Преподписване на граждански брак

• 1 030
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, с приятеля ми имаме запазен час за подпис. Само ние и кумовете, тъй като се налага да бъде набързо и без размяна на халки, шампанско и тн. Въпросът ми е: възможно ли е след време да се подпише на ново в общината (нещо като подновяване на клетвите) , с ритуалите и всичко както си му е редът?

# 1
  • в очите на дъщеря ми
Здравейте, с приятеля ми имаме запазен час за подпис. Само ние и кумовете, тъй като се налага да бъде набързо и без размяна на халки, шампанско и тн. Въпросът ми е: възможно ли е след време да се подпише на ново в общината (нещо като подновяване на клетвите) , с ритуалите и всичко както си му е редът?
Не! Гражданския брак се сключва, веднъж. Клетвите, може и всяка година да си "подновявате".

# 2
  • Melmak
Не. Не може. Подписът е един без значение дали сте сменяли халки и дали сте пили шампанско.

Можете да си направите църковен брак. Можете да си направите празненство с фалшив ритуал, воден от актьор.

# 3
  • София/Севлиево
Не може пак в общината ,но може да си направите ритуал с водещ за пред гостите когато решите,както и църковен брак ако сте християни.

# 4
Това не е договор за мобилен телефон или интернет. Гражданският брак е безсрочен в това отношение Laughing

# 5
Преподписване? Няма логика, вече има подпис.

# 6
Освен ако не се разведете първо Wink, няма да е възможно преподписване. Виж, клетви, гости и шампанско можете да си организирате, когато си решите.

Общи условия

Активация на акаунт