🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 20 525
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Ето рейтинга на всичките сериали от снощи

# 241
Жаки, ти ли питаше за песента от финалната сцена?
Ето я

И текста:
Аз съм без светлина в стаите
Аз съм чист, аз съм пустиня...
Аз съм тoзи, който те изписа на стените без теб.
Нека кръвта ми тече...
Няма да си тръгна от теб, аз съм след теб.

Ти си моите ръце, моите очи, не ми вярваш.
Аз съм нещастен, дните ми са тесни, ти не разбираш.
Цял живот в тези подземия
Ти си моите ръце, моите очи, аз съм твоя затворник...

Аз съм обвиняемият, аз съм ищецът,
Уморен съм от тези изслушвания...
Ядосан съм ти!

Спомени по пощата, волтове
Нещастен съм, дните ми са тесни
Ти не разбираш...

Искам също така да кажа, че има моменти, в които играта на Демет ми се струва слаба до Чаатай, но в епизода снощи много ми хареса!

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 10:43 от NeZ_9

# 242
Нези, благодаря за превода на песента!

За мен лично Демет е ромком актриса и до такъв актьор като Чаатай е логично да не е на нивото му, но аз успявам да я игнорирам и не ми пречи, приемам я като Нисан и нищо повече. В такъв тип сериали, по-важни и интересни са ми мъжките персонажи. За мен Чаатай е най-добрият актьор досега, с когото Демет е играла, нормално е да е малко по-стегната, но най-силна химия имаше с Джан Яман, може би защото беше хлътнала по него.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 10:58 от jackie.

# 243
Рейтинга е хубав!
Можеше и по-⬆️.
Нези на едно мнение сме за Демет, и аз откривах слаби моменти, особено първите две серии, но добра е, снощи определено ми хареса.
Да, Жаки влюбена беше.
Любовта е хубаво нещо!

# 244
Още две снимки от снимачната площадка.
Демет и Чаатай,  всеки в своя ъгъл. Може би си четат текста за предстоящата сцена.
Или Чачо си гледа в гелефона, както винаги.
Wink

# 245
Ели Hands Plus1

Непрекъснато проверява за превд, ама йок!
Не знаят ли, че сме нетърпеливи?

Дори след като каналът беше затворен за турци, епизодът надмина 1 милион гледания в YouTube за 10 часа.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 11:27 от jackie.

# 246
Много добре те разбирам, Жаки!
И аз щях да съм така, ако не разбирах.
Със сигурност ще го гледам и с превод, заради някои детайли, но като цяло успях да разбера почти всичко.
Много се радвам, че Чаатай прие тази роля и отново се върна в телевизията, този път с качествена продукция!

Нямам търпение всички да изгледат серията с превод и да я обсъдим.
Ето и рейтинг на повторението.

# 247
# 248
А, вече има превод! Супер!
Ето и социалния рейтинг- номер 1 сме! Hands Muscle

От Kanal D

# 249
Ето и рейтинг на повторението.

Много интересно се получава!
 Озета в АВ има по-висок рейтинг от новите серии на всички сериали снощи....смятай!
Бездомни - 290
Осман - 3.51
Лейля - 3.59

# 250
Прекрасен слънчев ден от мен, момичета.
Днешното кафе, ще го изпием на терасата на слънчице.(знам, че е мръсничко тук, днес ще я чистим и отворим за лятото.)

Серията беше много добра. Ние тук сме пристрастни и естествено, че харесваме играта на Чаатай, но трябва да се отчете, че и другите актьори са много добри. Демет съм я виждала само във фара, не е било гледане, и не мога да кажа много за другите ѝ роли. Обаче ви разбирам защо говорите за тези ромкоми. Има игриво и забавно излъчване. Аз нямам против играта ѝ тук. Справя си се. Всички са много добри. Определено тук няма шуробаджанащина и всички са попаднали на мястото си неслучайно.

Явно не съм разбрала добре сцената с букета за Чийдем, защото за мен беше ясно, че е от Ешреф. Ама аз съм загубена в превода. Снощи тръгнах да гледам серията с автоматичен превод, но страшно ми се спеше и съм до никъде. Дано не го махнат този превод, че аз до другите линкове нещо не мога да се добера. Само реклами ми се отварят.

Сцената с кръводаряването ми беше нещо изсмукана от пръстите и не особено точна. Тя припада, а после си е кукуряк. Дарявала съм доста пъти кръв и никога не са ме оставяли на произвола на съдбата да се оправям после. И определено не си свеж като краставичка. Не говоря от собствен опит. Два пъти в офиса ми правят кръводарителски акции. А после тя беше доста енергична. На следващия ден тича да си краде папката и хоп, чак в асансьора ѝ прилоша. То може и да не го свързват това с кръводаряването, но на мен малко ми издишаше тук.

Малко снимки за разкош Heart Eyes

# 251
Хаха, Гери, както винаги си по-детайлите.
Тя и сестрата, която и взе кръв каза нещо от сорта, оставете я, тя малко припадна, но скоро ще дойде на себе си.
Аз пък така и не разбрах при наличието на толкова мъже, защо точно тя трябваше да даде кръв, ама нейсе, както казват турците. Wink
Явно сцената е била необходима, заради това тя здраво да го държи за ръката, а той да я гледа по начин, по който само един влюбен мъж може да гледа.
А и репликите, като я изпрати до дома и също бяха свързани с кръвта, тяхната история, написана с кръв и петната, които остават от нея.
Гери, бележката, която придружаваше букета сочи към Ешреф.
Но пък поведението на началника беше много подозрително.
Тази сутрин чета и други такива предположения в X.
Аз лично искам да е от Ешреф.
А вие?

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 12:00 от NeZ_9

# 252
Гери, правилно си усетила играта на Демет, точно такава е.
Както казах не ми пречи!
Но Чачо е друго ниво

# 253
Без да съм специалист относно кръвта, нейната 0- не е от най популярните кръвни групи. Аз съм А отрицателен резус фактор и не ми е най-рядката но сме само 6-8% в България. Най-рядката е В- . На отрицателен резус фактор се прелива само отрицателен. Вече с това 0 не съм сигурна дали не беше универсално и да може да дава и на А и на В, но те всички се изредиха да казват, че тяхната кръв не е подходяща.

Пак се връщам към сцената в болницата, когато Нисан попита това същото момче ли е и като каза, че го е виждала в сиропиталището на Ешреф му стана ясно как в момента всички са си помислили, за него и вманиачаването му.
Гледах кавгата между Гюрдал и Ешреф от предната серия и май наистина сравнението е за Чийдем.

# 254
О, Гери абсолютно си права всичко играха много добре Гюрдал, Мюслю, професора, ами Ърмак, тя направо като пепеляшка, много е готина! Бюшра нежна и красива, много добре си играе ролята. Дори Кадир и Нурет'с щерка  така са ги избирали за тия отрицателни роли, че всичко е "ток и жица". За 'кукуряк' и аз го забелязах веднага се усмихна, ама то си има такива хора с такъв темперамент.
Актьор да си в тоя живот 😀

Общи условия

Активация на акаунт