🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 20 539
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Оф, те сега ли снимат следващата серия?  

На въпроса за отказването. Гюрдал ме каза да продаде всичко и да иде да живее в малко село на плажа, но щели на го намерят и да го убият. Връзката му с мафията го държи жив. Сигурно много хора е ядосал. Много хора искат смъртта му. Ако няма подкрепата на сираците няма да е толкова недосегаем.

А и да не забравяме, че колкото и добро сърце да има си е  хладнокръвен убиец и мястото му е в затвора. Това и при Гаддар следи го мислех. Твърде много искат да ни го представят бял и добър, но той си е убиец. И не ми казвайте, че това е техния свят. Това е техния свят на убийци.

Да, Гери, съгласна съм.
А и както видяхме в "Gaddar", той не се промени. Wink

# 361
  • Ямбол
В прочем и аз си мислех,че тази вечер може да имаме фраг. Четох в Туитър,че може би Ешреф умира и не е казал на никого за капана ,които са му устройли  за да умре нарочно и да няма смисъл да живее.Защо да живее ако и неговата Ruya вече е мъртва?🤔
Гери Ешреф е убиец няма спор в това,ама не убива невинни бедни хора.Само гаднярите дето си го заслужават. 🙄😉 Аз съм склонна да му простя.От части заради харизмата 😍😜

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 18:22 от roxy94

# 362
Нови снимки зад камера

# 363
Инстаграм стори на Умут
Имали са гости днес

И от Джерен, с оператора Волкан

# 364
В прочем и аз си мислех,че тази вечер може да имаме фраг. Четох в Туитър,че може би Ешреф умира и не е казал на никого за капана ,които са му устройли  за да умре нарочно и да няма смисъл да живее.Защо да живее ако и неговата Ruya вече е мъртва?🤔
Гери Ешреф е убиец няма спор в това,ама не убива невинни бедни хора.Само гаднярите дето си го заслужават. 🙄😉 Аз съм склонна да му простя.От части заради харизмата 😍😜

Роси, нали така започна разказа на Йомер в първа серия.
Ешреф е знаел, че са му устроили капан , но на никой не е казал. Поне с такова впечатление съм останала.
Сега въпроса е защо е избрал да умре, вместо да живее?

# 365
Здравейте момичета,
Леле,  да не ви остави за малко, човек - но успях да ви прочета Simple Smile
Благодаря Ви за всичко споделено....
Аз, още не стигам до превода....ще се опитам тази вечер,

# 366
  • Ямбол
В прочем и аз си мислех,че тази вечер може да имаме фраг. Четох в Туитър,че може би Ешреф умира и не е казал на никого за капана ,които са му устройли  за да умре нарочно и да няма смисъл да живее.Защо да живее ако и неговата Ruya вече е мъртва?🤔

Роси, нали така започна разказа на Йомер в първа серия.
Ешреф е знаел, че са му устроили капан , но на никой не е казал. Поне с такова впечатление съм останала.
Сега въпроса е защо е избрал да умре, вместо да живее?
Жаки аз го знам.Ама ако са убили Рюя какъв е смисълът да живее Ешреф.Това са мисли на потребители в Туитър.Без Нисан няма Ешреф.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 18:18 от roxy94

# 367
Ааа, Роси, аз не разбрах, че акцентираш на Рюя!

Най-вероятно там е драмата за избора му да не каже, че е разбрал за капана.
Не знам, ще видим, но това ми звучи най-логично.

Къде е фрагмана?

# 368
  • Ямбол
Жаки и на мен ми звучи логично.Все пак Юмер казва ,,че доста се е говорила за тяхната любов.Май ще имаме Кара севда както каза Кадир.

# 369
Да Роси, Кара севда ще е най-вероятно!

Спойлер
Нези да не чете, а и който не желае да знае, какво ще се случи
Скрит текст:
📌Ешреф ще преследва информатора

📌Ешреф ще заподозре Нисан

📌Ешреф няма да може да стои далеч от Нисан, колкото и да се опитва

📌Ще се разкрие във финала на сезона, че Нисан е Руя

📌Кадир скоро ще бъде изключен от Сираците

# 370
Момичета, благодаря ви, че слагате спойлери. Аз  наистина не искам да знам какво ще се случи! Hug
Малките са много активни. Личи си,че се радват, че са в този проект.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 23:17 от NeZ_9

# 371
Ефектът, който Ешреф оказва върху хората

# 372
Ефектът, който Ешреф оказва върху хората

Ако този се изявява като Ешреф,  аз мога да кажа само:
Siz, hepiniz, Eşref -tek! Grinning

# 373
Днес, освен в Турция, и в Египет, и в Саудитска Арабия е първи

ТОП 10 на Amazon Prime в Турция на 3 май 2025 г.

ТОП 10 на Amazon Prime в Египет на 3 май 2025 г.

ТОП 10 на Amazon Prime в Саудитска Арабия на 3 май 2025 г.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт