🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 18 045
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Eşref Rüya в Amazon Prime днес, 7 май:

1-во място в общото класиране и 1-во място сред представленията в Турция

3-то място в общото класиране и 2-ро място сред представленията в Саудитска Арабия

3-то място сред представленията в Египет

8-мо място сред представленията в Обединените арабски емирства.

# 541
Аз бих я нарекла емоционално незряла тази Нисан. Тя май не е имала сериозни връзки. Поне не мога да разбера кога може да е било това.
Сценариста е много добър. Но имам чувството, че не иска на този етап да развива женските образи. Сестрата е като говорещ фикус в сцените. Само присъства и прави някоя друга глупост, за да може Нисан да е зависима от Чийдел.
Ърмак уж имаше емоционален изблик предната селрия, но развиха чувствата на Мюслюм.
Чийдем я показват като някаква луда, лашкат я мужду мразя го и обичам го. Като е сама само реве, стреля с пистолет. Измисля планове и после страда от това, което е измислила.

Нисан не мисля, че ще каже на Ешреф. Чийдем толкова силно я подковава, че той ненафижда предателството и ще я убие. Както каза на сестра си, ако той разбере за това, че тя е доносник, край с безсмъртието ѝ.

Иначе вашите желания са част от плана на Чийдем.
Ешреф се влюбва. Признава любовта си. Разкъсван е душевно от предателството си към Руя. Разбира, че тя е доносник. Още повече страда, защото се е влюбил в една лъжа. Разбира, че това е Руя и вече това е дъното. Защото този свят образ на Руя ще е опетнен с предателство. Същото, което не е простил и на нея и заради което я е прогонил.

# 542
Мъжкото трио, Уау!

# 543
От стори на Малкият Ешреф.

Той или е избран като точно умалено копие или много подържана на батко си.

# 544
И аз не мисля, че Нисан е имала сериозна връзка или се е влюбвала изобщо. Затова и е трудно да се довери на мъж, да се облегне на рамото му, както се казва.

Аз не искам да става по плана на Чийдем, в него само той е влюбен и само той е с разбито сърце и мечти. Реално, обаче, и двамата започват да изпитват чувства един към друг, отделно, че си имат техните си моменти. Нисан не ходи да пее в ресторанта, да му прерови папките за информация примерно и да си ходи. За краткото време имаха достатъчно ситуации, за да имат доверие помежду си. И преди съм казвала, че Ешреф я подозира, няма как да не знае, че нещо не е ок, но сам каза, че тя не ги е предала нито веднъж, а е имала възможността.

Мисля си, че няма да е чааак толкова изненадващо, че работи за полицията, след като и Гюрдал сто пъти му каза да внимава, Ърмак ги видя с Чийдем как си говорят и т.н.

# 545
Гери, наистина му куцат малко женските образи. Чийдем през първа и втора серия беше супер, после я направи като една зла кучка, а другите даже нямат никакво развитие. Дори Нисан не ми е силен образ. Ама аз по-скоро го отдавам на силната игра на Чаатай и Демет се губи.

# 546
Гери, това, което си описала е като жестока, почти трагична спирала за Ешреф. Влюбва се, допуска чувство, което дълго е държал заключено. Позволява си да обича отново и точно тогава, когато сърцето му се разтваря, истината идва...
Предателството нямада  го удари само като мъж, а като човек, който е издигнал любовта на пиедестал. Нисан не е просто доносник, тя е същата тази Руя, която е обожествявал и която сега, по ирония на съдбата го предава. Разликата е, че сега вече я обича не като икона от миналото, а като жива жена. И това ще направи болката още по-голяма.
Това е дъното, да, не защото е останал сам, а защото цялата му представа за любов, доверие и истина се е сринала. Ешреф няма да е просто разочарован, той ще е сринат.
Интересно дали ще стане така или сценаристът е измислил нещо по-оригинално.

# 547
Да. И Чийдем е жестока жена. Той се страхува от тази наранена жена.
Аз казвам само какво разбрах, че тя иска. Да го унищожи стъпка по стъпка. Затова не иска той да разбере коя е Руя. Не още.

# 548
За сега образа на Чийgем ми е най-интересен. Надявам се да не го опропастят.
Между другото днес треньорът на Чачо има рожден ден.

Ето кой още го е поздравил

# 549
От женските, да! В първите серии беше много добре написан и пресъздаден. Аз лично съм много впечатлена от добрата игра на Бюшра. Но в последните серии само наблягат на ревността й и малко ми олеква. Ама то трябва да мине и през това, все пак трябва да наблегнат и на другите герои, а все още сме в началото на сериала. Професора ми е малко статичен още.

# 550
Има много образи за доизграждане. Почти никоя история не е разказана до край
Още малко зад камера, от сцената с Чаатай и Демет. Много ми е интересно, как бързо влизат в образ.

Не остана, още съвсем малко до началото.
Аз ще го пусна малко след 21ч и ще опитам да прескачам рекламите.

# 551
И от Канала ни напомнят

# 552
За нас последен час Wink

Надявам се на интересен и вълнуващ епизод!

# 553
  • Ямбол
Добър вечер момичета 😘.
Пожелавам ви приятно гледане на епизода.Аз вече съм се заредила пред екрана 🥰.

# 554
Момичета, моля, дайте знак, когато започне 7 епизод.
Желая ви приятно гледане! Hug

Добър вечер момичета 😘.
Пожелавам ви приятно гледане на епизода.Аз вече съм се заредила пред екрана 🥰.

Общи условия

Активация на акаунт