🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 17 930
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Аз ще ви почерпя с чай. Жаки спрях го ,защото почнах работа. Хриси добре заварила в темата.
Ходих в Истанбул преди седмица. Беше страхотно. Но не успях да им пия от турското кафе. Ядох от известния чийзкейк Сан Себастиян.
Не видях Чачо. Нито пък видях това което исках аз да видя ,но за разлика от това видях други хора за които грам не съжалявам. Беше наистина страхотно. Искам още да съм там. Малко снимки ви качвам.

Жаки един котак ти прати поздрави

# 706
Албена, малко завиждам. И аз искам да съм там, но съм на бюрото в офиса.

Хриси, Помирисването на косата е задължителен еротичен момент в турските сериали. Говоря за телевизионнтие. За платформите важат други правила. Иначе аз нямам турски сериал без подобни действия. Не съм гледала много, но във всички го имаше. Даже коментирахме как в Турция продават аромати за коса.
Хващане за ръка и помирисване на коса са ми от любимите моменти. Трябва да си призная, че първия път като го забелязах леко се шокирах. Още ми е странно.
На Гергьовден готвих на скарата с кърпа на главата, че да не мириша. После го питах мъжа ми дали мириша на скара. Помириса, каза на шампоан миришеш и нищо. Явно не разбра намека. Sweat Smile

# 707
Албенче, радвам се да те "видя"! Много хубави снимки! И аз искам пак в Истанбул!
И ние с Гери си хапнахме Сан Себастиян точно срещу кулата Галата. Много вкусно нещо! Kissing Heart
Според мен Чачко/Ешреф си хапва изсушени портокалови резенчета. Аз такива си правя през зимата за коледните венци и ги крия от мъжа ми, защото той ги яде.
Като гледам Чачко как вкусно ги хапва и аз ще ги опитам следващата зима. Grinning
Моя сценарий е напълно възможен. А и аз съм влюбена в тийзъра- Ешреф с белезници на ръцете изпраща въздушна целувка на Нисан. Wink
Я вижте нашата приятелка Анна, снимала се е с Ибо. И даже го е накарала да праща поздрави. С Чачо не успя. Grinning

Ох, Гери, ще ме умориш от смях!
Жалко, че не си купихме аромати за коса.  Но сега като отида на острова, ще купя. Приемам поръчки. Kissing Heart
Я да ви покажа и Дуйгу.

Чувам, че някои фанатки вече тъжат за нея! Grinning

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 16:09 от NeZ_9

# 708
Гери, разсмя ме! Ще го имам предвид, за да не се чудя защо късат като не са били гаджета никога героите. Sweat Smile

Скрит текст:
В платформите е друго, гледах Остави го на вятъра с Ханде и Баръш, там си имаше любовни сцени. В Love Tactics не помня, ама Демет ми беше много досадна физиономия и го пуснах за фон по-скоро.
Нези, почти сте били на гости в Нисан. Smiley

# 709
Да, Хриси,  там бяхме, но точно по това време нямаше снимки в дома и.
A и нашата цел беше друга- мистър Харизма Wink
Той също има такива сцени на платформа- "The protektor" "Terzi" "Tam bir centilmen", "Delibal". Последните две заглавия са филми и, ако решиш бързо можеш да ги изгледаш.  И двата са хубави.
Чаатай зад камера

# 710
Да. На платформите се раздават. Даже мисля, че в "Delibal" е цензурирано чак сравнение с другите.
Бяхме коментирали, че по телевизията забременяват като само спят в едно легло. От поглед само.

Нези, записвам се в листата на чакащите.

# 711
Благодаря, Нези, филмите със сигурност ще се изгледат, докато чакам нов епизод.

# 712
Аз съм решила следващия път да си направя турска баня.
Айде другата година пак да идем, беше страхотно!
От сладките неща опитах баклава и то  един турчин ме почерпи, каза ме Çok güzelsin, за да не го обидя си взех. Не, че се имам за красива ама аз много им се усмихвам и нещо на базик им кажа.
Иначе ми направи впечатление, че са им малки порциите, сравнение в един турски ресторант в Англия.

# 713
Ели, ти си такъв сладур, как да не ти направят комплимент! Hug
Тия турци са опасни.
И на нас постоянно ни правеха комплименти. Особено на хубавата Елена. На нея и казваха "пренсес". Grinning
Много ми беше сладко, защото и Яман наричаше Мира така.Wink

# 714
На нас никакви комплименти не ни направиха. Дори ни лъгаха. Ходихме в Шиле,а за да стигнем до там си взехме Юбер такси. И на отиване и връщане ни излъгаха за пари. Както и да е. Но иначе в Шиле бяха много гостоприемни. Ходихме на гости на брата и на снахата на Мерт (имат заведение),много голяма трапеза ни направи момчето. Много беше мил и сякаш притеснен (нормално брат му е известен,какво ли си мислеше за нас  човека 😆”тез дойдоха тука да търсят брат ми”). Бяхме взели подаръци специално за брат му ,снаха му и техния баща. И те сякаш не го очакваха. Мислиха ,че на Мерт ще даваме подаръци. Бяха много поласкани. Ние с нашия турски език и половина успяхме малко да си поговорим с брата и снахата. Някои ги хвана срам и избягаха.😄. А иначе това е малка част от нашето приключение. Вие специално сте си видяли цял Чачо на живо. И аз искам така😘
Та за турците бих казала ,че да много гостоприемни,любезни,алъш вериж е работата малко при тях. Но с широко отворени обятия са към нас българите. Догодина пак.

# 715
В Турция и те лъжат, и те черпят. Laughing

В азиатската част, като изключим курортите, като видят незабрадени жени, настава фурор, някои ти се радват, други се възмущават. Работя с турци и често пътувам до там и съм им свикнала, ама не винаги е приятно преживяване. Голяма и цветна държава е, има какво да се види и опита.

Извинявам се, че отклонявам темата, ама как е в Шиле, струва ли си?

# 716
Албенка, видях ме го, говорихме снимахме се даже.
Догодина се организираме и отиваме пак.
В Истанбул бих се върнала отново.
Дано да има пак проект Чаатай.

Скрит текст:
Нези, много поздрави на Елена. Ами, тя е много хубава! На два пъти е прекарвам през акъла, нещо си мислех.
И, Ели е сладка. И двете са складурани, барабар с тебе! Ти знаеш вече, че аз много ти се възхищавам! Изкарахме си, супер! Аз съм решила един път в годината да си правя от тоя тип екскурзия, само по женски

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 18:30 от eliet

# 717
Хриси,страхотно беше. Духаше много силен вятър. Но за лятото е страхотно там да отидеш на почивка. С една дума струва си много за почивка на море. Както казах голям духалник беше,морето беше едно към едно като нашето във Варна или Бургас. Скалите красиви,чайки летят,някоя друга вълничка. Рай👀

# 718
Бе те и нас ни лъжеха. То нямаше сметка, с която Нези да не си упражни турския милата.

Да, хубава си е “пренсес”. Ама всички сме хубави. Чак Гюзелев сме си.

Миналата година сама като ходих и да са ме лъжели не съм разбрала.

# 719
О, да, това им е специалитет! Joy
Добре, че и Чачо не ни излъга, като ни каза да го чакаме, че това нямаше да го преживея.
А на другите им дребни лъжи съм свикнала. Wink

Общи условия

Активация на акаунт