🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 17 897
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Напълно съм съгласна с теб, Гери! Hands V
Това е просто статистика, но нещата не може да се сравняват.
Тука много сладко ги хрупа тези неща. Grinning

Bof4eto, има го на първа страница" Прилив отрив" "Medcezir " "Кварталът на богатите ", все едно и също е. Hug

# 691
Бофче, за "Медджезир" става въпрос, римейк на "Квартала на богатите"
https://www.nu6i-bg-net.com/search.php?keywords=%D0%BF%D1%80%D0% … 8%D0%B2&video-id=

Снимките за 8-ми епизод са в разгара си.

# 692
Нези, ако Smileyискаш вярвай, но още на фрага се чудех какво яде, бисквита ли е, що е. И чаках в серията да видя Smiley
Ами не е бисквита, но на диета е все пак.

# 693
Не са ли сушени портокали? Само на коктейли съм виждала да ги слагат, ей така някой да си ги гризе не Smile

Аз пак съм учудена как епизодът за другата седмица не е заснет изцяло още, вкарват ми стрес. Smile

Толкова мнения покрай последния епизод написах, и така и не казах, че ми е струва много красив напоследък, явно се предавам на чара му, а преди сериала нямах идея кой е. Smile

# 694
euphoriaa (я кажи как по-кратко да се обръщаме към теб)
Другата седмица може и да ни изненадат и без епизод, защото ще има финал за купата на Турция.

А за чара на Чачо....какво да кажа: Добре дошла в нашия клуб!

# 695
euphoriaa (я кажи как по-кратко да се обръщаме към теб)
Другата седмица може и да ни изненадат и без епизод, защото ще има финал за купата на Турция.

А за чара на Чачо....какво да кажа: Добре дошла в нашия клуб!

Сега се усещам, че не съм си казала името. Smile Христиана, приятно ми е! Може да ме наричате Хриси. Blush

Добре заварили! Grinning

Нези беше писала пост за този момент. Обаче в превода на български и на английски има разлика. Ако това е верният, може би ще признае пред себе си, че вече е влюбена тук. Ако генерално ще си признава нещо след години, може би това, че е информатор и работи с полицията. Все пак звънна на Чийдем.

# 696
Хриси, приятно ми е!

Ами Нези го гледа на турски и най-вероятно нейното е вярно, та тя ще каже!
То не става ясно за какво ще си признае, на мен ми хрумва дали няма под заплахата, че ще умре, да изпрати полицията там, ама тя всъщност едва ли знае къде е сбирката, но полицията си има начини да разбере.

# 697
Щом Чийдем знае, сигурно ще се намеси и полицията. Тя няма да остави Ешреф да умре, особено като чу колко е разстроена Нисан.

# 698
Ааа вярно, че тя каза на Чийдем... изключих!
Чийдем със сигурност ще прати полицията там.
Тогава за какво ли Нисан, ще си признае след години?

# 699
Ама в този сериал никаква еротика няма.
Имаме една насилствена целувка. Ешреф два пъти я държа за ръката, докато дава кръв. И веднъж тя бълнуваше и го хвана за ръка. Ърмак и мюслюм веднъж се хванаха за ръце и веднъж се прегърнаха. И най-еротичното е целувка по врата. Това не знам как го излъчиха в ефир.
Това, което ми липсва е помирисване на косата. Нямаме нито едно, а минаха 7 епизода. Не мога да повярвам, че няма да има. Това си е турка класика.

# 700
Жаки, може би ще предаде записа на полицията, в който той си признава,че е убил Нусрет.  Тогава те ще го арестуват, а тя по този начин ще си мисли,че го е спасила от смърт.
И веднага се сещам за тийзъра. Wink
След години може би тя ще си признае,че тя го е издала на полицията.
Гери, бързаш. Още не са си станали толкова близки, че да и помирише косата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 701
Вие много кафета сте пили ,момичета. Пу👀
Минавам да ви пратя поздрави. Попаднах на едно стори на Докуган Полат. Композирал е музиката в епизода пък на мен ми е любимец. Роси е запозната повече. 🤍

# 702
Благодаря, Бени!
Ти докъде стигна с Йешилчама?

Нези, може и това да се случи, ще предпочете да е в затвора, отколко мъртъв.

Ново

# 703
О, Гери пак ме разсмя с помирисването на коса "класика в жанра " при Чачо.

На мен също ми беше интересно какво хрупа Ешреф. Сушен грейпфрут  на резенчета, чу се звук, някакви кракери под формата на плодове, много ми е любопитно.
Хриси, Чаатай наистина е красив мъж!

Бени, благодаря!

# 704
Нези, харесва ми сценария ти! Laughing

Казвала съм и преди, че това ми е вторият турски сериал, та много ми беше странно с интимните сцени. То няма такива. Satisfied В американските всичко им се вижда, както се казва. Докато гледах Почукай на вратата ми не разбрах кой с кого е гадже, защото дори не се целуваха. Sweat Smile Даже дали за тях не ми излезе информация, че са ги санкционирали за една сцена в джакузи, която по мое мнение, не беше кой знае какво.

Албена, аз вече със социалните мрежи, мейлите и форума проверявам сутрин. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт