🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 17 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, от вчера искам да споделя това интервю с вас, но постоянно има нещо по-интересно, което да коментираме.
Все пак ето го:

Не натискай спирачките
Продължавай, Кадир!

Снимки от Бех ЙДИН

Гьоркем Севиндик, Канал D
„Kadir“ в популярния сериал „Eşref Rüya“
се появява пред публиката със своята роля.
 Гьоркем, който за първи път изигра ролята на  лошия човек каза: „Ще предупредим Кадир".
Ако беше на негово място, какво би му казал?
Той отговори на въпроса така: „Изобщо не натискай спирачките,
Бих казал, продължавай. Такъв е животът. Това е характерът на Кадир".
Полудяваш като Кадир от "Ешеф Рия". Как беше процесът на приемане на тази роля?
C Tims&B вече се срещахме. Хареса ми, когато прочетох края на „Eşref Rüya “. Въпреки че има много силен отбор от играчи приех. Бях щастлив да имам проект с Чаатай Улусой. Тъй като той е професионалист, който сам поема ролята, бях любопитен.
 Той е от тримата или четиримата играчи, чиито проекти са с гарантиран успех.
Работата му , определено е с високо качество.
"Бях много доволен от участието на Чаатай Улусой в проекта „Сънят на Ешреф“. Той е един от онези трима или четирима актьори, чиято поява в нов сериал винаги предизвиква интерес. Ако той поеме роля, това вече говори за високото качество на проекта.“
Това ли е правилната роля, която трябва да се играе?
Да. Преди винаги играех героични роли. В началото не можех да се отърва от лошия. Но исках да направя това в обратен ред.
МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ КАДИР: НЕ НАТИСКАЙ СПИРАЧКИТЕ, ПРОДЪЛЖАВАЙ!
Кадир вижда Ешреф като нападател. В сърцето има дълбоко вкоренена ревност.
Междувременно Кадир е разстроен, защото не получава наградата, която е поискал от Якуп баба.
Казва,че с Демет и Чаатай си говорят предимно за сценария, обсъждат.
Но с Чаатай говорят много за храна.
Като мъже са любители на добрата храна.
С Демет много хубаво си коментират сценария.
В едно интервю казахте: „Някои хора вършат тази работа, за да станат известни, но аз я правя, защото я обичам.“ И така, как се чувствате относно славата, която идва с тази работа?
Добре, защото аз съм много голям домошар. Навсякъде съм със сина си Марсел. Идват и се снимат, това са предимствата на тази работа, не мисля, че е редно да се обиждам.
Тази любов е много ценна. Опитвам се и аз да ѝ се наслаждавам.
Какво прави Марсел, когато някой иска да му направи снимка?
 Ако ме види, докато ме дърпат „Татко
„И аз идвам“ – казва той и идва.
И на мен това ми харесва много.
 Наясно ли е с професията ти?
 Да, понякога идва на снимачната площадка.
 Бихте искали да го видите като актьор?
Не искам. Искам да го насоча към баскетбола. Но разбира се, той може да прави каквото си поиска.
Казва, че расте заедно със сина си и много обича да прекарва времето си с него.
Кажи ми какъв период от живота ти е това.
Намирам се в период, който наистина ми харесва. Период, в който съзнанието ми беше ясно. Всичко има повече смисъл. Израснах заедно със сина си. Докато прекарвам време с него, много се радвам да видя, че е научил нещо от мен, докато расте.
В разгара на една много добра кариера съм.
Кое е най-важното нещо, на което те е научило това, че си баща?
Толерантността ми се увеличи. Марсел
Благодарение на теб се научих да бъда по-търпелив човек.
Питат го, кое е най-голямото му залитане в живота.
Казва, че това,че  иска колата му винаги да е чиста, дори я мие след дъжд.
Също и домът му.
Къде е любовният ти живот в това натоварено темпо?
Изобщо я няма, нула.Превключвам между сина ми и работа.
Кое от теб се променя, когато се влюбиш?
Става по-романтичен. Мисли повече за другия. Забравя за себе си.

Какво прави извън сериала.
Казва,че има нещо като кафене,столова, в една болница и с това се занимава. Това му отнема цялото време извън сериала.
Мисля, че бих бил много продуктивен, ако исках да правя нещо допълнително.

Поредния колега, който казва хубави думи за Чаатай Улусой и приноса му към всеки проект, в който участва.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 09:05 от NeZ_9

# 676
Часовникът, който Ешреф подари на момчето.

# 677
Euphoria, и аз така надявам се, че нещата между тях ще се задълбочат, нищо че си взеха сбогом.
Ешреф я обича, затова и предостави свобода, ако тя се върне при него то ще е за винаги.
Нямам търпение да  изгледам епизода тая вечер  и да вникна в разговорите им.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 23:52 от eliet

# 678
Ебреее, какъв часовник!

Нези, благодаря за интервюто!
С интерес го прочетох! Аз го следвам в ИГ, наистина има много силна връзка с сина си. Непрекъснато пуска сторита с малчугана.

Не ме изненадва отношението му към Чаатай.

Скрит текст:
Ели, забравих да изкоментирам срещата ти с фенката на Джан. Малборката ме разсея! Честно да ти кажа, много се развълнувах и го четох няколко пъти. Колко е хубаво човек да среща съмишленици...завидях ти!

# 679
Толкова сладка снимка!

Между другото, снощи по време на рекламите, пусkаха едно клипче от сериалите на Канал D, по случай деня на майката.
И Чачко беше с нея. Heart

# 680
Нези да пропуска

Скрит текст:
📌Нусрет Ага няма да умре в новия епизод

📌Полицията ще дойде на мястото

📌Всички ще се разотидат, когато полицията пристигне

📌Кадир ще даде черния тефтер на сираците

📌Ейприл ще издаде албум в бъдеще благодарение на Ешреф

📌Ешреф ще научи във финала на сезона, че Нисан е информатор. (Може да се превърти напред) И Ешреф ще изтрезни.

📌Джигдем ще бъде уволнен от полицейското управление по време на сезона или на финала на сезона

. Финалът на сезона на сериала ще бъде през май или юни.

# 681
  • Ямбол
Здравейте момичета.Включвам се набързо да кажа,че ви изчетох, харесах ви коментарите ,ама ми свършиха лайковете.🤷
Изгледах епизода и с бг суб. определено си беше хубав епизода,но ще коментирам утре,че стана много късно вече.Лека вечер мадами ☺️.

# 682
ТОП 10 на Amazon Prime в Турция на 8 май 2025 г.

# 683
# 684
Добро утро!

Гери, видях го. Wink
Една интересна статистика от box offise Türkiye
Разгледахме рейтинговото представяне на Чаатай Улусой в телевизионната му кариера!
В новата ни инфографика представяме първите 6 части рейтингови изпълнения  от петте серии на Улусой, започващи от серията 2011 г. "Нарекох те Фериха" до днес.
"Esref Ruya", настоящият сериал, който се излъчва по Канал D и всяка седмица вдига рейтинга си, привлича вниманието. Сериалът постигна среден рейтинг 5,65 в групата на ЕС в първите си шест епизода, докато сериалът записа най-висок рейтинг на ЕС за този период със 7.13 в шестия епизод.

"Gaddar" не беше добър сериал за кариерата на Чачо, но пък даде начало на завръщането му в телевизията.
Сега ситуацията с "Esref Ruya"е съвсем различна. Това показва, че колкото и добър да е един актьор, правилния избор на проект е много важен.
Радвам се, че тук всички сме обективни фенове на Чаатай и не се хвърляме да го хвалим излишно.
Когато има повод, не спестяваме критиките си. Не сме обсебени от него до фанатизъм.
Защото вчера със съжаление прочетох някои неща в общата тема и се замислих как едно такова фанатично фенство е направило така, че много хора да не понасят Чаатай Улусой, заради постоянните хвалби, суперлативи и навирането му във всички теми.
Казвам със съжаление, защото една голяма част от тези хора, няма да имат шанса да видят, че всъщност Чаатай Улусой е добър актьор...
Разбира се, далеч съм от мисълта,че е единствен и неповторим и всички трябва да го харесват. Hands V
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 685
Добро утро, момичета! Coffee

Гериии, това всичко на Чачо ли е? Буквално магазин може да си отвори!

Нези и аз четох вчера в общата тема и направо ми стана жал, че за пореден път, заради една особа (която няма мярка за навирането му навсякъде), Чачо е на прицел. Аз и друг път съм го казвала, че заради нея и аз го бях намразила, но намирайки те теб във форума, си върнах харесването към този прекрасен актьор, игнорирайки тази особа. Но много хора явно не могат да я игнорират и продължават да й се дразнят и да намразват повече Чаатай, за което не мога да ги упрекна. Във Фейсбук даже я разнасят. Поне нещо смислено да напише, а тя е като развалена грамофонна плоча...
Аз съм сигурна, че Чаатай би се срамувал от такава фенка.

Един поздрав от Ешреф Тек
https://x.com/lucawernon/status/1920714913699262734

# 686
Добро утро!
От мен кафето от вас мечтите!

За мен беше голям късмет да попадна на Чаатай, актьор с такива дарба и умения, ако не беше Емир в ОС аз нямаше да гледам сега турски сериалчета. Не, че не си харесвам и други актьори  ама той ми е първа любов в актьорството.
Във всеки проект като го гледам виждам в него "талант", който или го имаш или го нямаш, много е отдаден на работата си Чаатай. Винаги ролите му са различни и пъстри, винаги оставят послание.

Малко ми остана от серията, ами харесва ми. Сцената,  която е намерих за  малко несериозна преди, сега е намерих за много добре изиграна от Нисан, сцената с даването на кръв. Много добре и се получи.
Сцената в колата, той търпелив, тя го натиска по мазола, малко грубичко от страна на Нисан. Но, тя също е обидена "парата" трябва от някъде да излезне и удушника е Ешреф в случай. Както в повечето случаи е и в реалния живот.
Сцените между Ешреф и Нисан ми харесват, само едно ми прави впечатление, че тя леко се ухилва преди да му зададе въпрос, това не ми е по вкуса, но може би сценария е такъв.
Сцената Нусрет как шляпна един и той падна, даже не опита да се защити, и всички останали му седят като "ученици", мълчат това ми е смешно.
Гюрдал и сие много ми харесват, особено Гюрдал, скица е!
Сцената с пеенето също е много  забавна.
Сцената с Мурад е много поучителна, но самия Мурад от къде го взеха, момчето не вложи никакви актьорски умения.
Личи, че не е от техните школи, на неговата възраст или са в "драма" курс или са на баскетбол😀, нейсе.

По-късно ще дописвам....

Прекрасен, петък !

# 687
Скрит текст:
Здравейте, дами!

Тук в последното качено стори са снимали Чачо как гушка гаджето. 🙂

https://www.instagram.com/reel/DJY90mAIk8r/?igsh=dXU3MGM4dXJseXY2

Ох,че са сладки!!! Heart Eyes
Lilia, благодаря ти много!!! Hug

Мале, мале, ма то много сладки бе! Каква  радост, какво щастие от  Чачо, как само си я гушка и целува!

# 688
Добро утро!
Ели, ще те копирам.
Друго кафе, но същото място, същите емоции.

Изпуснала съм драмата, но ще кафа, че на руски фенки са фанатки. Или нещо такова. Като го чуя и за нас се сещам. Онова, което се случи миналата година с предния му сериал не мисля, че сме го идеализирали. Обективни си бяхме. Обаче искам да кажа, че между Icerde и Ешреф Руя са минали 10 години. Бизнесът се е развил и е трудно да се сравняват двете неща. Много ми е интересно как би се приел сегашния сериал с това качество и тази история, но през 2015. Аз лично мисля, че качеството на този не отстъпва, а и да не кожа, превъзхожда работата му преди 10 години.

# 689
Момичета,имам питане .Два пъти ми споменахте някакъв негов проект "Приливите",който ви действал ,като терапия а аз никъде не можах да го открия на първа страница.Дали бихте могли да ударите едно рамо и да ми пратите линк ? Благодаря ♥

Общи условия

Активация на акаунт