🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 17 934
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Ели аз го гледам в Плейтубето и всичко се разбира.
И на двете места е с авт. превод.

# 646
И аз така Жаки, все пък благодарна съм  че има някакъв превод.
Може да ми се смеете, но пуска някой £ на Нерон, чисто просто уважавам всеки труд.
Скрит текст:
Жаки, вчера покрай Джан Яман си намерих още една  фенка. Та отидох да си взема снимките от едно фото-студио и гледам снимката ми с Чаатай  най-отггоре. Жената ми вика това да не е един турски актьор и казва друго име, аз веднага я прекъсвам и викам това е Чаатай Улосой мой любимец. Женичката ми вика, а пък моя любимец е Джан Яман. Ле,ле тая жена индийка по националност ме побърка, всичко знае за Джан Яман, телефона и беше пълен със снимки. Покани ме на кафе в нейното студио и ще ходя😀, толкова приятелки виртуални и реални навързах покрай Джанчик и Чачо, че не е истина 😄

# 647
Тъкмо изгледах епизода, въпреки че снощи не се сдържах отново и ви четох тук.

Сцената с ревността беше много сладка. За много кратък момент, бяха като двойка, която се ревнуват и това им е единствения проблем. За съжаление, не е. Много силно впечатление ми направи сцената, когато Ешреф отново се показа като уязвим, като призна, че му липсва жена и деца, страхът, че ще умре сам, разговорът с Мурат беше силен момент, колкото и плачът му в предния епизод.

Сбогуването също е топ момент. Той не знае какво ще се случи с него, но искаше да я види за последно. "Ако имаше други условия...", ако я нямаше Руя в мислите му, ако не беше убил човек като малък, ако не беше мафиот, щяха да бъдат заедно. Това искаше да и каже според мен. Беше почти обяснение в любов. В крайна сметка, не се сбогува с Руя, а с Нисан. А отговорът (в любов) на Нисан за мен беше това, че загърби мечтата да запише песен, за да спасява Ешреф.

При тях няма празни думи, а действия.

Играта на Демет не ме подразни, Нисан не знае за сериозността на случващото се, тя иска да си свърши работата с Чийдем, чисто като жена усети, че Ешреф се поддава на игричките флирт/ ревност, затова и беше по-закачлива в първата половина на епизода.

За цветята на Чийдем съм малко разколебана от кого бяха. Комисарят не ги спомена, но очевидно подозира, че е била влюбена. Отделно на записа, който гледаше, това беше колата на Чийдем, нали?

# 648
Здравейте, дами!

Тук в последното качено стори са снимали Чачо как гушка гаджето. 🙂

https://www.instagram.com/reel/DJY90mAIk8r/?igsh=dXU3MGM4dXJseXY2

# 649
Здравейте, дами!

Тук в последното качено стори са снимали Чачо как гушка гаджето. 🙂

https://www.instagram.com/reel/DJY90mAIk8r/?igsh=dXU3MGM4dXJseXY2

Ох,че са сладки!!! Heart Eyes
Lilia, благодаря ти много!!! Hug

# 650
Наистина са много сладки.

Тогава песента е за нея.

# 651
Страхотен, нежен Чаатай! Heart
Който иска да покаже на всички любимата си!
Радвам се на любовта му!
Радвам се, че повечето му фенове го обичаме и му желаем щастието.
Останалите -спешно на психиатър! Joy

# 652
Lilia, благодаря!
Много сладки, беее!

И Нерон е пуснал превода

СЪНЯТ НА ЕШРЕФ, ЕПИЗОДИ 7 /ПРЕВОД И СУБТИТРИ
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/05/7-neron-angelov-nov.html

# 653
Lilia, много благодаря!
Страхотна двойка са!❤ Нашия както винаги мил и голям джентълмен!
Супер, Супер!
Тази година свадба, догодина бебе!
Това му пожелавам на Чачко.

# 654
Благодаря за превода. С Аслихан са супер двойка. Heart

# 655
Не мога да не ги повторя

# 656
За песента от епизода да кажа, че Фики и Галена имат кавър на нея на български. SmileSmile

# 657
За песента от епизода да кажа, че Фики и Галена имат кавър на нея на български. SmileSmile
Ти да видиш!
Можеш ли да я намериш и донесеш?

# 658
Ти да видиш!
Можеш ли да я намериш и донесеш?

https://www.youtube.com/watch?v=1YSccHjucIg

# 659
Ехааа. Много са сладки, супер,

Благодаря , че ги сподели Lilia,

Общи условия

Активация на акаунт