🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 17 966
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Euphoria, и аз отново започнах да се питам за цветята на Чийgем, след снощи.
Видяхме, че началника подозира Чийgем.  Уж говореше на всички, когато ги беше събрал, но сякаш гнева му беше насочен към нея.
Когато дойде другия началник, той го разпита за отношенията на Чийgем и Ешреф.
Искаше да знае защо тя е спряла да си "сътрудничи " с него.
Онзи отговори, че на този въпрос отговoр има само тя.
Но нашият началник явно е замислил нещo, защото я покани да се видят насаме, да поговорят. Wink
Ще видим какво ще се получи.

Колкото до играта на Демет- не ме дразни. Просто в този епизод не успя да ми въздейства.
Може и да е режисьорскo виждане, а може и просто нейната интерпретация да е била такава, но имаше сцени, в които никак не ми хареса.
И в тази връзка да кажа, че намерих много странно поведението на Нисан спрямо Ешреф.  Особено, докато пътуваха в колата към болницата.
Ешреф и каза,че никоя жена не е разговаляла така с него, а тя му каза:
"Ти кога за последно си бил с жена?
О, извинявай, ти беше този с невъзможната любов!" Open Mouth
Направо не можах да повярвам,че тя използва нещо толкова лично, което той и сподели и едва ли не се подигра с това!
И още снощи се запитах, дали това, че Ешреф харесва Руя, означава, че непременно ще хареса Нисан и дали няма да се разочарова от нея? Thinking

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 15:25 от NeZ_9

# 661
Аз играта на Демет няма да я коментирам, всички знаете, че не я харесвам за мен сцената в колата, беше много подигравателна.
Колкото до началника, аз мисля че той си я харесва Чийдем и затова й се извини за вечерта и я покани. Той по-скоро разпитваше за Ешреф, за да разбере има ли шансове с Чийдем Сега съм сигурна, че цветята си бяха от Ешреф.

# 662
Нези, аз това искам да кажа от самото начало. Той е влюбен в някакъв сън. Той никога не е говорил с нея. Наблюдавал я е от разстояние и в момента, в който се престраши да я заговори, се случи това с убийството. Той не я познава реално. Може да има неща у нея, които да го отблъснат, но той не си е дал шанс да го разбере. Затова и толкова сляпо я обича. Той не може на я свърже с никаква негативна черта от характера. Може примерно да е безкрайно глупава. Една втора Афра.
Не знам защо отново говорим за любов между него и Нисан в първата серия още. Там неговото беше чисто привличане и нищо повече. Химия, която бързо да се изчерпи. Добре, че имаха някакви по-смислени разговори, че иначе щях много да се разочаровам.

То и аз можеше много да го харесвам Чаатай, защото съм го гледала в снимки по бански и в някоя друга любовна сцена, но примерно той да е голям простак, да е груб с хората, да мисли само за външността си. Ами нямаше да е любов, защото ако ги видя тези неща и щеше да ме отблъсне. Добре, че нито първото, нито второто са верни неща.

# 663
Много интересно, Жаки! Не съм го погледнала от този ъгъл.
Аз го разбрах по съвсем друг начин.
Гери, ситуацията е изключително интересна!
Но според мен при Нисан и Ешреф нещата вече преминават на следващ етап, различен от първоначалното привличане.
Но снощи в колата- Нисан се подигра с любовта на Ешреф,  без да подозира, че всъщност тя е обекта на тази любов.
Тя се подигра с чувствата на мъж, когото обвинява, че не е способен да обича истински, без да знае, че именно тя е жената, която този мъж носи в сърцето си всеки ден. Тя ранява без да знае, че ранява себе си, през неговата болка.
А Ешреф, който иначе не допуска никого до душата си, този път замълча...
Момент на абсолютна трагична ирония. Confused

# 664
Момичета ,Благодаря за всичко,което сте донесли относно новият епизод,тези дни ще го гледам с превода.Heartpulse

Аз всъщност не знам защо се чудите за цветята при условие,че беше гласа на Ешреф,казващ какво пише на картичката,върнете си този момент в епизода и ще го чуете ясно.

Цветята ,които Чийдем получи са от Ешреф,обаче ги получи след ,като стана издънката през деня и беше видяна от шефа си,още повече че получавайки ги пролича учудата и от доставката,така че няма как да мине с "ама аз ги очаквах",ако бях на мястото на шефа щях да се усъмня в нея,че тези цветя са ,защото тя е предателя.

# 665
И аз не се бях замисляла, че комисарят може да е влюбен в Чийдем. Щом я кани сама на вечеря, съм склонна да повярвам. А и така се притесни като и падна ръкава на халата. Хем я харесва, хем я подозира. Като на Ешреф работата. Smile

До този епизод избягвах да наричам това межу Ешреф и Нисан любов, понеже си беше привличане, но след сбогуването, за мен е нещо повече.

Дали ще се разочарова като разбере, че е Руя, по-скоро не. Започва да се влюбва в Нисан с всичките и кусури и недостатъци. Някак образът на Руя отива на втори план в главата му, точно това и не му дава мира. Но Нисан е тук, може да говори с нея, да я докосне, истинска е, точно това му харесва. Когато Ешреф разбере истината, по-скоро ще изпита облекчение.

Сцената в колата и мен ме шокира как го настъпа по болното място. И мълчанието му го доказа. Ама тя си е джаста-праста. Не ги мисли много нещата.

# 666
Аз на бързия преглед и онлайна не го забелязах, но гледайки с бг буквички ми направи впечатление и начина по който я гледаше началника и как той отсвири колегата, когато тя го предложи...само двамата да се видят!
Той вечерта си тръгна разочарован, защото си помисли, че има нещо м/у нея и Ешреф, а не защото е подпийнал, ние май така го приехме.
Сега и за него ще е голяма дилема, хем се съмнява в нея, хем я харесва. А бе заплетоха я и Чийдем с друг мъж.
А Кадир, определено си хареса Нисан, там не е само отмъщение.
Да ви кажа, след като го изгледах с превод, определено повече ми хареса, даже много си ми хареса серията.
На онлайна ми изглеждаше една идея по-скучна, но сега всичко си дойде на мястото.

euphoriaa9, благодаря за клипчето!

Ново

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 16:44 от jackie.

# 667
Жаки, съгласна съм за Кадир и Нисан.

Също за Мюслюм и Ърмак, тя отиде да провери чисто като приятел дали е добре, ама той как и се зарадва.

На сцените с Гюрдал много се забавлявавах. Голям образ е.

# 668
Да, и азд мисля, че Кадир си пада по Нисан. Но неговите опити да я впечатли са доста тромави. Направо са ми смешни. Ама как да го сравняваме с харизмата на Ешреф. Битката не е равностойна. Нисам може да му говори на Ешреф колко внимателен и мил човек е Кадир, Не като него, но не ми изглежда изобщо впечатлна. Само е любезна.

Нешата между Нисан и Ешреф ми станаха по-истински, когато почнаха да си говорят. Смислените разговори. Дори при някой от споровете им. Може би това, че той не реагира по обичайния начин я кара да му обърне още по-голямо впечатление. Тя е красива жена, не ѝ липсва внимание. Той се държе се едно аха аха да направи някаква крачка и се дръпва. Може това да засилва нейния интерес.
От друга страна тя не е типичната жена от обкръжението на Ешреф. Около него всички се страхуват, уважават го и никой не смее да му противоречи. А тя при всяка възможност го предизвиква, обижда го директно и сякаш не се притеснява от последствията.
Нямам търпение да изгледам серията с превод, че да разбера какво си казват с него. Имам странното усещане, че имаха доста общо екранно време. имам предвид, не просто като присъствие, а като диалози и действие. Може и да се заблуждавам.

# 669
Много ми хареса сцената, когато я викна да се сбогуват.
Той, въпреки лошото й държание и напускането на хотела, той се погрижи да й намери продуцент или там какъвто е този при когото я прати. Тъй като не знаеше дали ще излезне жив от срещата на "високо равнище", се опита да й помогне. Тя тогава като че ли съвсем омекна и усети, че наистина може нещо да му се случи и си тръгна. Да видим сега какви ще бъдат нейните действия в опит да му помогне. Опасенията ми са, че по скоро ще му навреди без да иска.

# 670
И на мен ми хареса.

Ешреф в този момент не просто се отдръпна от Нисан, а и даде свобода. Той и подаде ръка да полети към мечтата си, дори това да значи да я загуби. Това е акт на любов, който не търси отплата, знак, че дори в собствената си несигурност и болка, той иска нейното щастие.

Листчето с адреса не е просто посока, то е като символ на вярата му в  нея. И в същото време,може би последната нишка, с която се надява тя все пак да се върне. Ешреф избира да не бъде пречка.
Питам се защо Нисан не направи нищо.
Може би е изплашена от чувствата си, от това, което се иска от нея като действие, когато някой я обича толкова открито, както и го показа Ешреф. Тя все още не е пораснала емоционално достатъчно, за да отвърне с равна сила.
Може би и защото не вярва, че заслужава тази любов, не и след лъжите с Чийдем и всичко останало. А може би, просто не знае как да обича някого, който я обича правилно.
Понякога тишината не е от липса на чувства, а от липса на смелост.
Може би тя осъзна всичко, чак, след като отиде в дома на продуцента и разбра какво е направил Ешреф за нея.

# 671
Е нека да не забравяме и че той на няколко пъти много я нарани. Дори и последната история със заведението.
Не съм сигурна, ме тя мувства голяма вина,
Защото изобщо нищо не е издала. Тя има запис, който, да го прати в затвора, а нея да я освободи от задължението да е в центъра на мафията. Не го е дала. Даже вече и със сестра си не го споменава.
Всъщност ако го даде на Чийдем може и да не се освободи. Защото комисарката още не е постигнала целите си.

# 672
Гери, тя даде някакъв запис на приятелката си, но не знам кой от двата.Каза и, че иска да е при нея, ако и се случи нещо.
Ешреф при последната среща и се извини, за това, че я е притеснил. (може би имаше предвид покупката на заведението)
Каза и също, че много се радвам, че се е запознал с нея. Ще гледаш и ще видиш.
Каза и хубави неща.
Котато тя го попита какво щеше да се случи при други обстоятелства, мислех,че този път той ще я целуне. Но той все още не е сигурен в чувствата си. По-скоро все още мисли,че предава Руя.
Интересен беше замисъла срещите да са на едно и също място.

Сцената със заведението ще я обсъдим пак, като гледаш. На мен тя също много ми хареса! Wink

# 673
Нямам търпение да гледам.
Обаче и да се извинява казани са нещата преди, направил е други действия. Не казвам, че не трябва да му прошлщава, а че тя има причина да е по-хладна вече с него. Никога не знае какво ще му хрумне и как ще я нарани.

Мястото на срещата и на мен ми харесва
Флашката май е със записа на Чийдем. Или и двата

# 674
На флашката, ако има само един запис, това е този с Чийдем. Не мисля, че иска да навреди на Ешреф умишлено, би го направила, ако трябва да избира между него и Афра.

Надявам се за втора целувка в следващия епизод. Време им е 🥰

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 21:24 от euphoriaa9

Общи условия

Активация на акаунт