Пробиотик за жени

• 3 114
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте,ще се радвам да получа мнение за пробиотик специално за жени,който сте пробвали! Патрулират из интернет пространството няколко вида като един от тях го пробвах,но се оказа силен и от него ми се гадеше.А за другите ефекти,които всъщност си бях описани в листовката, направо не ми се говори!Ще пусна анкета за да гласуваме ,и ще се радвам все пак да ми кажете вашето мнение!

# 1
  • София
А защо е нужно да се полва точно женски пробиотик?

# 2
  • София/Севлиево

Защото така ги рекламират.Идеята е да си продават продуктите на точно определена група.И понеже сме жени и пробиотикът ни трябва да е за жени.Търговски трик,нищо повече.В момента пия АБ (с него задължително се взема пробиотик)-питах в аптеката кой е подходящ.Казаха ми че няма никакво значение.При предния ми прием на АБ пих бебешки пробиотик-имах наличен,с наближаващ изтичащ срок на годност и реших да го изпия вместо да го хвърлям.Споделих вчера с фармацевта и той ми каза,че няма абсолютно никакво значение дали е за бебета,деца, възрастни -действа по един и същ начин.

# 3
Да,може да е търговски трик,но в рекламите на другите пробиотици никъде не се споменава ,че помагат за лечение и предотвратяване на вагинални инфекции,и помагат за ПМС.За това съм се насочила по този начин.

Защото така ги рекламират.Идеята е да си продават продуктите на точно определена група.И понеже сме жени и пробиотикът ни трябва да е за жени.Търговски трик,нищо повече.В момента пия АБ (с него задължително се взема пробиотик)-питах в аптеката кой е подходящ.Казаха ми че няма никакво значение.При предния ми прием на АБ пих бебешки пробиотик-имах наличен,с наближаващ изтичащ срок на годност и реших да го изпия вместо да го хвърлям.Споделих вчера с фармацевта и той ми каза,че няма абсолютно никакво значение дали е за бебета,деца, възрастни -действа по един и същ начин.

# 4
  • София/Севлиево
Още нещо четох наскоро-има подходящо време като сезон за приемане на пробиотик и то е между септември и март.Не трябва постоянно да се взема.Свекървата ползва един на една от водещите МЛМ компании(аз също съм го приемала, както и голямото дете преди време,но с нищо не бе по-различен, освен че дори с отстъпка излиза доста скъп)-той пък един месец се пие,един се почива и пак само през есенно-зимния сезон.

# 5
  • София
Въобще нямам намерение да хвърля една торба пари за 'женски' пробиотик. Пролетта и лятото пия, какъвто намеря изгодно по аптеките, че колита ми се обажда.

# 6
  • София
Питам, тъй като аз пия пробиотик вече повече от половин година като сменям или всеки месец или през два месеца зависи как ми ги изпишат. Питам дали е маркетингов трик или точно тези пробиотици са по-специални и ако "да" с какво?
На теб помагат ли за ПМС nadeto0o91 , защото аз до сега не съм открила такова чудо...?

# 7
  • София
Аз не съм видяла никаква реакция върху ПМС. Ако се подувам, се подувам и това е.

# 8
  • София
Поддуването ми е най-малкият проблем... И като цяло не съм го премахнала с пробиотик. Възможно е да е комбинация от много неща.

# 9
Що, с какво са различни женските черва? Звучи като маркетинг.
Последно като четох за пробиотиците останах с впечатлението, че дори не е ясно правят ли нещо. Имало изследвания с малко участници и не било ясно, дали въобще нещо от пробиотиците оцелява по пътя през стомаха ти. Помагало за СРЧ и за разстройство при някои хора и толкова. Това, което ти променя флората, е какво ядеш, с голямо значение на храни като кисело зеле, кимчи, кефир, кисело мляко, тофу и подобни. Докато не излязат някакви убедителни изследвания и доказателства за пробиотиците въобще, за мен са спорни. А "женските" от някакви инстаграм рекламки пък съвсем.

# 10
  • София
Зависи дали стомаха и червата мога да понесат кисело мляко (аз се поддувам доста и после имам газове още 2 дена след прием) и ким чи или кисело зеле. Че правят, правят според мен. Но тук не говоря за масовите пробиотици и безразборното им взимане както всеки си прецени. Мисля, че даже има тема за пробиотиците.

# 11
  • София
Единствено има ефект да се приема "женски" препарат след гинекологична операция, за да се предотвратят инфекции и дисбактериоза.
Всичко друго са празни реклами.
За след операция има подходящи препарати с лактобацили - директно питам за такива в аптеката при нужда (струват няколко пъти по-малко от рекламираните). Работа върши и обикновен Цитросепт.

# 12
Не знам още съм в процес на търсене ,защото взех един ,но само след първия прием в корема ми стана революция.А ПМС от дете ми е тежък,правила съм изследвания всичко е наред,просто си е така.
Питам, тъй като аз пия пробиотик вече повече от половин година като сменям или всеки месец или през два месеца зависи как ми ги изпишат. Питам дали е маркетингов трик или точно тези пробиотици са по-специални и ако "да" с какво?
На теб помагат ли за ПМС nadeto0o91 , защото аз до сега не съм открила такова чудо...?

# 13
  • София
Аз съм също с тежък ПМС. Пробвала съм билки както и някакви билки пак тип Аюверда, но нищо до момента не ми е помогнало.

# 14
За ПМС ми помага витекс. Билка.

Общи условия

Активация на акаунт