Боя за коса - Blond54 - Клуб на блондинките

• 17 550
  • 325
  •   2
Отговори
# 300
Здравейте, може ли да препоръчате марка боя, която да изсветлява добре и е щадяща за чувствителен скалп. Дълги години се боядисвах с  Alfaparf Evolution of the Color  11.21,  но получих алергична реакция и се налага да я сменя. Благодаря😊

# 301
Дами,има ли някоя от вас,която се боядисва с безамонячна боя?

# 302
Да, аз.Косицата ми е тънка, рядка ,мазна перушина.Не намирам разлика, защото в моя случай се накъсва и от амонячната и от безамонячната.

# 303
Аз не съм точно руса, но ви следя (боядисвам дължини с ниво 7, а корени с ниво 5 Иноа).
Аз се боядисвам с безамонячна най-вече заради миризмата, както и се оказа,че само Иноа ми покрива напълно бялата коса. За съжаление съм с 90%бяла коса(41г). Преди 2-3г махнах черна боя, но още не мога да нацеля цвят , който да ми хареса и всичко над 5 в корени ми жълтее.

# 304
  • София
Да, с Oway

# 305
  • Orihuela Costa,Spain
Аз да ви кажа от Иноа съм най-недоволна,първите месеци като се боядисвах ,косата ми изглеждаше добре,след тона стана като метла,и то при положение ,че си правих само корените.

# 306
Всъщност не марката ме интересува,а цвета,който постигате.Аз съм с много хубав светло кестеняво тъмно рус пепеляв цвят на който правех балеаж или някакви кичури,но много побелях и за жалост се наложи да почна боядисване.
Предимно ходя в Galleria hair salon проблема е,че цвета първия път ми хареса,но след първото отмиване почна да става като рижав.Следващия път не помнеха с коя боя съм била и ме боядисаха с друга,която не ми хареса пак ми оранжавееше.Боядисвах се сама няколко пъти с Olioseta,май и аз не уцелих топ цвета ,но беше прилично.
Искам да уцеля някаква прилична светло кестенява комбинация за да мога да си боядисвам само корените и затова моля за съвет от дамите с повече опит с цветовете.
Някой ще каже защо питам тук,защото знам,тк съм била все руса,че дамите,които сами се боядисват са минали сигурно през много тоналности к могат да ми дадат съвет.

# 307
И аз съм две седмици руса, после леко рижа. Цветът се отмива, независимо дали се боядисвате в салон или вкъщи.

# 308
Аз затова преминах на блондор и след това боя, и не ми рижавее и след 2 месеца и повече дори.. Боядисвам се на месец и половина корени и обливка на дължини..
Скрит текст:

# 309
  • В полите на Пирин планина
На мен никога не ми рижавее, но и аз не се правя толкова руса, а и естествената ми коса е светла.

# 310
Аз изобщо не се правя много руса,но сшед измиване ставам рижава:(

# 311

И при мен беше така, когато се боядисвах само с боя..

# 312

И при мен беше така, когато се боядисвах само с боя..
А сега с какво се боядисвате?

# 313
А сега с какво се боядисвате?
На фризьор, корените с блондор и след това боя няколко цвята смесва..

# 314
А дали не ползваш много висок % окислител?

Общи условия

Активация на акаунт