Имам нужда от съвет.
С много тънка и крехка коса съм в момента.
Естесвеният ми цвят е тъмно рус като от години си правех руси кичури/балеаж, но преди две години косата ми се накъса тежко след поредната процедура и от тогава минаха две години, през които копнеех за русо отново, но не смеех да се подложа на обезцветяване и косата ми се възстановяваше.
Фризьорката ме увери, че на естествен косъм ще станат кичури и с боя без обезцветяване, за да пазим косата. Да, ама не точно. В момента съм с карамелени кичури, които не мога да гледам. На моят вид не ходят, аз съм студен типаж със светла кожа и сини очи. Беше ми казано, че с измиванията, ще се изсветлеят. Вече два месеца няма кой знае каква промяна. Стоят медни, оранжеви.
Купих от салона лилав шампоан, но не помага.
Попитах с матиране можем ли да ги пречупим. Казаха не, само с блондора, което засега не мисля да правя. Тъкмо ми порасна косата, не искам пак да я съсипя.
Та, смятате ли, че мога да направя нещо с шампоан и има ли такъв, който е добър и бихте ми препоръчали?
Фанола и Джойко имат сини шампоани,това се сещам на прима виста
Обаче,не забравяй че ще матираш цялата коса.Ако си харесваш основния цвят и не искаш да изглежда по-пепелив,тогава е проблем.