Боя за коса - Blond54 - Клуб на блондинките

• 17 670
  • 327
  •   1
Отговори
# 315
Аз затова преминах на блондор и след това боя, и не ми рижавее и след 2 месеца и повече дори.. Боядисвам се на месец и половина корени и обливка на дължини..
Скрит текст:

А би ли казала каква е естествената ти коса и с какъв процент оксидант смесваш блондора? При мен след обезцветяване с блондор и 6 процента оксидант стои много неприятно жълто, не оранжево и какъвто и цвят боя да сложа отгоре, се отмива след 1-2 измивания и остава жълтата основа.

# 316
Аз затова преминах на блондор и след това боя, и не ми рижавее и след 2 месеца и повече дори.. Боядисвам се на месец и половина корени и обливка на дължини..
Скрит текст:

А би ли казала каква е естествената ти коса и с какъв процент оксидант смесваш блондора? При мен след обезцветяване с блондор и 6 процента оксидант стои много неприятно жълто, не оранжево и какъвто и цвят боя да сложа отгоре, се отмива след 1-2 измивания и остава жълтата основа.

Моята коса е тъмно кестенява към черна, обезцветяваме почти до платинено русо към бяло. След това боята дори да се отмие няма никакво жълтеене.. Важно е самото обезцветяване да не жълтее..

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 13:37 от SHE_IS

# 317
Мхм, подозирах, че е така. Въпросът е колко блондор може да издържи косата, моята е тънка и слаба и не смея много да рискувам. Може би по - дълго време с блондора е по - щадящо от по - висок оксидант...

# 318
Мхм, подозирах, че е така. Въпросът е колко блондор може да издържи косата, моята е тънка и слаба и не смея много да рискувам. Може би по - дълго време с блондора е по - щадящо от по - висок оксидант...

В интерес на истината косата ми когато я изсветляваха само с боя без блондор беше много по-суха и изтощена от сега когато е обезцветена с блондор и се прави само корена... Сега има много добри блондори, бои и терапии, които поддържат косата в отличен вид.

# 319
И аз преминах през двата варианта, не мога да преценя кой се отразява по - зле, с подходяща козметика изсушаването се избягва, но със сигурност при измиване цветът пада и отдолу остава неприятен цвят и в двата случая. Евентуално ще пробвам да изсветлявам корена, като стоя повечко с блондора...

# 320
  • София
Аз от години се боядисвам само с боя и да си кажа честно, каквито и номера да слагам, все ми избива оранжева нотка. Тя е съвсем лека, ама аз все я виждам и слагам син балсам на всяко второ миене.

# 321
  • Orihuela Costa,Spain
Синия балсам ни ви ли изсушава много косата?

# 322
  • София
За мен това са някакви митове. Освен това аз слагам и малко маска по краищата.

# 323
Синия балсам ни ви ли изсушава много косата?

При мен шампоанът изсушава малко, балсамът не. Зависи и от бранда.

# 324
Добре момичета,а имате ли препоръки за номер за да ми стане косата кестенява,малко по светло кестеняво.
А за окислителя,не знам,дават ми с боята.Ако взема по слаб става по-тъмна ли?
Питам много,защото не знам,иначе Тея Минкова бе показала един тонер и го препоръчвам уникален е
https://zlatnaribka.com/collections/toneri-za-kosa/products/beza … me-k-blonde-60-ml

# 325
  • София
Аз в момента съм със светло кестеняво-тъмно русо, което направих погрешка с боя 9 и един пръст тонер. Ако искате пробвайте така.
Иначе за кестеняво от русо - със 7 ца.

# 326
Някой знае ли как се водят като цвят 2 снимки, които ще прикача?
Ясно ми е, че най-добре на фризьор, но аз не мога да уцеля подходящ. Последният път като ме боядисаха дори имах бели петна и съм решила колкото мога аз да се боядисвам.

# 327
6 или 7 ниво, подтон....може би тютюн?

Общи условия

Активация на акаунт