Боя за коса - Blond54 - Клуб на блондинките

• 18 440
  • 336
  •   2
Отговори
# 330
  • София
Момичета, имате ли скорошни впечатления от Garnier 111? И каква е разликата между Color naturals и Color sensation?

# 331
  • София
Едно време беше топ 111. Color sensation като че ли са по-плътни и по-интересни като цветове.
Аз още не съм се наканила да се намажа и да се върна към блондинките. Взех си перлена 10ка с 30 оксидант.

# 332
Има ли такива които се обезцветяват с професионални блондори? И ако да моля да ми препочъчате, защото само с боя не мога да постигна желания резултат. Моля без препоръки за фризьори, заради това сега се чудя с какво да се боядисвам.

# 333
   Дами,търся някоя от вас с опит с боядисването с малко по-тъмни нюанси,за да постигна нещо подобно,което е най-близко до естествения ми цвят.В момента съм със светла основа затова предполагам няма да е трудно,а после ще си матирам като се поотмива с тонера,който ви препоръчах.
Има ли някоя дама постигала подобен цвят и с кои номерА

# 334
Аз обезцветявам само корените си с Andreia professional power blonde 10 и 6 % оксидант. Доволна съм, не щипе и изсветлява добре, въпросът е доколко прецизно е нанасянето и какво е времето на престой.

# 335
Какъв е естествения ви цвят на косата, какво съотношение прах:оксидант ползвате и какво е времето ви за престой 🙂?

# 336
Косата ми е ниво 5-6, имам и бели коси. Ползвам го както е описано на опаковката - 1:2, на 30 гр блондор добавям 60 мл оксидант. Аз стоя 20 минути, в инструкциите пише между 20 и 45, за 20 минути участъците с повече бели коси се изсветляват до жълто, по - тъмните остават оранжевеещи, но аз не смея да рискувам много, тъй като те са отзад, на тила и не успявам да намажа много прецизно, повтарям някои места неволно, а и косата ми е слабичка. Иначе съм гледала клипче, в което една девойка от чисто черна, с плътна коса, за 30 минути стана бяло - руса с blond me на Шварцкопф и 6 процента оксидант.

https://youtu.be/OxhY25ftkyU?si=ZkOsLEzNBBsvF9af

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 14:36 от Ваяна

Общи условия

Активация на акаунт