Боя за коса - Blond54 - Клуб на блондинките

• 8 663
  • 161
  •   1
Отговори
# 150
Римона, остави си твоя цвят да израсне, защото в противен случай ще станеш много шарена, ще се видиш в приключение, косата ти е страхотна. Прешъс, не, не ходих при Поли, защото стигнах до извода, че блондорът просто не е за моята коса. Сега съм отново руса от корен до връх, ходя на боя всеки месец.

# 151
Май така ще направя, да. Благодаря!
Качи някоя снимка на твоя цвят. Помня твои снимки, че косата ти също беше много дълга и хубава. Интересно ми е с коя боя те боядисват и като се поотмие цвета става ли оранжавеещ?

# 152
След боя и преди боя, боята е Кидра и се сбогувах с оранжевото преди боя, както се случваше а всяка друга.

# 153
Откъде я купувате боята и добра ли е за тънки коси ?

# 154
Не я  купувам и не знам дали може да се купи свободно. Ходя на фризьор, иначе косата ми е тънка също.

# 155
Скрит текст:
След боя и преди боя, боята е Кидра и се сбогувах с оранжевото преди боя, както се случваше а всяка друга.
Много добър резултат, но не мисля, че има как това да е само боя... Или е от боите тип Keune 2000 (където има включено пакетче прах) или Keune 3000 (където персулфатите са направо в тубичката - един вид кремообразен блондор)...

# 156
И аз така мислех, но наистина направих изключително задълбочено проучване, фризьори, групи, фризьорски групи, Интернет, чат джи пити дори питах. Няма блондор в боята. Ако някой има инфо допълнително, каквото и да е, моля да се включи 🙏

# 157
Тази боя е" висшата лига " при боите, наистина е топ.....но само в салон може да се намери,това за кои град е?
Цената й май не е никак ниска.

# 158
В София, в Младост 3 ходя аз.

# 159
  • София
В София, в Младост 3 ходя аз.
Извинявам се, че се включвам така, но в кой салон в Младост 3 ходите?

# 160
Tem’s place

# 161

Общи условия

Активация на акаунт