Отговори
# 225
А, аз съм се объркала вероятно. Мислех, че Гучи е във Флоренция.

# 226
Бейза пусна две сторита от Анталия. С кой е там още не е ясно.
Бирса беше писала, че Афито и Енгин ще снимат в Истанбул, а Мирем и Каан в Анталия

# 227
Мисля ,че не бъркаш. Гучи е създадено във Флоренция. Моя е грешката.

# 228
Бейза пусна две сторита от Анталия. С кой е там още не е ясно.
Бирса беше писала, че Афито и Енгин ще снимат в Истанбул, а Мирем и Каан в Анталия
Пак изненади,нищо де,пак ще е страхотно

# 229
НАСА е с предимство. 😄

# 230
  • София

Ред е на сестра Пакил да го отследва Grinning

Разделил се  е със Стар ТВ ,  акаунта на Ялъто и ОГМ .Май нов проект няма да излезе от Онур Г поне за сега

Готово Joy Не го очаквах от нея.

Той следвал ли е изобщо ОГМ?

# 231
Верно и кака го е отследвала. 😂

# 232
Тия пък, не съм очаквала, че следят кой ги следи и отследва, че да реагират веднага.

# 233
Имаме нова дата- 04.05.2025 в списъка със спомени "Санитарния полуден на Рамо ".

# 234
Те ще ходят на екскурзия на Луната! 🤣

НАСА е с предимство. 😄

# 235
Здравейте, момичета!
Значи егати дъжда ме валя днес в Кан и Антиб. Всичките ми снимки са с дъждобран Sad Утре за Монако и Монте Карло го дават още повече дъжд. Не знам как ще му се насладя и какво ще успея да видя.
Пътувам с Премио травел и съм много доволна от тях засега. Тур гида ни е една страхотна мадама и много разказва. Като имам време ще ви пусна направо линк към офертата,за който проявява интерес.
Лека вечер от мен!

# 236
Добро утро ,момичета! Heart
Лека седмица от мен!
По повод чистката на Рамо от вчера да споделя моите мисли.Не знам каква е причината да я направи и не е моя работа.Но ,ако е продиктувана от необходимостта профила да бъде изцяло професионален изпитвам тъга,че името на Афра не фигурира.При наличието на имена,с които е работил в тясно сътрудничество нейното е едно от тези,които най-заслужават да са в този лист.Партньорството им беше емблематично и изключително и е причина да достигнат този етап от кариерите си където вратите се отвориха широко за тях.Ако подбудите са други няма никакво значение дали нейното име е там,отписаха се един от друг отдавна .

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 07:27 от Sikorski

# 237
Добро утро Heart

Аз не мисля,че профила ще е професионален,ако беше така,щеше да измаха всички лични снимки от него и щеше да остави поста с предстоящия му филм.Причината каквато и да е,ние едва ли ще я разберем и това е негово право да прави с профила си,каквото си иска.И си мисля,че не е и обвързващ договор,защото Наса,тенис,тенисистката..колеги които уважава и приятели са си там.Всичко е целенасочено.
Дано днес излязат по приятни новини и от Анталия и от Амалфи,ако нашето момче още е там Heart
Хубав понеделник и дано седмицата е изпълнена с хубави новини.

# 238
# 239

За добро утро от тъпотията на някои направо да ти се 🤮

Общи условия

Активация на акаунт