лелеее благородно ви завидях
. Макар и виртуално изпитах и аз малка част от вашите емоции
. Първата ни спирка, след пристигането беше Бебек, искахме да оставим подаръка на Лютфие, но заведението на майката на Неслишах не работеше и само се разходихме в района.
За втория ден ни беше предвидена разходката в Шиле. Запазихме маса и поръчахме традиционна турска закуска в заведението на брата на Мерт няколко седмици предварително. Отидохме и се върнахме с такси. Там стояхме 2-3 часа в самото заведение. Снахата дойде като си тръгвахме вече. Не сме говорили със Зафер изобщо преди това, той си работеше. Гледахме да сме максимално дискретни и да не досаждаме. Затова и аз и една от девойките тръгнахме преди другите, за да не се изтипосаме всички с двата подаръка и да го притесним. Добре, че едно от момичетата знаеше малко турски защото той каза, че не знае английски, въпреки, че разбираше. Та даже се беше разприказвал с девойките докато дойде Шебнем. Двата подаръка бяха като тези на Лютфие от снимката, един за заведението и един за родителите им.
На връщане таксито ни остави на имението, разходихме се и там, направихме някоя снимка и се прибрахме.
Вчера две от момичетата отидоха отново до заведението в Бебек и успяха да оставят подаръка на Лютфие, който тя след няма и час качи в Инстаграм.
Ние през това време вече се организирахме за разходка в Джихангир. Там седнахме на едно кафе, покрай нас е минал актьорът, който играеше граф Зия, аз не го видях

Последната интересна част беше Сур Балък. Планували го бяхме за последната вечер. Настаниха ни последния етаж без да питаме. Обслужването и храната бяха топ, разбира се. Очаквахме да е по-скъпо, но само цените на алкохола бяха високи, другото, като за мястото на което бяхме ми се стори добре, даже очаквах двойно повече сметка. Все пак и лирата се е обезценила съвсем.
Дичето може да даде повече подробности за оставянето на подаръците, че беше и на двете места.
Това е разказано накратко за локациите, които са често обсъждани и в темата
Ходихме и на други места, но те не са толкова интересни 
А, вече имаме и снимки от мястото на събитието