Отговори
# 30
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мистери Heart Eyes лелеее благородно ви завидях Grinning. Макар и виртуално изпитах и аз малка част от вашите емоции Stuck Out Tongue Winking Eye.

Скрит текст:
Както писах, организацията ни започна преди много време (през декемви). Основната чуденка беше ще има ли сетове, накрая решихме, че и да няма ще си запълним времето.
Първата ни спирка, след пристигането беше Бебек, искахме да оставим подаръка на Лютфие, но заведението на майката на Неслишах не работеше и само се разходихме в района.
За втория ден ни беше предвидена разходката в Шиле. Запазихме маса и поръчахме традиционна турска закуска в заведението на брата на Мерт няколко седмици предварително. Отидохме и се върнахме с такси. Там стояхме 2-3 часа в самото заведение. Снахата дойде като си тръгвахме вече. Не сме говорили със Зафер изобщо преди това, той си работеше. Гледахме да сме максимално дискретни и да не досаждаме. Затова и аз и една от девойките тръгнахме преди другите, за да не се изтипосаме всички с двата подаръка и да го притесним. Добре, че едно от момичетата знаеше малко турски защото той каза, че не знае английски, въпреки, че разбираше. Та даже се беше разприказвал с девойките докато дойде Шебнем. Двата подаръка бяха като тези на Лютфие от снимката, един за заведението и един за родителите им.
На връщане таксито ни остави на имението, разходихме се и там, направихме някоя снимка и се прибрахме.
Вчера две от момичетата отидоха отново до заведението в Бебек и успяха да оставят подаръка на Лютфие, който тя след няма и час качи в Инстаграм.
Ние през това време вече се организирахме за разходка в Джихангир. Там седнахме на едно кафе, покрай нас е минал актьорът, който играеше граф Зия, аз не го видях Joy
Последната интересна част беше Сур Балък. Планували го бяхме за последната вечер. Настаниха ни последния етаж без да питаме. Обслужването и храната бяха топ, разбира се. Очаквахме да е по-скъпо, но само цените на алкохола бяха високи, другото, като за мястото на което бяхме ми се стори добре, даже очаквах двойно повече сметка. Все пак и лирата се е обезценила съвсем.
Дичето може да даде повече подробности за оставянето на подаръците, че беше и на двете места.
Това е разказано накратко за локациите, които са често обсъждани и в темата Blush Ходихме и на други места, но те не са толкова интересни Stuck Out Tongue Winking Eye

А, вече имаме и снимки от мястото на събитието Stuck Out Tongue Winking Eye

# 31
# 32
В Шиле беше много бахърлък.  Но поне беше слънчево. Зафер беше много гостоприемен,а  в Чери Шиле вътре е много уютно и спокойно.  Не очаквах да дойде съпругата му. А тя беше много усмихната. Знаете ли вчера много хора гледаха краля. На първия етаж когато минеш покрай блоковете се виждаше.

Това е турската закуска ,която си резервирахме

Както Мистери написа след Шиле отидохме до именито. Имаше само охрана.

Малко снимки и от Джихангир ви качвам. Тук Мерт ходи да се подстригва.

И малко от ресторанта

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 10:42 от Албенаа

# 33
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Аййй как успяха да го фотнат сред толкоз народ Stuck Out Tongue Winking Eye!

# 34
# 35

🧿♾🤍🧄🪬

# 36
Няма му ги слънчевите очила на Рамо. Мижа миличкия 😎

# 37
Мистери, Албенка, благодаря за разказите и снимките. 😘🤗 Съжалявам само, че заради Шнура нямахте възможност да посетите имението докато все още снимат. 😔

# 38
Здравейте, момичета!
Албенка ми беше споделила за тяхното пътуване до Истанбул, при родата и надниквах да видя какво се случва!
Много се радвам, че успяхте и осъществихте плановете си!
Знам какво представлява една такава организация.
Успяхте ли да слушате онзи певец?
Следващия път ви  пожелавам да се срещнете с любимците си! Hug
Мен още ме държат емоциите от март месец, когато видяхме Чачо! (Чаатай Улусой)
Незабравимо преживяване!

# 39
Не успяхме ,Нези. Емре имаше участие в събота вечерта. Ние бяхме в неделя в Истанбул. С един ден се разминаха нещата. Но това не значи ,че пак да няма да отидем пак. Вие поне успяхте да се видите с Чачо. Малко ли е😘

# 40
Благодаря за снимките момичета Весело сте си изкарали

https://x.com/iremkkarakas/status/1917488505904570676

# 41
Привет момичета.Какво направихте вие бе?Браво на вас.Бях много приятно изненадана от вашия круиз и подаръците.Следващия път пожелавам да ги връчите лично на Мерт и Афра и да ги поканите на гости в България.В крайна сметка ей къде сме,на един хвърлей разстояние.Не зная дали лично ще мога някога да отида до Истанбул,но човек предполага,а господ разполага.Благодаря за новата,красива и много позитивна тема,благодаря за споделените емоции и новини.Евалла на Емре,каза и го направи.Сигурна съм,че не само той ще е на тази клетва,Афито сигурно също ще е там,независимо като любима или просто колежка.

# 42
Още две снимки с Мерт от присъстващи хора там. Малко са с лошо качество, но пак е Рамо Simple Smile

# 43
  • Пловдив
MysteryG,  Aлбенаа,:heart:благодаря за споделените емоции!
И не мога да не повторя тази красота:heart_eyes:

# 44
Мушкам едно Афи от Маями Heart Eyes

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 12:16 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт