Отговори
# 525
Момичета  не мога да изчета целия спор,  давайте го по спокойно.. Нито познаваме тези хора, нито знаем истината за личните им отношения.. Свободни  са да живеят както и с когото  пожелаят.

За нас остава само да се радваме на хубавите им проекти и  изяви.

# 526
Вече 10 страници се изписаха неща, неприсъщи на нашата тема касаещи двамата най талантливи и вървежни млади таланти Афра и Мерт. Спрете се и не замърсявате темата.
Странно, но все се намират  през определен период от време, през няколко теми да се появяват знаещи, информирани и много нахъсани тролчета да всяват раздори, обиди и квлификации, както за пишештите тук, така и за артистите в сериала. Съвета ми е, подобни коментари просто да се подминават и въобще да не се отразяват и дори да се докладват. Не е приятно да се ровят в личния живот на който и да е, било то известен или не. Още повече, че жени изливат толкова жлъч и злоба към определен персонаж. Съмнявам се, че такива хора сигурно не са идеални и безгрешни  в живота си та тук избиват комплекси.
Не исках въобще да коментирам, но стана досадно от излишни спорове и непотвърдени мнения.
Очаквам отново тук да се върне добрия тон от всички и темите да ни станат приятни с много информация за новите проекти и реклами на нашите любимци. Те го заслужават, защото Сейфер остави трайна следа в сърцето на всички нас, които се влюбихме в този сериал.
Спокойна вечер на всички.

# 527
🤍🧿♾ Зайченцето бяло!

# 528
  • София
Ще обясня чисто теоретично историята с блокирането. Ако приемем, че Мерт е блокирал Афра, нейните коментари под неговите публикации ще се скрият. Те на практика остават там, но никой не може да ги види. Понеже приложението нон стоп се ъпдейтва, което води и до различни грешки, в момента има хора, които виждат и хора, които не виждат въпросните коментари на Афра.
Това е мой скрийншот от тази сутрин

Аз имам проблем с Инста и по принцип не виждам този коментар, но ми се отвори с директен линк към него. Този линк може да се сподели само в стори от човек, който вижда въпросният коментар.
Та теорията за блокирането гърми, защото щом има хора, които го виждат, значи такова няма.
Още преди 10 дни писах за етикетите, няма да го пиша пак.

# 529
Чета,чета и не мога да повярвам какво става в нашата тема...
Аз съм човек,фен,който не се интересува от личния живот нито на любимците ми,нито на хората около мен,точно,защото е личен
От два дни имам усещането,че се намирам не на страниците на нашата интересна и пъстра тема,в която пишеха интелигентни,умни и невероятно ерудирани жени,а на сборище на "поибренските баби" на Женския пазар
Вместо да прочете човек новина,свързана с нови и предстоящи начинания,да види снимки и видеа,свързани с настоящи проекти,тук се сблъсква с най-неприятната черта,присъща на ориенталското поведение-клюката.
В момента все едно жълтата преса на Турция пише в нашата тема
Споровете дали двамата са заедно,или не,кой с кого е седнал да вечеря,кой кога и с кого е бил на почивка са напълно неадекватни,по простата причина,че ние изобщо не знаем какъв е бил поводът за тези срещи,или пътувания
Отдавна се учудвам на уверените твърдения и постове на някой от пишещите,които всъщност са абсолютни и непотвърдени клюки
И най-вече се дразня от факта,че ако изказана клюка за някой от двамата ни патрони не излезе вярна,никога няма извинение от този,който я е написал
Например,до ден днешен не прочетох някой да пише,че е сбъркал в предположението,че изобщо има Афрам....
Кажете си го бе,хора...объркани сме,заблудиха ни тези двамата добри актьори...И толкова
Няма смисъл от друго,защото никак не е здравословно

# 530
Добро утро ☕️☕️☕️
Да пийнем кафенце и да оправим вкуса!

# 531
Добро утро! 🫶
Поне разбрахме, как някои дами въобще, ама въобще не се интересуват от клюки и от лични животи, но търсят извинение за разни неща!
Айде, ако обичате преди да си публикувате чаршафите ги четете!

# 532
Добро утро!

Аз проблем с това дали има или няма АфРам нямам. Ако желаят ще са заедно, ако не искат няма, тяхно си е решението. Имам проблем обаче с постове за опипване по летищата, почивки с "мамчета" и т.н. Нямам намерение да се правя, че не виждам язвителните коментари спрямо Мерт. То от месеци се усещаше, ама от няколко дни се прекали.

# 533
Днес е ден на майката

# 534
BELL,понеже визираш мен,ще те помоля да намалиш язвителността в изказването си,защото аз действително няколко пъти съм писала,че не се интересивам от клюките по адрес на моите любимци
Ако мислиш обраното,а ти явно го мислиш,ще те помоля да ме цитираш,та да е истина това,което си написала
Щом на теб ти доставя удоволстие да клюкарстваш по нечий адрес,продължавай,няма кой да те спре
Но,когато клюката ти се окаже наистина клюка,а не истина,тогава имай доблестта да се извиниш и да кажеш-сбърках.
Защото другото си остава долна клевета
Ето,това имам предвид с моя пост.И винаги си чета постовете преди да ги публикувам
До сега съм се сдържала,но ти ме провокира,за което изобщо не съжалявам
Не ми е приятно да чета турска жълта преса,пренесена на страниците на тази тема и си го написах
Когото развълнувах си е за негова сметка
Хич няма да се извинявам

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 10:04 от VAL*

# 535
Добро утро !
Бодро утро, ведро настроение и късмет през целия ден! Времето е слънчево, усмихнете се и му се насладете сред природата.

# 536
VAL*, назидателния тон си го запази за у вас! Какво извинение търсиш? Нали не те вълнуват клюки?
Седнала морал да чете на големи жени! Като не ти се чете турска жълта преса, не чети!

# 537
Бел Hands Plus1

Честит ден на майката Heart

# 538
Здравейте, момичета!
Аз май пак имам нужда от почивка, където да избягам от всичко и всички Grinning Добре ми се отрази
Докато всички са в истерия с раздяли,любовници и т.н. Наш голям вестник пише за предстояща сватба Simple Smile Малко е копи и пейст от Онур Акай

# 539
Жалко,
имах надежда

Общи условия

Активация на акаунт