Отговори
# 555
Качих сторитата, защото в Х всички АфРам-ски профили са ги качили и не изглеждат ядосани, а точно обратното. Не знам какъв е акаунтът, който ги е пуснал.

# 556
Според мен сторитата на Афра са с чувство за хумор, а това, че са от някакъв хейтърски акаунт даже е доста добре. Да си видят, че им четат глупостите. Аз за първи път май го виждам този.

Да, но сега Афра яко отнася хейт защото го е споделила

# 557
  • София
И затова ли отнася хейт. Тези хора нямат ли личен живот, времето е хубаво, да излязат да се разходят.

Афра от много време има фалшив акаунт, явно не е активен за да не са го хванали досега.

# 558
И затова ли отнася хейт. Тези хора нямат ли личен живот, времето е хубаво, да излязат да се разходят.

Афра от много време има фалшив акаунт, явно не е активен за да не са го хванали досега.

Да, защото е споделила този профил който обижда Мерт, и сега всички говорят че тя е показала истинското си лице

# 559
Не мисля, че Афра нарочно е качила мемета специално от този акаунт. Според мен не е разбрала, че е хейтарски към Мерт.

# 560
Не мисля, че Афра нарочно е качила мемета специално от този акаунт. Според мен не е разбрала, че е хейтарски към Мерт.

И аз така мисля, за тях Афра и Мерт трябва да спрат да живеят

# 561
Честно, не знам какво следите и какво гледате, но на моята стена в Х няма хейт!
Ето това ми се появи! 🤣🤣🤣

Може и да са ѝ ги изпратили тези публикации, не е задължително да ги следи тия хейтъри!

# 562
  • София
Момичето досега е споделяло разни снимки от Х от АфРамски акаунти, поне за две се сещам, едното беше от Ураз, баш бая акаунта. Да не говорим, че всички добре знаят какво и как извежда Х по подразбиране. Ти наистина ли вярваш, че тя ако види това и е като мен, вижда този човек за първи път, ще връща месеци назад, да чете какъв е?

Сторитата са забавни, филмите, които си измислят хора около тях - смешни.

# 563
# 564
Всички фенове желаем и предполагаме ,че Мерт и Афра ,като здрави ,красиви,успешни млади хора ,
които се нуждаят и вероятно имат кой да ги обича,прегръща  и целува всеки ден.
 Очевидно  повече от месец АфРам не  са заедно.
От връзката/загадката  АфРам зависеше  повишения интерес към серияла и доходите  на всички  от продукцията .
Представям си колко е била досадна тази зависимост,независимо какви са били личните им отношения.
Ако коментарите за отношенията АфРам  ,ако ги е имало  са намеса в личния им живот ,така  е  с коментарите и за другите им лични отношения ,НО няма нищо лошо в тема за живота им

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 19:29 от Инана

# 565
Наистина не знам откъде дойде цялото това напрежение. Явно докато съм била почивка съм изпуснала доста.
Чета тук и в другите мрежи,че Афрам не са заявявали официално,че са заедно. Сега били свободни хора, можело да си правят каквото искат. Има хора, които минават някакви граници и почват да ги обиждат тях и техните семейства.
Абе хора вие кои сте? За какви се имате? Кой ви дава право да съдите и обиждате хора, които не познавате? Я се осъзнайте. Ами,ако вие бяхте на пангара и вас ви обиждаха? Мъчно ми е в какво сме се превърнали ние хората. Кога станахме толкова лоши и завистливи?
Афрам не са длъжни да дават обяснения на който и да било. Не са длъжни да уведомяват за каквото и да било публично или официално. Животът си е техен и имат право да си го изживеят както на тях им е добре и им харесва. Ако искат ще бъдат заедно,ако искат ще бъдат само приятели,ако искат ще правят само секс, ако искат ще се подминават, ако искат ще излизат с други хора - я по-млади или по-възрастни от тях,те си решават.
Кои сме ние да ги съдим или да взимаме решения вместо тях, да правим заключения?
Не казвам, че и аз не съм се подвеждала, но в един момент човек трябва да мисли с акъла си. Истинските фенове на Афра и Мерт,дали заедно или по отделно,ще ги подкрепят в решенията им дори и да не са съгласни с тях. Това е да си истински фен. Да подкрепяш любимия си. Всичко друго за мен е фалшиво. Болно ми е,че виждам такива неща в хубавата ни тема.
Повече няма да коментирам тези неща,но исках и аз да се изкажа.
Знам, че сме зажадняли за нещо хубаво свързано с Афрам. Сезон 3 на Златно момче много ни отне. Нямаше Сейфер. Разочаровани сме и искаме да ги гледаме заедно и да знаем какво се случва. Искаме яснота.
Но моля ви всички в групата, които знам, че сте уникални хора и сте интелигентни, нека уважаваме личното пространство на Афрам. Млади хора са,животът тепърва е пред тях. Ще бъркат,ще криват от правилният път,ще се поучават от грешките си. Все пак това е животът - проба/ грешка Simple Smile
Извинявайте,стана доста дълго,но ми е много болно.

# 566
Ново е! Мерто е на бърдей на племенника си!

# 567
Проблема в напрежението май е че като имаше серии, макар и с не добър сюжет имаше какво да се обсъжда , а сега само коментираме кой какво споделя в социалните медии и там пък е едно такова клюкарско и създаващо сензация че да има кой да чете. Групата винаги е била подкрепяща и най-вече интересна, защото всички харесваме сериала и актьорския състав, няма нужна от това лично да се засягаме

# 568
Ново е! Мерто е на бърдей на племенника си!

Най-после се появи.🥳🥳🥳

# 569
Проблема в напрежението май е че като имаше серии, макар и с не добър сюжет имаше какво да се обсъжда , а сега само коментираме кой какво споделя в социалните медии и там пък е едно такова клюкарско и създаващо сензация че да има кой да чете. Групата винаги е била подкрепяща и най-вече интересна, защото всички харесваме сериала и актьорския състав, няма нужна от това лично да се засягаме
Hands Plus1
Ама ще цитирам пак Как, Сийка на Чудомир, нищо че снощи го докладваха и изтриха. Не мен - класика Чудомир. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт