Отговори
# 465
Добре де! От очакванията, създадени от Онур Акай, че са заедно, май не остана нищо...
А то си личеше още в последните епизоди на Чапкънчето. Ама тогава Бирсен лъжела, продуцентът Онур си играел...
Сега, когато вече се изяснява ситуацията, търсим изневерил... кой е по-виновен. Има ли смисъл това? Причините могат да са най-различни. Както се вижда - писания много, ориентацията - трудна.
Аз за себе си мога да кажа, че се опитвам да го разбера според интервютата му и действията му. Чела съм две интервюта на Мерт - в самото начало имаше едно и сега последното. И ми се изплъзва като личност. Интелигентен е, спор няма. Но личността му не ми е ясна...  От Афра нищо не съм чела, виждам действията й. В тях тя е по-спонтанна, но и противоречива.  Никога обаче не каза, че имат връзка с Мерт, въпреки общите пътувания и снимките от първото лято. Което и тогава, и сега ми е странно... А интимна връзка на Мерт с Мирай... не ми се струва реалистично да се афишира открито.
Май го карам по принципа на изключването. Blush

# 466
Аз продължавам да вярвам, че има АфРам, а всеки да говори каквото си поиска. Времето ще потвърди или отрече това.

Но като гледам хубаво отклоняват вниманието от себе си, свързвайки ги с какви ли не хора.
Но аз съм си делулу до край. Sunglasses

# 467
Независимо от различните мнения и,че се получи малко джаф-джаф ,се радвам да ви видя ,момичета.Я ,как се появихте на терен. Heart

# 468
Като сме почнали да търсим под вола теле ...

Скрит текст:
Не е ли жалко за  Мерт , че Афра не го изпрати в армията , а отиде на парти за инфлуенсъри в Маями Не отиде на клетвата му , а има снимки как е била с принтера на неговата клетва ...
И да Фи , никога нищо не се знае как ще се случи в живота Афра е имала връзка с 14 г по-възрастен мъж преди принтера Има снимки 

# 469
Фи, това, че някой е отрекъл нещо пред медиите не е гаранция за нищо.

Еванджелин, имаше снимка на вечерята в Париж. На нея се виждаше същото, което се вижда и при Мерт в Италия, хората се хранят в компанията на хора от противоположния пол.

# 470
Ааа така ли? Ок, Лилия, същото е било, тамам Sunglasses

# 471
За мен е същото. Не съм видяла снимки на Мерт и Мирай хванати на калъп, за ръцете, или целуващи се. 😃 Хората са седнали в заведение, точно както и Афра беше с онези мъже в Париж.

# 472
Това, че Афра не изпрати Мерт в казармата, нито на клетва отиде, на мен ми подсказва, че не са заедно. Той веднага замина за Италия, още едно потвърждение. Щеше ми се Онур А. да е прав, това, че Мерт беше в родното място на Афра, също ми беше дало надежда, ама вече изчезна.

Да, де, ама Мерт и Мирай са сами, не е баш същото като на снимките с Афра.

# 473
Кое е различното на снимката от Париж на Афра и мъжете?

# 474
Афра и мъжете, не един.

# 475
То и жени имаше, Сташе, ама нищо Stuck Out Tongue Winking Eye

Това е половината снимка, не я намирам цялата сега. Хората са доста, ама нейсе де, същото е Grinning

# 476
Не разбрах какво пречи с един от тези мъже да има по-романтични отношения? Това, че има и жени също не е гаранция за нищо. 😁

# 477
Е нали това казвам и аз де Grinning

# 478
Мирай поне стоеше срещу Мерт, а онзи косматко се е цопнал баш до Афра. 😄

# 479
Не исках да се включвам в тези разговори, но ми стана много тягостно днес като ви четох. Исками се да коментираме тук реални новини за Афи и Рамо, за проектите им, за рекламите им. Всичко друго са си изцяло наши фантазии и мисли за хора, които не познаваме и които ни позволяват да надникнем изключително малко в техния истински свят. Не че има нещо лошо в това, но понякога сякаш го забравяме.
Силно вярвам, че тук пишем първо на първо хора, които харесват и Афра, и Мерт. Някои смятат, че има АфРам, други се надяват да има АфРам, за трети те останаха в миналото. Ок съм и с трите мнения. Но ако някой пише за АфРам, това не виждам как може да се разчита като обидно за Афра или пък за Мерт. Ако не сте съгласни, оставете на другите да си "мечтаят". Ако някой пише, че вижда по-сериозни отношения между Мерт и Мирай, негово право е. Просто подминете. По отношение на "новините" за Афи и онзи господин - не мисля, че тук имаше човек, който да повярва на тези слухове и да не осъди този тормоз върху Афи. Времето ще покаже кой е прав. Аз единствено се надявам Афра и Мерт да ги виждам щастливи и успешни. Медиите в Турция правят живота на нашите любимци достатъчно труден. Нека тук не пренасяме този негативизъм.
Съжалявам, че толкова дълго се получи.

Общи условия

Активация на акаунт