Отговори
# 645
Аз влизах сутринта в профилите на Ураз, ама не успях да разбера да е писала нещо по въпроса. Да не е пуснала някъде за сравнение и да чака резултат.

# 646
Лично аз ако трябва да избирам между Ураз и Сема ще избера Ураз. Ако има някой, който има вътрешно инфо то това е Ураз. 😁 Но пък и Сема от доста време твърди някои хубави неща, че даже се пробва да строява и солотата. 😁

# 647
Май в канала и е казала
Докато не видя аз , нито ми се привижда , нито ми се причува Grinning

# 648
Май в канала и е казала
Докато не видя аз , нито ми се привижда , нито ми се причува Grinning

Краси, да, в канала си го коментира.

# 649
Съветвам момичетата да правят като KrasiAnna, да вярват на очите си Stuck Out Tongue Winking Eye И аз така правя, вярвам на снимки и видеа, оттам си вадя изводи. Слухове много. От два дни се оказа, че в Х поне 20 човека живеят до дома на Афра, или работят в заведения наоколо Rolling Eyes Та какво ли не били видели тези хора, изумих се направо.

Относно Ураз, писала жената, че й прилича, а не, че е той. Не виждам как това означава, че знае нещо по въпроса, ама аз не разбирам.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 13:53 от Еванджелин

# 650
Аз това успях да снимам снощи! 🙃
Скрит текст:

# 651
Има много слухове, които Ураз изобщо не си прави труда да ги коментира и ги подминава, но този от снощи го коментира. Всеки е свободен да си направи каквито изводи пожелае.🙂

# 652
  • София
Мисля, че всеки сам може да пусне сторито на Афра и да изкаже мнение дали гласът прилича или не прилича на Мерт. На мен лично ми прилича, това не значи, че ми се причува. Може да е той, може да не е.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 14:42 от MysteryG

# 653
Лилия, много добре знам коя е Ураз и какво инфо има - вътрешно и външно. Следвам я от 2021 година, за информация за кажа само.

Пардон, от 2019 година я следвам Sunglasses

# 654
Аз знам, че знаеш. Казах си моето мнение. 🙂

# 655
Извинявам се, че съм боса в интернет, бихте ли ми казали как мога да се включа в канала на Ураз. Благодаря.

# 656
Ани зайче, след като я последваш, ако не си го направила, със зелено съм оцветила къде трябва да се натисне, за да се влезе в канала й

# 657
Едно красиво Афи за разкош! 🧿♾🧄🤍🪬

# 658
Какъв глас?
Аз чух само гримьора, банджолу!
И какво прави Мерт на фотосесията на Афра, пък и невидим, само един глас от него....
Аз съм твърд реалист, има Афра на стори, няма Мерт. Глас, ръкав, обувки, на всеки могат да са.

# 659
Еванджелин, това в Инстаграм ли е, защото аз не виждам това, последвала съм я отдавна

Общи условия

Активация на акаунт