Отговори
# 720
Ясир,Али и Мирай,не си играят да говорят в социалните мрежи,те действат нагледно и се грижат за прекрасния имидж на Мерт.Нали не мислите,че Неслишах не е достатъчно интелигентна?
Между впрочем къде е Мерт?Да не е заминал още преди дни за Лондон,все пак предстои РД на 18.05..а мрежите,както и тук,усилено се спряга,че бил на сета на Афра..
Някой видя ли го,барове,ресторанти,улици,бръснарница...няма го,не се е изпарил,нали?И в Шиле да е,не е с шапка невидимка.

# 721
Ех, защо така с водолеите Simple Smile Знаете ли колко сме готини, а пък какви купонджии сме Wink
Аз съм водолей и се харесвам много Yum
За мъжете сега не отговарям.
Но по тази логика за всички зодии могат да се кажат лоши неща или хубави. Не може всеки със всеки да се харесва. Пък не винаги това идва и от зодията. То си е и до човека.
Според мен липсата на новини около Афрам на някои хора,не им действа добре и почват да се хващат за всичко и да правят съчинения. Не визирам нашата група.
Жалко, че така се получава. Вместо феновете да помагат накрая излиза, че в определени случаи повече вредят.

# 722
Здравейте, момичета! Heart
Щом опряхме до зодии и звезди, изгоряхме.За мен всеки човек си идва на тоя свят с характера. Под влияние на семейство,среда и житейски опит с течението на времето се дооформя или леко се изменя в някои неща.Характеристиките на зодиите са общи.Няма еднакви хора.А и има много такива,които не отговарят на тези характеристики.Докато не излязат някакви сигурни новини около патроните явно ще гледаме и към звездите.Лошо няма, лято идва ,идва време за Персеидите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 723
Ясир,Али и Мирай,не си играят да говорят в социалните мрежи,те действат нагледно и се грижат за прекрасния имидж на Мерт.Нали не мислите,че Неслишах не е достатъчно интелигентна?
Между впрочем къде е Мерт?Да не е заминал още преди дни за Лондон,все пак предстои РД на 18.05..а мрежите,както и тук,усилено се спряга,че бил на сета на Афра..
Някой видя ли го,барове,ресторанти,улици,бръснарница...няма го,не се е изпарил,нали?И в Шиле да е,не е с шапка невидимка.

Вчера една рускиня беше качила колата на Мерт, прибрал се е

# 724
Не разбрах какво му има на имиджа на Мерт?

# 725
11 часа са продължили снимките на Афито вчера.

От Мелда

За HELLO или за  ELLE е фотосесията?

# 726
Аз пък обожавам мъже водолеи. Големите ми тръпки бяха тази зодия. Много добра душа. Но всичко е до човека ,зодията не играе роля за мен,просто така ми се е падало на мен.

# 727
Мъжът ми е роден на рождената дата на Мерт , аз на Чаатай Отдавна знам причината за да ги харесвам JoyJoy

За,  който много скучае по Мерт , ето го  Stuck Out Tongue Winking Eye
https://x.com/brieflysilly/status/1920506087318364174

Който не иска да  бъде в полезрението , не е

# 728
Неслишах няма вкус за мъже, щом не харесва зодия Водолей.😜😁

# 729
  • Пловдив
Здравейте, сладурки!
Да си кажа и аз мнението за зодиите:
Според мен няма лоши зодии има лоши хора:heart_eyes:
Относно водолея  - изключителни личности, иневероятно честни и добри приятели.

# 730
Качила го е Ada Erma. Дано излезе скоро.

# 731
Каква хубава снимка качили в Х! 🤍

# 732
Мерт не е махал никого,всичките 63 вече са си видими,имало е проблем.

# 733
Момичета,имам питане дали сте попадали на някакво инфо за Мерт и нещо свързано с тениса, някакъв турнир в Истанбул. Тази снимка се върти в Х, не знам от къде, затова питам Simple Smile Но се коментира Мерт.
А пък последната истерия сега за Афрам е блузата на Афра от срещата с Несшлиха. Имало буквата М на нея и видите ли така ни намеквала за Мерт Wink

# 734
За тенис турнир не знам. За буквата М на блузата също не знам, но Афито и Рамо имат дрехи на тази марка!

Общи условия

Активация на акаунт