Д-р Ивелина Димитрова за ФМ от клиника Марковс?

• 394
  • 8
  •   1
Отговори
Някой може ли да ми даде мнение за Д-р Ивелина Димитрова за ФМ от клиника Марковс?Благодаря предварително

# 1
Аз съм много доволна! Не претупва прегледа, а обяснява всичко подробно. Била съм на ФМ и при други от МЦ, за да сравня и съжалих… Определено Димитрова се справя по-добре и като отношение и като знания и професионализъм!

# 2
Благодаря🙂
Аз съм много доволна! Не претупва прегледа, а обяснява всичко подробно. Била съм на ФМ и при други от МЦ, за да сравня и съжалих… Определено Димитрова се справя по-добре и като отношение и като знания и професионализъм!

# 3
Благодаря🙂
Здравейте, може ли да ми кажете при кой друг сте правили ФМ? Колебая се между няколко д-ра там?

# 4
Аз съм била на две фетални морфологии в МЦ Марковс, и двата пъти при д-р Диляна Атанасова. Беше ми препоръчана от проследяващия ми доктор и останах много доволна. Показваше и обясняваше всичко подробно.

# 5
Здравейте, докторката преглежда ли и с вагинален ехограф при нужда по време на феталната морфология?

# 6
Здравейте, докторката преглежда ли и с вагинален ехограф при нужда по време на феталната морфология?

При първата ми фетална морфология главата на бебето беше скрита ниско долу и докторката трудно можеше да я види. Отдели доста време да се опитва да види дали всичко в главичката му е наред. Чакахме го малко да се размърда, дори ме караше малко да се раздвижа (току виж бебето се е завъртяло), но не е използвала вагинален ехограф. Не знам в какви случаи би се наложило да го използва, но предполагам, че ако има нужда ще го включи в прегледа.
Поне при мен, и на феталните морфологии и винаги когато проследяващия ми лекар е преглеждал бебето, това се е случвало само през корема. Трансвагинално са преглеждали единствено шийката на матката.

# 7
Да, при мен се налага за да се проследи хубаво плацентата къде се намира, тъй като когато е ниска, през корема не се вижда добре
 В друга тема писаха, че използва вагинален ако се наложи, така че предполагам като я помоля (това са инструкциите на моя АГ) няма да има против.

# 8
Да, при мен се налага за да се проследи хубаво плацентата къде се намира, тъй като когато е ниска, през корема не се вижда добре
 В друга тема писаха, че използва вагинален ако се наложи, така че предполагам като я помоля (това са инструкциите на моя АГ) няма да има против.

Да и аз много се съмнявам да има против, докторката е много приятна и отзивчива. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт