Толкова раздразнителни ли сте в действителност ?

• 5 388
  • 127
  •   1
Отговори
# 75
Да разбираме ли, че когато Лиско го няма ти не пишеш у форОма?

Изключвам другата възможност, защото всички знаем, че ССФ не изневерява. Mr. Green

Аз ВИНАГИ пиша у форОма!!!

# 76
  • До хладилника, който обичам
На Жоро питона всички го знаем.

Нали нямаше да спамим?
Бу ме дразни сега, че не прави забележка!  #2gunfire
На теб лично правя забележка - този ти пост е чист спам. Хау.

# 77
Бу ме дразни сега, че не прави забележка!  #2gunfire

Спомените са хубаво нещо...

# 78
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Според мен често няма раздразнителност .... само така се чете .... често мои постове добронамерени се приемат за раздразнителни ....  Hug

# 79
РаздАразнителна определено не съм. Twisted Evil
Их, Фейтлес, мислех си и аз да напиша нещо подобно, но ме достраша, че Кифлата ще си помисли, че се заяждам.

Всъщност въобще не бях видяла, че съм чукнала едно "а" в повече, дори напротив перфектно ми пасваше  Mr. Green

Нямам нищо против градивния спор с ясна защита на позиция, тогава има трезва(виртуална мисъл, защото никаква гаранция няма, че реално е такава  Laughing), но ми е странна избухливостта и докачливостта, която цари по някои въпроси. Има ли нещо градивно в нея ?

# 80
Хора разни, всичко е нормално. Както в действителност така и тук е пълно с умни, сдържани, прости, тъпи, безразлични, нервни и т.н. още дълго.
А конкретно по темата - не избухвам, но понякога реагирам на нахалството и простотията. Както тук, така и навън, разлики няма.

# 81

РаздАразнителна определено не съм. Twisted Evil
Их, Фейтлес, мислех си и аз да напиша нещо подобно, но ме достраша, че Кифлата ще си помисли, че се заяждам.
  Капрари, ние с Кифлича се знаем освен виртуално, и реално, така че-проблема нема.
Пекана мацка е тя, от кодош отбира и кусури излишно не ти намира. Hug

# 82
Мислех, че ще ядоса
и ще ме анатемоса.
За да се държа прилично
и написах лично.

# 83
Възмущавам се на откровено възмутителни неща. Тук съм по-сдържана на някои теми, в реалния си живот - на други.

# 84
Аууу,пак ли си хвалите нервите? fingerscrossedКъсмет в съревнованието.

# 85
Не, всъщност трудно се дразня така че да ми проличи. Повечето хора около мен ме мислят за много стабилна и спокойна  Laughing, както и за човек който трудно се ядосва. Истината е, че не си позволявам да демонстрирам раздразнението си, а има случаи в които направо ми идва да утрепя някого  Blush.

Тук напоследък не съм особено активна - само чета и няма на какво да се дразня  Simple Smile.

# 86
Аууу,пак ли си хвалите нервите? fingerscrossedКъсмет в съревнованието.

Ами не всъщност питането ми е сериозно и ми беше интересно до колко се прави самооценка на поведението виртуално/реално.

Но пък сами хубави нервите, не мога да не се изфукам, дет се вика на бялото, черно не мога да кажа  Laughing

# 87
в реалния живот не съм срещала 90% от типажите тук.
нормално е, да не разбирам голяма част от потребителките. 
в началото се вживявах повече, но след 4 - 5 хиляди постинга мисля, че съм изградила добра резистентност.
наблягам на по-'стабилните' контакти с 10ина момичета и това е.
иначе на 'живо' не се дразня лесно. виж, емоционална съм, да.

# 88
Тук съм даже прекалено спокойна  newsm03 Не се връзвам особено - досега съм имала спречкване само с една потребителка...два пъти... Rolling Eyes В действителния живот съм по-раздразнителна, друг е въпросът дали ще реша да го покажа  #Cussing out

# 89
в началото се вживявах повече, но след 4 - 5 хиляди постинга мисля, че съм изградила добра резистентност.

Броят на постингите изобщо не е показател за здрави нерви, сдържаност и обективизъм.
Знам потребителки с мноооого постинги, дето отговарят из всички форуми с  Peace  Simple Smile  Heart Eyes и  Confused и какво?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт