Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 81

• 26 261
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Имам малко по-различен въпрос.
При пътуване със самолет как си пренасяте хормоните? В ръчния или чекирания багаж? Трябва ли да нося рецепта?
И в ръчния и в чекирания багаж съм носила без проблем, изобщо не им прави впечатление. Ако е течно лекарството, тогава вече е друго. Ако може да се отсипе в шише по- малко от 100 млн е Ок пак.

# 556
Имам малко по-различен въпрос.
При пътуване със самолет как си пренасяте хормоните? В ръчния или чекирания багаж? Трябва ли да нося рецепта?
Приемам Акутир0кс, Тир0мел (начупен на парченца 1/6) и Пр0гестан.
Благодаря.
Принципно зависи много за къде пътувате.
В рамките на ЕС не съм имала проблем, обикновено пътувам само с ръчен багаж и ги нося в оригиналната кутия, да е ясно какво е, но рецепта не нося.

# 557
И трансконтинентално съм пътувала с лекарства в ръчния и чекирания багажи - не е имало проблем.

# 558
  • София
Вчера се върнах от Будапеща и в ръчния багаж имах Аку тирокс + необонзбнчен флакон с лекарство, корто приемам като част от клинично проучване. Нито на излизане от БГ, нито от Унгария някой ме е питал.

# 559
Здравейте момичета! Може ли някой компетентен да ми интерпретира днешните резултати? Много благодаря!

# 560
А лечение процеждаш ли, на каква доза хормон си? Без предистория, каквото и да ти напишем, ще е необосновано. Simple Smile

# 561
А лечение процеждаш ли, на каква доза хормон си? Без предистория, каквото и да ти напишем, ще е необосновано. Simple Smile

Да, разбира се. Аз съм на левотироксин, 75 мг, вземам го ежедневно като спазвам всичко.

# 562
Здравейте момичета,

Вече направо не знам какво да правя и къде да отида, моля Ви за съвет, много се притесних от днешните резултати ТСХ 68....от 0.005 преди 2 месеца..
Това е резултата от пиене на Тирозол по 1т дневно от около 2 месеца.

Обиколих "известните" ендокринолози в София, за второ, трето, пето мнение и вече не знам какво да направя....
От тежка тироетоксикоза, сега това, с главоболие съм, пак умора, чуствам се като парцал от 1,2 седмици отново...

Моля, ви дайте ми съвет какво да направя, къде да отида, много ли е тежко положението....
Още утре съм запазила час при ендо, но .....разлика дали ходя или не не знам има ли Sad

# 563
Здравейте, какво ви е мнението за нормален TSH (1,42) и ниски FT4 (14,5) и FT3 (4,47)?

# 564
Здравейте, какво ви е мнението за нормален TSH (1,42) и ниски FT4 (14,5) и FT3 (4,47)?
Хипофункция. Прочети първата страница на темата.

# 565
Здравейте момичета,

Вече направо не знам какво да правя и къде да отида, моля Ви за съвет, много се притесних от днешните резултати ТСХ 68....от 0.005 преди 2 месеца..

Обиколих "известните" ендокринолози в София, за второ, трето, пето мнение и вече не знам какво да направя....
От тежка тироетоксикоза, сега това, с главоболие съм, пак умора, чуствам се като парцал от 1,2 седмици отново...

Моля, ви дайте ми съвет какво да направя, къде да отида, много ли е тежко положението....
Още утре съм запазила час при ендо, но .....разлика дали ходя или не не знам има ли Sad

Това изследване къде е правено?

# 566
Здравейте момичета,

Това изследване къде е правено?

В синево са последните 3 пъти.

# 567
Да не е лабораторна грешка? През годините съм получавала грешни резултати в Рамус и в Кандиларов, така че сигурно може да се случи и в тази лаборатория.

# 568
  • Пловдив
Тъга, вие сте била в хиперфункция преди, така ли - Тирозол се изписва при хипер, а сегашните резултати са като за хипофункция. Продължавате ли да пиете Тирозол?

# 569
От известно време имам усещането, че Л-тироксина не е точно моя медикамент. За тези които са го сменяли- как протича процеса и има ли негативни ефекти? Разбира се, ще го обсъдя и с лекар.

Общи условия

Активация на акаунт