Тенис на корт в Пловдив?

• 266
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,

от известно време 7 годишният ми син проявява желание да ходи на тренировки по тенис на корт. Съвсем естествено започнах сериозно да проучвам и да търся в интернет вариантите, но честно казано не получих достатъчно много информация. Имаше няколко клуба, но нищо по-задълбочено и никакви имена.

Може ли да ме ориентирате къде е най-подходящо да го запиша и най-вече при кой треньор, който има добър подход с децата и реално ще ги научи на нещо (тъй като чух и някои негативни мнения).
Много бих се радвал ако има хора с опит.

Благодаря предварително Simple Smile

# 1
Като конкретен треньор препоръчвам Адриана Филева от тенис клуб Локо 98 на Лаута, ако още работи там де.
Иначе са ми много противоречиви наблюденията за клубовете в града, всеки си има негативи, има различни треньори, те се и сменят, едни са ок, други - не. Като цяло, ако човек гони някакво напреднало състезателно ниво, трудна работа...
Иначе клуб Албена на Гребната всяко лято (мисля, че юни почваха) правят безплатна група за тези, които искат просто да пробват, та може и там като за начало, колкото да види дали ще му хареса самият спорт.
Чувала съм нелоши отзиви за клуба на Зала Строител (забравих как точно се казва самият клуб).
Общо взето изцяло добри препоръки за някой клуб не съм чувала.
Но Ади Филева и като човек, и като работещ с малки деца, я препоръчвам.

# 2
Страхотно, много полезна информация ми давате! Със сигурност може да пробваме с клуб Албена за лятото и вече ако се запали ще се свържем есента с Адриана

Общи условия

Активация на акаунт