💄Новите ни козметични похождения - 102

• 88 723
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
# 436

За кой ли път…

# 437

Силно се надявам най-сетне да съм попаднала на гел за лице, който да не ми пресушава кожата. Олиото на Cocosolis ми е първата покупка от тази марка, дано си заслужава името и славата.

# 438
  • на последния етаж
Galya_Dimitrova, ще помоля за отзив и за двете - и аз се каня отдавна да ги купя. Simple Smile

# 439
  • София
Това масло на Кокосолис ухае божествено! Купувам всичките им продукти непрекъснато, заради био състава и ароматът им! Чудеса не очаквам, така че сме квит с тях... Laughing

От ДМ

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 15:56 от kopche

# 440
Hermes Barenia - очаквам го утре Heart Eyes

Wibo Beach cruiser - в нюанс 01 Sandstorm, не ми допадна особено ефекта му върху лицето.

Пудрата е разкошна, особено за бейкинг, да не казвам, че ми допада дори повече от любимата на Худа. Heart Eyes

Коректора е доста покривен, но се набива твърде много във финните линии. Може би, не трябва да го нанасям с четка, както правя.

# 441
# 442
# 443
Направих една глупост, поръчах без да пробвам.

# 444
  • София
Barbarella*, това е най-сладката и любима моя глупост! Да поръчвам по картинка! Smile

От днес
Мнооого красив руж стик!  Heart Eyes
CATRICE Руж стик Blushin' Charm - Nr. 040 Sparkle Lover

# 445
Ето и моите нови придобивки. Серума на Ланком го получих като подарък с крема за лице и съм любопитна да го пробвам. Маслото за тяло го поръчвам за първи път, но се оказа  хубаво.Прави кожата мекичка и не мазнее. И един много любим парфюм, който съм си приготвила за есента:)

# 446
# 447
  • При децата ми
От ДМ.

За девойката.

# 448
# 449

Общи условия

Активация на акаунт