Хитринки за всякакъв случай - 41

• 44 116
  • 659
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
С морска сол е по простичко и не мухлясва.И за топла, и за охлаждане.

# 646
  • Mediterraneo
Да не говорим за тези торбички с гел, още по- лесно. Моята си стои в хладилника и се ползва при нужда. Имам и червена, която се загрява в МВ.

Имат си и удобен калъф да предпазва от директен контакт с кожата, докато са много студени/ горещи.

# 647
Обсъждали сме го и преди, но сега не се сещам и моля да ме подсетите за ефективни препарати за отпушване на канал и по скоро за сифона на мивката. Имаше някакви, които не трябваше да се използват, че става по- лошо, но не помня какви бяха.

# 648
За сифон на мивката, според мен най-добре, развиваш, сваляш и почистваш. Гледаш и тръбата след сифона и ако има наслагвания ги почистваш, евентуално с тел бъркаш и навътре.

# 649
За мен Тубофло с гореща вода отпушва добре. Но зависи дали има някакви неразградими отпадъци и замърсявания.

# 650
Аз ползвам на А1 течен препарат за отпушване на канали. Евтино и ефикасно.

С прахообразните тип Тубофло има вероятност да стане тапа, макар и не при теб в апартамента, а в общата канализация на сградата. Тогава става страшното.
Скрит текст:

# 651
Clo - Camille, от къде го купувате този препарат?

# 652
Във всичките магазини за хранителни стоки, левчета и домашни потреби в квартала ни го има. Не съм го срещала в националните вериги. В една местна верига в Пловдив също го има.

# 653
Преди го купувах и от Кауфланд

# 654
Аз търся този на А1-спрея,не гела.

Някой може ли да каже къде в София мога да го намеря(център,източните квартали). Преди си го купувах от едно левче,но вече предлагат само гела.До нас магазина уж чакаха зареждане на спрея,но още го няма-само гела.Ако не го намеря ще трябва да си взема гела и да го разредя.

# 655
Сифона на кухнята го чистим редовно. По-добре от всякаква химия. Химията може да ти увреди и самата мивка.

# 656
Тубофлото никаква работа не свърши при мен, но препарата на Чисто сработи идеално

# 657
Здравейте, как могат да се разширят обувки от естествена кожа в предната част на пръстите? На ширина вече са добре, но на пръстите подпират /явно и малко къси идват/, та това дали може да се поправи с разширяване? С мокри чорапи знам за разширяване, не смея да ползвам спирт да не повреди кожата.

# 658
Дължина не може да се поправи, подметката пречи. Също и върховете не се поддават на разширяване.

# 659
Закарай обувките на обущар. Ще им сложи калъпи и ще ги оправи.

Общи условия

Активация на акаунт