Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 757
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 570
Поръчах тези ножове за мъжа ми
 https://share.temu.com/SXvhFF0LwdA
 от местен склад са, изпратени с DHL, отново пишеше неуспешен опит за доставка и ги намерих оставени в офис на Спиди. Мъжът ми сега беше там да ги вземе, по телефонен номер не излизат обаче, даже пращах проследяването, за да види жената, че са при тях. На пратката телефон липсва, само адрес и имена.

Пиша това по повод изгубените роботи, дали не са в офис и ви чакат.

# 571
Един робот за прозорци са го пуснали за 119,52 лв. (Струва ми се че първоначално беше 114). От време на време махат коментарите. Вчера имаше видеа, снимка, освен мненията. Сега йок.
Този имам предвид  https://share.temu.com/s4s9u555j9A

# 572
Този сутрин при мен ново 20 дето се вика - картата за 14 лева отстъпка на 39+ лева станала 56/160+

# 573
Аз пък обзаведох всичките си дружки с малки туристически ютии с карта за отстъпки ми излизат на 10- 12 лв.

В момента чакам две зелени като дойдат ще покажа и тях.
С пара ли е ютията?

# 574
Mama Ru - редува ги промоциите тази от 14 лева с другата от 56 - в крайна сметка и при двете оферти се получава около 30 до 35 процента отстъпка. едната я дават за малка поръчка, а другата за да направите по-голяма

# 575
Ютията тежи точно толкова.

По повод с пара или без- има два модела.В зависимост от функциите е и цената. Точно тази е с вода

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 10:45 от Mimeto7474

# 576
Аз предпочитам малките поръчки. Сега си направих една рекапитулация за периода 30.04-15.05 имам 5 пуснати поръчки за обща стойност 162 лева, като 50 от тях съм си върнала под формата на кредит, корекции в цената, карта или купон за отстъпка. Горе-долу 35%.

# 577
  • София
Имате ли представа как стоят нещата с гаранцията на закупени уреди - ако примерно се повреди след година може ли да се направи нещо?

# 578
Този оферта изгодна ли е според вас

# 579
Ако ти се дават 400 лева за нещо, за да допълниш липсващите монети, да.
Ако нямаш намерение да похарчиш 400 лева за да вземеш монетите, които не ти стигат - НЕ!

# 580
Ако ти се дават 400 лева за нещо, за да допълниш липсващите монети, да.
Ако нямаш намерение да похарчиш 400 лева за да вземеш монетите, които не ти стигат - НЕ!
Значи не благодаря.

# 581
Мисля, че не са изгодни тези с монетите. Може да вземеш купони с яйцата и покупка на 2/3 продукта. Купоните са с 30% off

# 582
Здравейте
Вярно ли е, че текстила в тему може да съдържа вредни бои и химикали? Поръчах чаршаф и калъфка за възглавница за детето и се притесних. Просто ми е трудно да намеря с детски шарки, които малкия би харесал.

# 583
На мен май не ми е давало много скъпи неща с карта за отстъпка - примерно давало ми е неща до 100 лв - стативът беше така и го намали под 50, после с купон ми излезе 20 и няколко.
Вчера ми предложи едни обувки за 50 лв - намали ги с 50%.
Сещам се за много други неща между 50 и 100 лв, но не и за по-скъпи...

# 584
Здравейте
Вярно ли е, че текстила в тему може да съдържа вредни бои и химикали? Поръчах чаршаф и калъфка за възглавница за детето и се притесних. Просто ми е трудно да намеря с детски шарки, които малкия би харесал.
Може да съдържат, както и тези, купени у нас. Мъжът на моя приятелка преди няколко години се беше обринал от тениска, която е облякъл без да бъде изпрана. Купила съм си чаршафи, сутиени, бикини, чорапи, панталони, блузи, поли,  обувки, якета, шапки. Още съм жива Wink .

Общи условия

Активация на акаунт