Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 767
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета,закъсняват ли ви пратките?! На мен една 12 дни  я събираха,накрая ми връщат парите за два артикула,свършили .Втората  7 дни стоя в склад до летището,еле днес излетя.Третата пък два дни  я събират....
Първата пратка я чаках почти три седмици. Основно дреболии за проба и едни лампички. По митниците се бави, актуализациите в сайта ги виждах чак на следващия ден. Втората пратка ми дойде за една седмица. Имаше блендер и уред за гладене на пара. Вчера пуснах трета, ще видим Simple Smile

# 616
  • София

Ето линк,това е  https://share.temu.com/cfrPaQ7xmGA.
Може ли снимка на тази от която не сте доволна.
Миналата година я купих, чак е странно, че линка още е активен.
https://share.temu.com/ldT2iRPIoeA

# 617
Аз пък не се оплаквам. Бързо ми идват. Последната - 9 дни. Даже 8, но ми я заредиха късно в бокса.
От днес офертата ми е 55/95. Дълго време беше 50/89.

# 618
  • Бг-мама
При мен явно я спряха. Ще си почакам. Ако я пуснат, пуснат. Ако не просто ще се спра. И без друго попрекалих.

# 619
  • Асеновград
Използван последния събран кредит

От 4 дена не ми дава карта за намаление на продукт явно офертата изтече, та ползвах възстановени купони.

Сега ще се поспра малко, ще изчакам да пристигнат всички поръчки. Че имам съмнения дали няма да се връщат обувки, заради размер. Вече имам едни маратонки и обувки от миналата година които не уцелихме размера и още чакат да му станат. Добре поне ,че бяха големи а не малки.

# 620
Поръчах ледогенератор. Някой купувал ли е?

# 621
Сложих в кошницата сребърни обеци. От предната покупка вече трети чифт е в употреба, един - изгубен. Имам план - ползвам оферта за връщане на кредит за минималната сума (50 лева), а след това вкарвам събрания кредит в покупка с купон 10/35. Ако успея и да ползвам по някоя карта за намаление ще е супер. Дреболиите в кошницата ще ми служат за вземане на пакет купони и допълване до нужната ми сума. Трябва малко да се поспра и аз, че доста пари изтичат. Уж нужни неща, ама до сега и без тях съм живяла.

# 622

Ледогенераторът е хубаво нещо, но защо от Тему. Моят е от магазин, пак беше около 200 лева, ама пък гаранция си има.
Как изглеждат тези оферти 50/90, на мен защо не ми праща, то вярно, че спрях да пазарувам с месеци, но сега пак започнах.

# 623
  • София
Поръчахме. Използваме вече доста време и сме доволни. Няма никакъв проблем, че е от Тему.

# 624
Тука всички поръчваме като билионери. Жив и здрав да е собственика на Тему! Напълних къщата със сума ти неща, които отдавна искам, но не ми се даваха пари. Всички от семейството са много доволни 😀 Дори започнахме да правим подаръци на роднини 😀

# 625
И днес поръчах - танкини, но със съмнение дали ще ми стане.
Утре ще ми е ден за взимане на пратки.

Ами, всъщност, тестовете на сребро, които гледах, не са толкова зле. Поне половината неща се оказаха истински, въпреки ниската цена. Жената от единия клип дори разряза един пръстен на две места, за да покаже, че вътре няма бронз.
Пръстените с мойсанит (те са от скъпичките) се оказаха истински - доли по-малките камъчета.

# 626
  • Ст.Загора
Имам проблеми с робота за прозорци .Днес реших да измия прозорците в кухнята , пуснах робота първо на сухо , справи се много добре , след това смених кърпите и налях вода в резервоара както пише в книжката 50мл , тръхнах да го слагам на прозореца и шурна вода от мястото където е предпазната връв ( първи проблем )  . Изчаках малко , сложих го на прозореца , натиснах старт и след това от дистанционното ауто , обаче не тръгва и никакви признаци че дистанционното работи , смених батериите , пак не тръгна , трети комплект сложих и пак не става ( втори проблем ) . Така се радвах вчера когато дойде , а сега май ще го връщам .

# 627
  • Асеновград
Имам проблеми с робота за прозорци .Днес реших да измия прозорците в кухнята , пуснах робота първо на сухо , справи се много добре , след това смених кърпите и налях вода в резервоара както пише в книжката 50мл , тръхнах да го слагам на прозореца и шурна вода от мястото където е предпазната връв ( първи проблем )  . Изчаках малко , сложих го на прозореца , натиснах старт и след това от дистанционното ауто , обаче не тръгва и никакви признаци че дистанционното работи , смених батериите , пак не тръгна , трети комплект сложих и пак не става ( втори проблем ) . Така се радвах вчера когато дойде , а сега май ще го връщам .
Връщай на момента, няма какво да чакаш. Направи клип и снимки и качи като маркираш ,че не работи.

За ледогенератора в момента в Метро има промо на 50% намаление и е с гаранция.

# 628
mimeto_555, връщай. Моят си е ок. Ти какъв модел взе? Моят е HCR-11. Сипах 30 мл. То май нямаше място за още вода.
А дали някой ползва с препарат за прозорци?
В едно приложение настоятелно се върти реклама, че Тему има склад у нас.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 14:46 от alys

# 629
  • Ст.Загора
mimeto_555, връщай. Моят си е ок. Ти какъв модел взе? Моят е HCR-11. Сипах 30 мл. То май нямаше място за още вода.
А дали някой ползва с препарат за прозорци?
В едно приложение настоятелно се върти реклама, че Тему има склад у нас.
Същия взех , дори в един ден ги поръчахме . За дистанционнота да питам , на твоето свети ли накаква лампичка когато превключваш на на които и да е режим  ?

Общи условия

Активация на акаунт