Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 44 380
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 885
Преди се случваше да ми се съберат две карти с отстъпка, но тогава не даваше да се ползват при връщане на кредит. Сега ми дава по една карта от време на време, а кредитът си стои 55/95 при поръчка за минимална сума от 50 лева, нещо че на самата оферта минималният праг е 30%/ 45.

# 886
Много ме дразнят тези от бокснау. Запратили ми пак пакета в съседен квартал, супер неудобно. Писах през контактната форма, пренасочиха го. Ама е дразнещо.....
При положение и, че този в който ми го пращат принципно, не ми е най-близкия, но поне е на бензиностанция и пак е по-удобно, поне има къде да се спре и/или да се зареди гориво.
А до адреса ми има на 5 мин боксове, но явно не пращат там, трябва специално да пренасочвам.

# 887
  • София
Скрит текст:
Много ме дразнят тези от бокснау. Запратили ми пак пакета в съседен квартал, супер неудобно. Писах през контактната форма, пренасочиха го. Ама е дразнещо.....
При положение и, че този в който ми го пращат принципно, не ми е най-близкия, но поне е на бензиностанция и пак е по-удобно, поне има къде да се спре и/или да се зареди гориво.
А до адреса ми има на 5 мин боксове, но явно не пращат там, трябва специално да пренасочвам.
И при мен е същото, проблемът е от Тему. И пк смених, адресът ми е точен, но от Тему пак пращат в по-неудобна кутия и пренасочвам.

# 888
А пощенският код отговоря ли на квартала ви?

# 889
  • Асеновград
https://share.temu.com/Pg5MwgCebLA Парна четка за гладене. Поръчах я по препоръка от темата, потвърждавам добрия отзив. Тениските от простора само с нея са перфектно изгладени. Днес тествах и на памучен панталон и риза, принципно много измачкани, с лекота се справи и без да полагам кой знае какви усилия. Минус ми е късия кабел.

# 890
  • София
А пощенският код отговоря ли на квартала ви?
Да.

# 891
Скрит текст:
И при мен е същото, проблемът е от Тему. И пк смених, адресът ми е точен, но от Тему пак пращат в по-неудобна кутия и пренасочвам.

Боксът пренасочват, не Тему.
До последно седи адреса на най-близка кутия, в момента на доставка получавам съобщение, че няма празни места и пратката ми бива изпратена в произволна посока.

Колко време стоят пратките в БГ Пощи, ако човек не отиде веднага да си ги вземе?

# 892
БГ пощи - 7 календарни дни ми казаха в нашия клон.

# 893
  • София
Скрит текст:

Боксът пренасочват, не Тему.
Скрит текст:
До последно седи адреса на най-близка кутия, в момента на доставка получавам съобщение, че няма празни места и пратката ми бива изпратена в произволна посока.

Колко време стоят пратките в БГ Пощи, ако човек не отиде веднага да си ги вземе?
Да де  – звъня в Бокснау и пренасочвам.

# 894
В смисъл, че не Тему избират в коя кутия на БоксНау да отиде пакета ти, а самите БоксНау. Да, после пренасочват, но кому е нужно цялото упражнение.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 20:01 от happy cucumber

# 895
  • София
Тему избират първата кутия. Ако не ми харесва, звъня в Бокснау да пренасочвам.

# 896
Да, но на мен никога не ми я доставят в първата. До последно седи, че ще дойде в първата (на две крачки от вкъщи) и после получавам съобщение за доставка в друга на три спирки по-далеч примерно. Това не е проблем от Тему.

# 897
  • София
Със Soul Free се оплакахме как е при нас. Конкретно в моята ситуация винаги пренасочвам, защото първоначалната кутия (избраната от Тему) не ми е удобна.

# 898
Да, но на мен никога не ми я доставят в първата. До последно седи, че ще дойде в първата (на две крачки от вкъщи) и после получавам съобщение за доставка в друга на три спирки по-далеч примерно. Това не е проблем от Тему.

Това е, защото на куриера така му е по-удобно и БоксНау излизат с извинението, че избраната кутия не е достъпна. Ама съм я проверявала на секундата след получаване на съобщението, че е в съседна кутия и избраната от мен си е достъпна на сайта им.

Тему не избира удобни и неудобни кутии. Това става автоматично след като сте задали пощенски код. На мен БоксНау ми казаха точния пощенски код на избраната от мен кутия и го въведох в адреса. И вече като ми шипнат пратката, я виждам, че е разпределена за правилната кутия. Обаче! Като на куриера му скимне и ми я оставя в съседната. И хиляди пъти съм се оплаквала, защото съседната кутия е в подлез на метро и от тази страна няма асансьор, а съм с бебешка количка. И няма оправия. Казват: може да я пренасочим без проблем. Да, ама минават още 3/4 дни. И ми викат: стремим се клиентите бързо да получат пратките си като пристигнат при нас. И как дефинирате “бързо” като я пренасоча и минават още 3/4 дни? Няма отговор. Някаква сбъркана система имат. Аз искам просто кутията като е заета, да ми я заредят утре, а не в друга кутия, не да звъня, не да чакам още 3/4 дни.

# 899
  • София
Някой поръчвал ли е кошница или нещо подобно за готвене на пара? Поръчах едно, което се разгъва като цвете, трябваше да е от неръждаема стомана, но не е - потъмня и ръждясва. Има разни други подобни, но как да съм сигурна, че са неръждавейки? Има и едни силиконови постелки, които може да се ползват, та такива може да взема, но с кошница е по-удобно.
Иначе неръждавейка поръчах едно лъжички като лопати и едни ножчета за масло - оказаха се сполучливи.

Общи условия

Активация на акаунт