Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 44 240
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 990
  • Враца
Да попитам- някой дали е поръчвал дефлектор за климатик и дали го получихте? Направих поръчка на един, но трябва да дойде с BoxNow. 50 см е пакетчето, дали ще им се побере в кутиите или безславно ще отпътува за Китай?

Да дам един положителен отзив на кубче-вентилатор - https://share.temu.com/SsAFtXntbWA. Идеално ми е за бюрото и горещите ми вълни Simple Smile , взех го на половин цена. За стая едва ли би вършил работа, но за лично охлаждане е супер, даже ми се иска  да имаше една по-ниска степен. 

Днес чакам тази джуджавка за нокти, пак ми я пусна на повече от 50%, ще дам отзив дали става за нещо.

# 991
Да, без проблем идва рефлектора

# 992
Чакам отзив за тая джафка. Ама мога да поръчам и аз докато чакам 🤣

# 993
Здравейте,нова съм и досега не ми се е случвало.Четвърти ден ми е за викане на кредит,но като изпиша claimcredit в търсачката ме изпраща на страница за връщане 15% на кредит до 12.00 часа днес.Колкото и пъти да се върна не става.Със сигурност не съм натискала някакъв бутон,защото вчера си го взех за деня.Какво да направя??

# 994
Пробвайте през съобщения и офертата да видите няма ли да излезе бутонче "заяви".

# 995
Пробвайте през съобщения и офертата да видите няма ли да излезе бутонче "заяви".
Не,няма бутон и там.Дали да изчакам да мине 12.00 часа  на обяд или да им пиша?

# 996
Да не би да си го сменила за купони? Дава ли ти че имаш да ползваш купони? При мен сега излиза непрекъснато, просто ми дава, че до днес дневните бонуси са заявени и да чакам утре.

# 997
Да не би да си го сменила за купони? Дава ли ти че имаш да ползваш купони? При мен сега излиза непрекъснато, просто ми дава, че до днес дневните бонуси са заявени и да чакам утре.
Не съм смяняла нищо.Вчера си ги взех.Днес влизам и се опитах да го извикам за деня ,но ми дава-"заявете връщане на кредит 15%".Опитах се на бота да им пиша,но ми отговаря автоматично за кредита до момента.

# 998
  • София
При мен днес е 50 лв. връщане на кредит със стъпаловидните проценти.

# 999
Моля ви се някой да ми помогне.Имам още 3 кредита до 31 май да взема.Може ли освен с робота,друга връзка с Тему?

# 1 000
  • София
Моля ви се някой да ми помогне.Имам още 3 кредита до 31 май да взема.Може ли освен с робота,друга връзка с Тему?
Дай екранна снимка.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 13:32 от alys

# 1 001
На 25 май направих поръчка с връщане на кредит 20.80,който трябва да бъде завен всеки ден-7 дни.До вчера го взимах без проблем,а днес вече като изпиша claimcredit,ми изписва"заявете връщане на 15% кредит".Колкото и да опитвах не мога да си го взема за деня.Бота ми отговаря автоматично за сумата на взетия до момента .От вчера откакто го взех за деня не съм влизала в Тему,нито съм взимала купони или правила замени.

# 1 002
  • София
Има други начини за връзка. На сайта им е написано всичко – https://www.temu.com/bg-en/contact-us.html?refer_page_name=home& … ssn_id=i53v5gv7nz

# 1 003
Днес влизам и се опитах да го извикам за деня ,но ми дава-"заявете връщане на кредит 15%".

В карето, където ти пише това за кредита, горе вдясно нямаш ли активно бутонче, което като го натиснеш, да те прати там, където да си получиш кредита? Разгледай хубаво.

# 1 004
  • софия
Има други начини за връзка. На сайта им е написано всичко – https://www.temu.com/bg-en/contact-us.html?refer_page_name=home& … ssn_id=i53v5gv7nz
Ха! Има бг номер. Някой ползвал ли го е?

Общи условия

Активация на акаунт