Домът на мечтите

• 65 525
  • 933
  •   1
Отговори
# 255
Рядко се заглеждам, а и коментирам подобни продукции, но от това предаване съм доста озадачена. Очаквах наистина детайли за интериора, какво е модерно, как би изглеждала къщата на богата и известна двойка в България, но гледаме нещо съвсем друго. Диалозите и снимките са ми хаотични и нагласени. Излиза, че Ники и Николета искали дом, а парите се уточняват в последствие. Всеки има някаква роля и са доста изкуствени и четиримата
 Николета не се е развила никак с годините, лигавщини до дупка, Гери е като пренавита пружина, рекламира си магазина, Ники като че ли е най нормален за момента. За Алекс, очаквах много повече от успял дизайнер като него - студено било за басейн, малко щял да се ползва, в днешно време отопляем басейн не е невиждан лукс само за богатите, ами предложи им джакузи вместо басейн. Той кебапчета и кашкавал пане не яде, все едно е отраснал в Париж и се е хранил само със сервизи Бакарат. Шоуто можеше да е хубаво, да представят семействата в положителна светлина и да е много по интересно за публиката. Голямо браво и на двете двойки за културните отношения с бивши и настоящи партньори и деца, това определено ми хареса при тях.

# 256
Гери сигурно ухилена и спи, така престорена изглежда...

# 257
За мен цялата сценка с бюджета беше нарочна, за да покажат на драгия зрител, че и Михайлови са хора, не берат парите по дърветата. Малко интрига, малко успокоение на бедните здрители, ето имат затруднения.

Така е. Парите ще им стигнат и за две къщи. Няма какво да ги мислим, но беше добър опит от страна на продукцията. Същото важи и за басейна, който никога не са мислили да имат, но трябваше все пак да се откажат от нещо.

# 258
  • София
Всичко е сценарий и трябва да запълни 10 епизода, за това има измислен проблем с бюджета, с басейна, златните акценти.

# 259
  • Някъде там
Гери сигурно ухилена и спи, така престорена изглежда...

И на мен така ми изглежда. Тръпки ме побиват от такива хора, които са непрекъснато озъбени. Никой не може да ме убеди, че човек трябва, може и иска, да е положителен винаги и с всеки и в момента в който някой те погледне ти да си нахилен  насреща. Не е моето това.
На естествените и непринудени хора им личи, всяка емоция. Такива хора харесвам. Тук е непрестанно ухилване, твърдо ми е изкуствено.
Николета е превзета, но при нея това не го виждам.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 16:45 от daviz

# 260
Николета нали каза веднъж строят къща и това е...

# 261
Според мен пък наистина имат определен бюджет, иначе нямаше да е готов проект, нямаше да се бутат стени и доколкото разбрах в момента останаха само с две спални, независимо че едната е огромна с гардеробна. На бебето при кака му ли са му намерили място? Със сигурност не е малък, предвид цената на къщите в момента, но все пак.

# 262
Николета нали каза веднъж строят къща и това е...

Аз понеже бях фен на едно предаване за реновиране на апартаменти и къщи в Ню Йорк и само за разрешителните за бутане на стени колко се чакаше...пък им идваше общински инспектор и им създаваше проблеми, пък веднъж трябваше да качват едно пиано и цял кран викаха, а комшиите се оплакаха на общината. После пък имаше проблем с цвета на плочите на тротоара пред къщата, че бяха по-светъл нюанс като ги сложиха на мястото на повредените и отново будни комшии се оплакаха, мани мани, големи проблеми. У нас нещата са много лежерни - всеки бута стени както си иска и те така, те. Много хляб има да изядем, докато ги стигнем американците.
Къщата на Н&Н ми се вижда, че ще стане красива, но по това, което им показа Алекс, не можах да видя УАУ акцент, който винаги е търсен в дизайнерските проекти. Интересно ми е какъв ще е той? Предполагам, че ще е изненада, дано да не е неприятна изненада за Николета - златна? ThinkingSweat Smile

# 263
Аз пък много се забавлявах снощи. Хипопотам с токчета Grinning облечен като на сгоден циганин брат му Grinning
Искам да се науча да съм жена мяу-мяу. Виж колко добре си живеят Simple Smile))

# 264
Изгледах с превъртане и втори епизод, който вероятно ще ми е и последен. Не се заричам, но натам върви.
Просто предаването ми е ужасно скучно и не покри очакванията ми. Надявах се да гледам реалити за интериорен дизайн, вместо това дават абитуриентски рокли, фитнес тренировки, ритане на топка и всякакви глупости, които не ме вълнуват.
Наясно съм, че трябва да има и нещо лично, дори пикантно, за да е интересно за зрителя, но защо трябва да ни занимават основно с това? Къде са ремонтите, къде е процесът по създаване, какво се случва въобще с тази къща? Не знам, не знам... Май ще е поредният провал на Иван и Андрей.

# 265
  • Пловдив
И аз заради това започнах да го гледам - исках да видя интериорен дизайн, при който бюджета е голям, нови тенденции, уникални решения...
И малко нещо лично, колкото за подправка.
А какво гледаме - боза!

# 266
Типично побългарено е всичко,  не се учудвам въобще.
Възнамерявам да го гледам до края, надявайки се да взаимствам някоя идея или да науча нещо ново.

# 267
Представям си бившата му жена колко щастлива се чуства, че се  е отървала от това контролиращо и парадиращо същество, па нека да е от уасг. Как па тъй се пръкна от нищото? Едва ли е единственият успял дизайнер в Б-я

Разбира се, че не е. Алекс просто умее да се "вре", както е думата, да седне с малките очета и счупената надолу устичка и с присъщия си мънкащ претенциозен тон да каже, че така не се прави, че инак се прави.
Тя и жена му не е чудна стока и се изненадах, като се разделиха. Беше от ранните силиконки, бюст, яйчено евтино изрусяване и масури - още през 2005-та. Но от двамата тя беше по-оправната.

Алекс го поканиха да прави ресторант в Лондон (разбира се, собственост на българин, НИКОЙ в UK няма да го покани за интериорен дизайнер) и като спечелиха (най-вероятно платена) награда, то беше чудо, то беше радост.

Но има хора в Бг, връзват се на тия истории и хоп - ето ти мита за Алекс дизайнера.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 18:47 от .Hazel.

# 268
  • София
Иван и Андрей, които бяха ангажирани със социални каузи- Бригада нов дом, България уонтс ю, Направи го сега и т.н., изведнъж излизат с това парвенюшко предаване, в което народът да види как живеят богаташите, къде по света си празнуват рождените дни, какви коли карат, какви баленсиаги носят и какви трюфели ядат...защото дизайнерът се ужасил, когато жена му си поръчала кашкавал-пане...А Ковачев вместо реклама, ще постигне обратния ефект..

# 269
Аз не разбирам целия , този хейт, който се изсипва?!?!

Общи условия

Активация на акаунт