Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 680
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 885
Ох, за тия ваучери и аз исках да хвана някаква логика и на Гловото опуках над 50 наведнъж и нищо. После 12 ваучера спечелих от първия път, все в ранните часове на деня от 6 до 8. При тези пак ми пуска от 1вия път рано сутрин.
Ама ваучери не ща, нещо по-мащабно ми се иска от колата, че откакто са с приложението последно тигани май съм печелила.

# 886
Smile Smile Smile Дано утре имаме мейли от колата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 887
Аз се боря за мини хладилника, ако не го спечеля и някой от форума го вземе , пишете купувам го веднага Grinning,  ще пасне на село идеално.

# 888
# 889
# 890
Здравейте! Ще помоля да ми кажете, къде гледате колко ваучера са останали?

# 891
  • Велико Търново
Здравейте! Ще помоля да ми кажете, къде гледате колко ваучера са останали?
Само няколко поста по-нагоре е обяснено нагледно. Уважавайте тези, които пишат.

# 892
https://race-orbr.bg/%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0-2/
Вчера детето ме светна, че има игра и днес я намерих Simple Smile В инстаграм я били обявили Simple Smile Simple Smile

# 893
# 894
Аз успях да взема един ваучер на Озон от КК в 3.40 сутринта, докато будувях с малката... Иначе пробвах вечерта към 22.00, но без успех. Според мен в сутрешните часове има някакъв шанс, за разлика от през деня, където изгърмях над 40 кода...

# 895
  • София
От Джони Уокър звънят за офис на Спиди за получаване на наградите

# 896
23 участия, по 9 кода всеки,за прословутата прахосмукачка от КК апп.... И НЕ УСПЯХ ДА Я СПЕЧЕЛЯ!
Ще го изтрия това приложение и да се приключват мъките.
Губя вече всякакви надежди. Играя с покупка,играя в ИГ. Напоследък нищо от никъде!
Реве ми се... Върнете ми късмета.

# 897
# 898
В Олинеза има нови печеливши

https://www.olineza-promo.com/

# 899
Аз успях да взема един ваучер на Озон от КК в 3.40 сутринта, докато будувях с малката... Иначе пробвах вечерта към 22.00, но без успех. Според мен в сутрешните часове има някакъв шанс, за разлика от през деня, където изгърмях над 40 кода...

Това снощи ли? Защото проследих кога падаха кодовете точно снощи и код между 2 сутринта и 7.15 не падна. Абсолютно съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт