Кралски работи и клюки - май 2025

• 77 260
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Аз пък съм ги виждал Уилям и Джордж заедно на мач в чужбина и едва ли са пътували в два отделни самолета.

# 826
  • Glasgow
На финала на европейското ⚽

# 827
Чела съм, че след като навършат 11 или 12 г. престолонаследниците летят отделно. Поне навремето при Елизабет и Чарлз е било така, но Даяна и тук променя/нарушава протокола и налага да летят цялото семейство заедно.

редакция: Можело, но след специално разрешение от шефа 😉 - кралицата/краля.
https://novini.me/%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b3%d0%be-%d0%bf%d1 … %be%d0%bb-%d0%ba/

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 23:11 от птица

# 828
Досега летяха цялото семейство заедно. Явно вече за съжаление има причина да се прилагат протоколите за защита.
Те не са обикновено семейство и Катрин пътува, когато и както се налага, а не както на нас ни се струва подходящо.
Лесно е да помислим, че те си решават какво ще правят и на кои седалки в самолета ще си слагат плетките.
Мери на последната снимка не е с хубав костюм, но прическата ми харесва.

# 829
Пак повтарям, пазят се наследниците на трона, не съпругите.

# 830
Може тази съпруга да е достатъчно ценна за КС.
Всъщност визирам това, че напоследък семейството пътува поотделно за съжаление. Вероятно за Уилям, който е луд по децата си е доста трудно.

# 831
  • Някъде там
Правилото за летенето отделно на крал и престолонаследник или на двама преки надледници го има и при други монархии. Има я информацията в нета.
Дали се спазва постоянно, не мога да кажа.

Шарлийн и Алберт с децата от асоцията MLD, която е посветена на борбата с редките детски чернодробни заболявания.
Скрит текст:
През последните 14 години, благодарение на безценни партньорства, посветени на каузата на децата, асоциацията Monaco Liver Disorder (MLD) предлага всяка година на около тридесет малки пациенти, страдащи от сериозни патологии, едно очарователно прекъсване: гледане на изпитанията за Голямата награда на Монако от Формула 1 от тераса с изглед към Quai Albert ler.
Късно сутринта в петък, 23 май, LL.AA.SS. принц Албер II и принцеса Шарлийн пожелаха да се срещнат с децата и да споделят с тях един топъл, грижовен и емоционален момент.
Основана през 2011 г. от Карла Фадул Шехтер, асоциацията MLD е посветена на борбата с редките детски чернодробни заболявания като атрезия на жлъчните пътища, както и на повишаването на осведомеността за донорството на органи. То също така подкрепя болни деца и техните семейства, като им осигурява морална, логистична и човешка подкрепа по време на болничния престой.

# 832
  • Down south
Ако се махне униформата и най-вече "Принц на Монако"  едва ли би бил забелязан в множеството човеци

[/quote]

# 833
Това не важи ли за всички рояли😄

# 834
Принцът и принцесата на Уелс са посрещнали четири кученца в семейството си - след като кучето им Орла роди четиризнаци.

Кокер шпаньолът Орла се присъедини към семейство Уелс през 2020 г. като подарък от брата на Катрин, Джеймс Мидълтън.

Сега се съобщава, че петгодишното кученце е родило четири кученца, а кралските деца - 11-годишният Джордж, десетгодишната Шарлот и седемгодишният Луи - са влюбени.

Имената на четирите нови попълнения все още не са разкрити и не е известно дали семейство Уелс планира да задържи някое от едноседмичните кученца.

# 835
  • в сърцето на един мъж...
Това не важи ли за всички рояли😄

Ами не - Фелипе и Уилям изглеждат достатъчно добре и без кралската мантия Simple Smile

# 836
  • Някъде там
Дипломирането на София.
Чудесно, слънчево момиче.

И две от това на сестра й.

# 837
  • София
София колкото повече расте, толкова повече ми харесва. И се очерта тя да е fashionista-та в семейството.
Сигурно Леонор ѝ липсва - дано скоро ги видим заедно, прекрасни кралски години ни очакват с новото поколение принцеси и принцове.

И другата дипломирана

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 18:07 от Lana

# 838
Фелипе ме кефи колко е емоционален на такива събития. 🤭 Но абсолютно нормално и той е човек.
София доста се е променила. Гащеризона е хубав цвят не ѝ прави обаче услуга около корема.
Роклята на холандката не е моята, нито цвят, нито модел. Но и на нея около корема не е добре.

# 839
  • София
Quelle surprise!

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 18:29 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт