Звездни Компромати- Май'25

• 271 258
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 010
Вдигаме рейтинга на този златен диван , къщи, мечти и накрая си покажем истинската същност.
"Гледийти, завиждайти"

# 2 011
Ех, много е куха милата , а така хубаво мълчеше тука 6-7 години😂😂
Иначе много жени имат за какво да и завиждат, да не се лъжем - млада, богата, красива, известна, мъжът и я гледа и обича, тоест мечата на всяка от нас. Е, сега че тя е куха лейка и се фръцка е друг въпрос. Но огромна част от жените биха искали да имат нейният живот. Сега, не когато я подмятаха по реклами с ожулени колена.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 17:30 от JACKLIN*

# 2 012
Има доста коментари за грубите забележки на Михайлов и затова Николета (която, както вече отбелязах, хич не ги харесва, ама няма накъде) се чувства длъжна да ни увери, че е обичана, а не че мъжът й се бъзика с нея пред другите.

# 2 013
Според мен едното не изключва другото:) може много да си я обича и пак да се шегува с нея, ако е взаимно и няма подигравка в хумора.
Аз наистина мисля че Ники я обича, просто и той не е някой особено умен и на моменти минава линията.

# 2 014
Може може, аз не казвам, че не я обича, но то не означава, че всичко от държането му й харесва. Тъй като Николета има огромно самочувствие, но и някои комплекси (плюс нулево чувство за самоирония), за нея е ужасно важно да й правят комплименти, да я ласкаят и ако се бъзикат с нея, това я дразни до вбесяване, ама по-добър няма да намери и в това отношение търпи и мига - че трябват къщи, лампи…

На мен това покровителствено отношение на Николай тип “оф тая мойта, ама си я обичам” не ми харесва и ми е балканско.

За протокола - с ММ също се шегуваме и не си говорим официално или нещо подобно.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 16:20 от Beauty queen

# 2 015
При Николета има една претенция за голяма стойност, а липсва душевност и истински добродетели.

# 2 016
Избива яко комплекси, това силно викане аз съм най най, има за цел да убеди нея самата, щот и тя не го вярва😂

# 2 017
Да, някой може да си мечтае за голяма и скъпа къща, но това не означава, че завижда на Николета. Много е елементарна, отново показа същността си. А за мъжа пък най-малко сигурно и завиждат. Мен, честно казано ме отвращава, независимо от парите....

# 2 018
# 2 019
Ами топ е баба Гло. Кой се изказа вчера - ама и тя май е в менопауза, ами на 50 в какво се очаква  да е в пубертет?!  Изглежда отлично за годините си, познавам 35 годишни не могат да и се опрат на фигурата.
В лице само устата е по- голяма от нужното според мен.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 21:47 от JACKLIN*

# 2 020
Топ секс символът на България!
Веселяшка, не може да се мери с твоите френски мъжлета,

# 2 021
Наталия Гуркова рекламира яке от Жоро Пентаграм
Скрит текст:

# 2 022
Добре е Гло-то, ама голяма самовлюбеност, голямо чудо - то са чупки в кръста, муцки, усмивки с всички зъби, пози ... Толкова ли е трудно да се държат естествено?!

# 2 023
Да, някой може да си мечтае за голяма и скъпа къща, но това не означава, че завижда на Николета. Много е елементарна, отново показа същността си. А за мъжа пък най-малко сигурно и завиждат. Мен, честно казано ме отвращава, независимо от парите....

Къщата дори не е голяма. Накрая холокухнята изглеждаше претрупана. И това е главното помещение в тази къща! Само един голям дрешник не прави къщата голяма и хубава.

# 2 024
  • гр.Пловдив
Ех, много е куха милата , а така хубаво мълчеше тука 6-7 години😂😂
Иначе много жени имат за какво да и завиждат, да не се лъжем - млада, богата, красива, известна, мъжът и я гледа и обича, тоест мечата на всяка от нас. Е, сега че тя е куха лейка и се фръцка е друг въпрос. Но огромна част от жените биха искали да имат нейният живот. Сега, не когато я подмятаха по реклами с ожулени колена.

Много точно казано!

Напред е доста с материала Николетчето,дай Боже всеки му..от тройките в гимназия Константин Величков в Пловдив ,до това ниво без потна вода да е пила си е за завиждане най-малкото ..Има си заслуги жената,на мен ми е много симпатична ,както и баджаначката й Ася от Ихтиман,ама тя поне от кумова срама е завършила начална педагогика в София ..И нея харесвам много и Мара Дамата и Ирина Тенчева -успешни жени с късмет са си. Cocktail

Общи условия

Активация на акаунт