Пукане по цялото тяло

• 446
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, от вече няколко месеца имам проблем с пукане по цялото тяло. На 19 години съм. При почти всяко едно мое движение изпуква някоя става. Рамена, врат, лакти, китки, пръсти на ръцете, пръсти на краката, колена, глезени, от време на време и гърба. Опитах да намеря информация в интернет на какво може да се дължи това пукане, но почти нищо не намерих. Разбрах, че щом пукането не е придружено с болка, няма за какво да се притеснявам. Но за мен това е изключително дразнещо. Когато правя една дори най-елементарна загрявка преди тренировка, рамената пукат, лакти, китки. Правя примерно лицеви опори, лактите пукат. Много е дразнещо! Някой от Вас сблъсквал ли се е такъв проблем? И ако да, моля Ви дайте съвет как поне да намаля това пукане. Да не е от липса на някакви витамини и минерали? Колкото и да се опитвам да не му обръщам внимание, просто не се получава. Благодаря предварително!

# 1
Отскоро ли тренираш, или проблемът е отскоро, от няколко месеца? Може би става дума за недостиг на синовиална течност, може чрез промяна в храненето или чрез хранителни добавки да подобриш нещата. Хубавото е, че няма да навреди една по-здравословна диета, с повече омега киселини и зеленолистни зеленпуци, нито пък хранителните добавки, дори и да не е от това.

# 2
  • Sofia
На мен за ставите ми препоръчаха да пия колаген (пукане без болка). Но не знам дали това би важало и за твоя случай.

# 3
  • Пловдив
Някой от Вас сблъсквал ли се е такъв проблем? И ако да, моля Ви дайте съвет как поне да намаля това пукане.
Аз, ама не мога да дам съвет. Така си пукам открай време, от млада още.

# 4
Ако искаш провери дали са ти добре нивата на вит. д

Общи условия

Активация на акаунт