Отговори
Виждам, че детайлна разпечатка за мобилните услуги за последните 6 месеца може да се свали от "Моя А1". Но не виждам начин да получа детайлна справка за предишни периоди. Обърнах се към чат съпорта и ми казаха, че не можели да ми дадат такава справка.

Кариерата ми е в ИТ и ми е ясно, че технически не е кой знае какъв проблем да се съхранява тази информация години наред, явно просто А1 не искат да го правят. Има ли начин да ги накарам да ми дадат такава справка?

# 1
Другите оператори също дават максимум за 6 месеца детайлна разпечатка. Явно не са задължени да пазят/предоставят подробна информация за по-дълъг период.
Тази информация е с огромни размери и съхранението й струва пари.. Защо да правят разходи за нещо, за което не са длъжни?

# 2
преди време в офис можеше и до 1 година. но сега мисля имаше нещо за личните данни да се пазят определен период. отделно съхранението струва пари - а операторите ползват програми на други компании и ползват лицензи и гледат да минат по-евтино(минимум разходи включително и за заплати, максимум приходи).

Общи условия

Активация на акаунт