Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на потребителите във форума?
Какви са мненията за цените на прегледите при гинеколози?
Какви са впечатленията от прегледите при гинеколози?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на потребителите във форума?
-
Какви са мненията за цените на прегледите при гинеколози?
Мненията за цените на прегледите при гинеколози варират. Някои хора се оплакват от високите разходи, сравнявайки ситуацията си с безплатните прегледи, които получават. Други са готови да платят за спокойствие и качествено обслужване, докато трети изразяват удовлетворение от цената, която плащат за преглед при определени гинеколози.
-
Какви са впечатленията от прегледите при гинеколози?
-
Каква е цената за 4D ехография в Св. Лазар?
-
Какви са впечатленията от ултразвуковите прегледи и какви са цените в различните клиники?

, но няма как после ще се сваля
?
. Аз найстина си хапвам доста соленко и даже и целулитче ми се появи на крачетата
. А за килата -до началото на тази седмица бях + 3, а тази вечер като се премерих съм вече + 5 
от него. Пия го 3х2 на ден + но шпа когато ме заболи малко пупата. Моят корем е същият като твоя както си го описала /прилича на корем на момченце ноооооооооо ще е момиченце в мъжко коремче
/
А една врачка миналото лято ми каза ,4е ще родя мом4е и така в месеците ,когато правихме моми4е ,допусках ,4е не се е полу4ило.Много наивни4ко звуча ,ама...
Харесвам 4ернокоси и мургави4ки!

В първите си години Йоан изцяло приличаше на баща си - имам впредвид като обща визия, сравнявали сме им снимки - едно към едно. Сега все повече заприличва на мен - усмивката, формата на очите, но нещата които си бях поръчала при раждането му се запазиха
пихте ли вече? Днес тука е едно мрачно и криво, добре че довечера сме на рожден ден да разведрим обстановката.
, че много мразя така..
поне моите наблядения са такива. а аз взех много - много да не си давам зор. като имам работа-върша я, като има неуредици, които не зависят от мен - не се треса от нерви. като гледам, тиквени медали не дават, пък на мойто бебе ако аз не му осигуря спокойствие, няма кой. тъй че гледам да карам по-кротко.
а с биричката? безалкохолна може ли да се пие по 2 на ден?
.От снощи ме заболя, та цяла нощ, след 2 часа ще ходя на зъболекар. Само преди 3 седмици ходих на преглед и нямаше никакви проблеми, явно вече се започват болежките със зъбите. Всички лекари така казват, след 4 месец на много мами им се появава зъбобол. Колко много мразя тези проблеми със зъбите, честно казано до гуша ми е дошло