Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 29 591
  • 510
  •   2
Отговори
# 480
🧡🆕🆕🆕🧡
Елчин Сангу в ролята на Сайе 🧡❤️

📸🧡🆕🆕🆕🧡📸
Снимка в Инстаграм от фотографката на филма "Uykucu-Сънливец" Нурджан Севинди📸

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Отново заедно в проект🤗

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 21:34 от Albena Goranova 606011

# 481
Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за всичко споделено  Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose
Браво на "Сънливец" .че  е постигнал такива страхотни резултати още в първия си ден по кината Hands Clap Много е хубаво ,че труда на Елчин,Чаатай и целия екип е подобжаващо оценен ,те със сигурност заслужават всички аплаузи и хубаво оценки от зрителите.Дано и ние да имаме възможност да гледаме филма Hands Pray
Ели и аз не съм изгледала още предишния епизод на "Любов и сълзи"обаче като гледам трейлърите и снимките на новия ми се струва ,че новия екип е попроменил сюжетната линия .Дано да имат ефект новите сюжетни линии  Hands Pray
Има още един трейлър на новия епизод.

https://x.com/Mavi_gok12/status/1984005586808439185

# 482
🌟🆕🆕🧡🎂🆕🆕🌟
Снимка показана  чак сега от рождения ден на Елчин 🍰🎁
Торти от екипа на филма "Uykucu-Сънливец" за рожденият ден на Елчин Сангу 🎂🧡🌟

✨✨✨✨✨✨✨✨

# 483
Супер ! Браво не екипа уважили са и Елчин и Чачо на личните им празници .

И още Зад камера от Филма Movie Camera и как се подготвят за снимки . Hands Nail Care

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 14:23 от femmi2

# 484

https://x.com/i/status/1983952474626289723 Екипът се е сработил идеално, вижда се от кадрите зад камера.

Няма ли някакъв руски превод на филма ?

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 18:43 от eliNIM

# 485
Hug  Hug  Hug
Много са сладки тия видеа и снимки от снимачния процес ,вижда се наистин ,че се разбират добре всички ,и на снимачната площадка цари мир и хармония Simple Smile

Тази вечер "Любов и сълзи" е отново на малкия екран.Дано новата посока в която е поел сериала  да се хареса на зрителите  Hands Pray

# 486
💥🆕🆕🤜🤛🆕🆕
🤜Елчин и Чаатай 🤛
Подготовка за бойните сцени🤜🤛
https://www.instagram.com/reel/DQe0fdZD_N8/?igsh=MTB6NjJkNGthdDBvZQ==

🤜🤛🧡🖤🤜🤛

🌟🌟🌟🌟🌟

# 487
Много стойностен коментар за ,,UYKUCU ,,

Скрит текст:
Да, с едно денно закъснение гледах #uykucu. Първо, що стигнем до обективната част – и онези, които казват, че е добро, и онези, които казват, че е лошо, трябва да признаят, че е работа, която ще напълни залите и ще накара хората да се втурнат с ентусиазъм. Дори само с постера си е такава. Касиерите признаха, че всеки идващ е за него – ако поисках билет за друг филм, нямаше да ми повярват, толкова са в тоя mindset. Сега да минем към неутралната част. Много обичам Елчин Сангу. Това също да е ясно. Когато образният режисьор сподели кадрите, по които е работил, и мислите си, бях впечатлена от казаното и наистина има изкуство, към което се е стремял – именно такова е тук. Има разказ, който върви през образи и символи, и всичко е на мястото си. Понякога ми се стори малко прекалено ориенталистко, но щом страната ни ни изпитва търпението в тези неща толкова жестоко, сигурно затова не можем да го понесем – може би оттам е. Диалозите може и да се изплъзнат в 1-2 места, но са с голяма разлика над последните турски сериали и филми, които съм гледала. Обръщанията, които правят, не викат – да, така е, – а ние се разстройваме, учудваме се и гледаме в естествен поток. Не се хвали „Ето вие това ви го направих“. Не се дави в прекалено много герои – върви през троицата, което ни дава време да се свържем с тях. Ферман може би е най-добрият герой на Чагатай досега. Обожавам оная спокойна, уравновесена игра на Елчин – кълна се, че е единствената, при която няма да откриеш и веднъж преиграване в никоя роля. Като партньори също си пасват, безсрамно – Ферман и Сайе не могат да завършат така… Не са го направили това с нас... Филмът беше прекрасен, през целия Ферман изпитва Сайе, но в края видяхме каква е истинската изпита. В Турция след дълга пауза най-накрая се дава сигнал за сериал извън абсурдните комедии – наистина е невероятно. Благодаря. До скоро в новото. Много съм убедена, че ще има продължение. Ако Елчин Сангу каже, че няма да се върне, ще ти кажа, че още не е получила новината.

Преводът , естествено е автоматичен
https://x.com/euivens/status/1983959580724863352

Загледах ,, Любов и сълзи”,  минали са на турско дизи- затвор, операция, интриги. Не зная как е в  оригинала, но жалко за  Баръш . След Дехшет бей……. пълна загуба на време.
Малко са опитали да вкарат ,, екшън сцени,, Joy
Накратко да напиша от това което видях и Туитър превода на отделни моменти- скроиха капан на Селим, влиза в затвора. Средата е добре позната от почти всички турски продукции. Който и турски сериал да вземете, няма да объркате с ,,Любов и сълзи,,  добре познатата сцена в пренаселената килия / стая. И вътре биячи, озлобени лица и един ,, главатар,,
Харун е бил зад убийството на Ерджан, а Мейра е искала да свидетелства в полза на Селим, но Зухал я е манипулирала и й е казала да свидетелства срещу него, тя е най-лошият герой в сериала.
Мейра ще се оперира, (след като свидетелства против мъжа си, и след това пък не иска да се оперира без него).
Дано това се хареса на съседите. На мен на първо гледане определено -не.
С превод може и да има някакъв различен смисъл.

Излезна и рейтинга, от това по надолу на къде

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 19:29 от eliNIM

# 488
Hug  Hug  Hug
Честит Ден на Народните Будители!

Бирсен е съобщила ,че 7 епизод ще бъде последен за "Любов и сълзи".Cry

# 489
Ени,  беше в агония този сериал. Каквото и да се пише, турците от самото начало когато обявиха  ,,мечтаната ,, двойка с нов проект не бяха във възторг. Смениха сценариста точно когато имаше положителен отзвук,  а последния епизод е пълен провал. Баръш беше много добър, както на визия, така и като пресъздаване на образа на Селим. Много ми харесва как изглежда. Хандето на моменти преиграва, неубедителна като Мейра, за разлика от първи и втори епизод, които гледах, там ми хареса.

Мнение за сериала от соц. медии, което съвпада с доста други
,,В период, когато вероятността да дадат шанс на сериала е висока, изпратиха сценариста, който е работил по сериала месеци наред. Без да намерят нов сценарист, дадоха измислен епизод, после направиха пауза и поручиха на човек, който не е гледал нито оригинала, нито първите няколко епизода, да напише вчерашната глупост.,,

Анализ, относно  финала от турска медия, повече от показателен за ниския рейтинг

Скрит текст:
ATV-та адаптацията на „Queens of Tears“ с заглавие #AşkVeGözyaşı ще завърши само след седем епизода. (От рейтингите им беше ясно; но не си мислех, че ще е първата от новите поредици, която ще приключи, поне очаквах да стигне до 13 епизода.)

Всъщност не е изненада. Проектът, който за трети път събира най-високооплащаните две звезди в Турция – Баран Арудж и Ханде Ерджел, – този път, за разлика от предишните им две дигитални работи, се озова в мейнстрима, тоест пред напълно различна аудитория.

Аудиторията на мейнстрима е предимно над 45 години; и мъжете, и жените все още искат да видят „нещо от себе си“. Динамиките, които работят в дигиталния свят, тук не действат. Нито темпото, нито разказът, нито емоционалната връзка са същите.
Освен това вече много от звездните актьори взимат предварително заплащането си на епизод. Обикновено по договор за 13 епизода. Дори сериалът да приключи след седем, останалите шест епизода се заплащат. Значи финансовото натоварване е голямо както за канала, така и за продуцентите. Затова „да разчиташ на чуждестранни продажби“ вече стана много рисковано.

Защото и купувачите на чуждестранни сериали следят турските рейтингови данни. Добре представящите се проекти се продават, а онези с ниски рейтинг не намират такъв интерес, както си мислим.
В случая с „Любов и сълзи“ основният проблем не е популярността или актьорската игра нито на Баран Арудж, нито на Ханде Ерджел... Историята не беше наша. От трейлърите до дизайна на героите – нищо не напомняше за историята на този регион.

Да, зрителят може би вече не гледа толкова топли и искрени истории; но ако ще следи дългосрочен сериал, иска да намери нещо от себе си, да се свърже с героите. Толкова просто!

Продуцентите трябва да спрат да поръчват сериали само с мисъл за чуждестранните пазари, а каналите – да престанат да пренебрегват собствената си аудитория в името на това.

Защото не можеш да спечелиш едновременно и външния, вътрешния пазар.
https://x.com/tvdizisinema/status/1984604866367381856

Толкова от мен за ,,Любов и сълзи,, Едва ли ще го изгледам с Бг превод.

Не така катастрофално стоят нещата около ,,Стари пари,, с Аслъ и Енгин. Вече има решение за продължение, втори епизод. На първо място по гледаемост е в последните седмици. Много са добри отзивите за филма и за двойката.

Елчин и Чаатай продължават да радват зрителите. Днес дори в сутришната прожекция е имало пълни зали.

,, Смехът на Елчин е толкова заразителен 😄, че въпреки, че е филмова сцена, сякаш гледаме спомен от снимачния майдан 😁 ,,
https://x.com/i/status/1984613426379809004

Жена с червена коса и мъж с кестенява коса – тяхната хармония ни вълнува до безумие

#Uykucu’nun set fotoğrafçısı Nurcan Sevindi, „Някои хубави моменти 💜🌸“ бележка с #ElçinSangu сподели нова снимка.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 19:30 от eliNIM

# 490
Ели аз епизода още не съм го гледала ,но погледнах доста откъси в Х ,а и от това което ти си споделила и коментарите ,които си ни донесла ,а и от трейлърите които пуснаха се вижда ,че сюжетната линия е променена и вече е доста далече от оригинала нашия сериал.На мен Ханде ми харесва как играе ,добре се справя ,но то просто от самото начало нещата тръгнаха на зле.И това ,че Баръш и Ханде играят за трети път заедно и самия сценарий просто не се хареса на зрителите и така си и останаха нещата.Както и да е каквото станало станало ,остава и последния епизод да дадат и сериала ще приключи.Дано поне да дадат смислен финал ,а не да оставят нещата в нищото.Hands Pray
Елчин и Чаатай наистина изглеждат много добре заедно и играта им се получава така като гледам от видеата които ни пускат.Дано скоро да имаме възможност и ние от чужбина да гледаме "Сънливец". Hands Pray

# 491

Удоволствие е да чета отзивите на зрителите , след като са гледали филма:

,,толкова беше красиво, плача, толкова беше красивооо😭😭 преди всичко все още не мога да приема, че приключи така, моля ви, кажи ми, че ще има втора част.. що се отнася до коментара ми, химията между Чағатаи и Елчин, тегленето на актьорската игра, плавното течение на историята са едно нещо, но май най-много обикнах стремежа на филма да разкаже нещо++,,

Много хубава статия от Есин Овет  

„Спящият се събужда; не позволявай на завесата да се затвори!,,

Скрит текст:
Сънливецът“ се появи във време, когато дори хора като мен, които обичат да ходят на кино, които нямат манията „не ходя сам, трябва да има някой с мен“, които сядат с пуканките си и са спрели да ходят на кино.
Духът на времето, свят, обсебен от дигиталните технологии, младо поколение, което пита: „Снимат ли се все още филми?“, истории, които са жертва на алгоритми…

Да, съгласен съм, времената са бързи
Но има някои неща, които намират смисъл в светлината на екрана, а не в светлината на екрана.

Да видиш амбициозен филм като „Сънливата глава“ в такъв момент, кара човек да си каже: „Добре, киното не е мъртво, историята още не е приключила“.

Миналата година в AKM се проведе великолепно гала събитие.

Не бях ходил на премиера от много години. Освен това, тя се проведе в същия ден, в който в Истанбул беше обявена жълта тревога, предупреждавайки хората да си останат вкъщи, и небето се разкъса.

Червен килим, великолепна организация и майсторски имена са на рецепцията.

Щом влязохме през вратата, ни посрещнаха червени рози, висящи от тавана, и послание, написано вътре в червените рози, което гласеше: „Какво е любовта, ако не двама души, които си показват раните?“

Точно като дните, в които ще говорим и ще пишем „Любовта е различна през ноември“.

В Културния център „Ататюрк“ (АКМ), навън вали дъжд, вътре аромат на любов и кино. Точно като в онези стари времена. Има тръпката от филма, онзи вид момент и атмосфера, които бихте открили, когато сте били дете и сте усещали миризма на царевица. И когато продуцентът Полат Ягджъ каже: „Трябва да поддържаме киното живо“, а имена като Чагатай Улусой и Елчин Сангу кажат: „Поемаме риск, но си заслужава“, всичко, което трябва да направим, е да кажем: „Браво“.„Събужда спящия; не затваряй завесата!“ - Изображение: 1

И разбира се, не бива да забравяме киното.

Защото създаването на филм за големия екран не е лесно в днешно време. Да напуснеш комфорта на дигиталната платформа и да стъпиш на големия екран изисква смелост. Защото никой вече не иска да пълни киносалони.

Билетите за електронни филми също са много скъпи.

Разбира се, не свършва само с билет за кино. Ще ходите на театър, така че ще трябва да изядете и пуканките, които са задължителни, когато сте на кино.

Когато всичко се събере, това се натрупва в сериозна цена за зрителя.

Но продуцентът Полат Ягджъ също улесни това, казвайки: „Фиксираната цена на билета е 120 турски лири.“ Какво повече бихте могли да поискате?

Трябва да подкрепим екипа, който направи това възможно в такъв момент.

Затова казвам: „Ходете на кино, не позволявайте на завесата да се спусне.“

За какво е филмът? „Sleepyhead“ с участието на Елчин Сангу и Чагатай Улусой разказва историята на две ранени души в сенките на Истанбул. Това е добра история. Няма да издавам спойлери, затова ви препоръчвам да го гледате. Има както екшън, така и психологическо напрежение. Но мисля, че истинският смисъл е духът зад историята: вдъхването на живот на киното.

Неслучайно се казва „киното е живот“.

Тези, които обичат живота, не позволяват завесите да се спуснат. И когато завесите се отворят, светлината озарява не само театъра, но и сърцата ни. Стига да уважаваме труда, който е вложен, и да не забравяме да ходим на кино.

Междувременно, се появи огромна реалност относно актьорската игра, светлината и харизмата на Чагатай Улусой, който през последните години спечели сериозно признание с „Ешреф Руя“.

Не мога да се въздържа да не кажа това.

Човекът изглежда сякаш е роден за това. Определено заслужава аплодисментите и похвалите.

И не можем да не споменем елегантността на гала вечерта.

Продуцентът каза, че повечето, но не всички, актьори от мъжки пол са изглеждали фантастично в смокинги. Наистина е нужно уважение към собствения труд на такова щателно събитие. Иска ми се да бяхме видели всички актьори в смокинги, но не се случи.
https://www.elele.com.tr/blog/esin-ovet/uykucu-uyandiriyor-perde-kapanmasin?s=09

# 492
Момичета, това може да де случи, по-скоро, отколкото очакваме.
#CanUlkay, потвърждава, че международните фенове скоро ще имат шанса да гледат #Uykucu на дигиталните платформи!
Нямаме търпение!

Can Ulkay, режисьорът на филма Uykucu, отговори на въпроса на CagataY Ulusoy за Северна Америка относно гледането на Uykucu в други страни! !
 @PolatYagci
Cagatay Северна Америка:
Международните фенове на Çağatay Ulusoy биха искали #Uykucu да бъде пуснат и в техните страни. Възможно ли е да се появи в други държави или на дигитални платформи? Искаме всички да видят този невероятен филм.
@PollFilmsResmi
@canulkay  
Отговорът, даден от Джан Улкай: "Скоро"

# 493
Нези, дано се случи .Hands Pray
Отзивите за филма и партньорството между Чаатай и Елчин трябва да се види извън киносалоните на Турция.
И двамата имат фенове, които искат да ги гледат.

Нямат край добрите думи, още и още......

,,Отдавна не сме се радвали на толкова качествени творби. Атмосферата и артистичната страна на филма бяха перфектни. Някои от очакванията ми останаха неизпълнени, но ако има продължение, мисля, че ще затворят и тази част. И определено трябва да има продължение – не наситихме..

#Uykucu,,

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 20:41 от eliNIM

# 494
Много хубави отзиви и от зрители и от журналисти Simple Smile  това е супер. Hands Clap
Ай Нези хайде дано и ние които живеем извън Турция да имаме възможност да гледаме филма. Hands Pray
Ели,мерси за инфото за "Стари пари".
Скрит текст:
Супер е че ще има втори сезон ,но то и при този завършек на първи сезон според зрителите си е наложително да има продължение историята.
Много се радвам за Аслъ ,че се завърна с такъв добър проект и напомни на всички коя е тя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт