Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 88 635
  • 852
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Кой търсеше дамски дънки над 50ти номер? Преди 5 минути в Лидл на Искърско шосе
Скрит текст:

# 347
Кой търсеше дамски дънки над 50ти номер? Преди 5 минути в Лидл на Искърско шосе
Скрит текст:

Аз, но търся джегинс
52 и 54 размер

# 348
О, извинявам се, не съм разбрала, че питането е за друг модел. Слим бяха малки номера, само тези от снимката-големи

# 349
  • София
Здравейте,
Кога пускаха този Комплект за отстраняване на кърлежи?
Скрит текст:

За три седмици втори кърлеж вадя Sad
Вчера обиколих три аптеки, нямат подобно нещо.

# 350
Здравейте! Видях в новата брошура Еър Фрайър. Обръщам се към тези от вас, които ползват този уред, какво е вашето мнение? Ще го препоръчате ли или не?

# 351
Може ли да се връща бански? Искам да пробвам тези от сегашната брошура, но ако не може да се върне после няма да се занимавам. По принцип знам, че бельо и бански не се връщат, но в Лидл не ми се е налагало досега

# 352
Здравейте! Видях в новата брошура Еър Фрайър. Обръщам се към тези от вас, които ползват този уред, какво е вашето мнение? Ще го препоръчате ли или не?

Зависи какво очаквате от него. 4 литра си е малък обем. За сам човек е ОК. За двама - ако са на диета Simple Smile
Иначе не е толкова слаб - 1500W не е много зле.
Решава проблем да не се ползва цяла фурна за 2 пилешки бутчета или 2 картофа.

# 353
Може ли да се връща бански? Искам да пробвам тези от сегашната брошура, но ако не може да се върне после няма да се занимавам. По принцип знам, че бельо и бански не се връщат, но в Лидл не ми се е налагало досега
Връщала/заменяла съм бански миналата година, но с етикетите и хигиенната лепенка - иначе няма да ги приемат.
Все пак попитай на касата, че може да има нещо ново оттогава.

# 354
Купих ликьора Queen Margot, за цената си е супер заместител на Baileys 😋
Био напитка с бадем нямаше, сладолед 2,5л само ванилия и шоколад, излязох си само с него 😃

# 355
gerata, благодаря! Дано да успея да го видя поне или ще се е свършил още при отваряне.

# 356
Хубави ли са моливите, които ще пускат следващата седмица? Пускали ли са ги друг път?
Имаме от 40 цвята в метална кутия, та и за тези да питам.

# 357
Пробвах бадемовата напитка. Като за 2лв. бива. Нямаше никакви хубави картофи днес. Намалените краставици са кофти, но от ненамалените имаше хубави.
Давам купона от имейла за сладолед - даден

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 22:10 от Spasiyka

# 358
  • При децата ми
Хубав ли е сладоледа от купона?

# 359
Какъв е купона от четвъртък?
А го получавам през седмица, не знам защо....

Общи условия

Активация на акаунт