Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 88 280
  • 852
  •   1
Отговори
# 660
При мен имаше ефект "розацея", не бих го препоръчала.
Здравейте!
Върши ли работа този уред,че се чудя вече половин час да  го взимам или не...

# 661
От този уред за порите имам спомен за коментари че бил твърде травмиращ към кожата, явно вакуумът е доста силен. Не изключвам и просто да иска малко умения и внимаване, разбира се.
Ако не се лъжа, има да му се сменя и някакво филтърче, т.е. консуматив който не знам сложен ли е за купуване или се намира лесно, та ако и това би ти било фактор си го имай предвид.

# 662
  • Бургас
Имам същия уред, но друга марка, купуван пак от Лидл. Ползвам само приставката, която се вижда на кутията и съм доволна. Не бих казала, че ми изсмуква черните точки, но пък ми освежава най-горния слой кожа. В горния край има малко тампонче/филтърче, по което полепва изчистеното и никога не е без нищо. И да, дърпа силно, но то си има начин на движение.

# 663
Някой скоро питаше за електрическата извивачка за мигли. Купих я, гледах клипчета и в крайна сметка аз не виждам абсолютно никаква разлика. Пробвах и на почистени мигли, и върху сложена спирала.
Ето две снимки (не мога да ги сложа в скрит текст, извинявам се)
1 - извивачка върху чисти мигли и после спирала
2 - без извивачка
3 - същото като 1
4 - извивачка върху спиралата

Няма да я върна, защото от хигиенична гледна точка на мен би ми било кофти да ми продадат използван подобен уред.

# 664
  • софия
Вени, имаш красиви очи и мигли.Разлика няма. Аз си ползвам проста и съм доволна, но тряба да намереш с твоята дъга.

# 665
Здравейте!
Върши ли работа този уред,че се чудя вече половин час да  го взимам или не...

Преди няколко месеца когато пак беше на брошура и аз търсих мнение за същия уред.
Тогава нямаше положителни и се отказах.
Имам тийн с много черни точки и в крайна сметка поръчах от Shein едно такова и внимателно махам доколкото ми позволява ☺️
Скрит текст:

# 666
От едната страна игла, от другата кръгче е най-удобен според мен:
Скрит текст:

# 667
Някой скоро питаше за електрическата извивачка за мигли. Купих я, гледах клипчета и в крайна сметка аз не виждам абсолютно никаква разлика. Пробвах и на почистени мигли, и върху сложена спирала.
Ето две снимки (не мога да ги сложа в скрит текст, извинявам се)
1 - извивачка върху чисти мигли и после спирала
2 - без извивачка
3 - същото като 1
4 - извивачка върху спиралата

Скрит текст:
Няма да я върна, защото от хигиенична гледна точка на мен би ми било кофти да ми продадат използван подобен уред.
Не знам за извивачката, но имаш прекрасни очи!

# 668
  • оттам, откъдето започва България
veni.b, естествено извити изглеждат миглите ти, а в комбинация с очите ти са разкош!

И по темата: Доволна съм, купих си кафе Лаваца. Simple Smile

# 669
С тези металните инструменти за черните точки също иска много внимаване като се работи, та в крайна сметка никое не върши работата само ами зависи и от "оператора".

# 670
С металния инструмент в козметично студио такива белези ми направиха, че после поне седмица ме беше срам от колегите в работата. Дори фдт не ги покриваше. Има подходяща козметика за почистване на кожата. А не уреди присъщи за Светата инквизиция.

Вени, би трябвало да те снимат в реклами, такива очи могат да продадат всичко, дори напълно безполезни извивачки. Hands V

# 671
Много сте мили, благодаря!
Аз чак сега забелязах, че има отделна месечна брошура с козметика. Някой има ли отзиви за душ гела и тази слънцезащита:

Трябва ми нещо за градски условия, което не лепне. Има ли такова чудо изобщо?

# 672
Някой пробва ли дините?

# 673
Аз също искам да попитам за слънцезащитния спрей дали оставя мазни следи?🙂
Месечна брошура има, но темите май ще са двумесечни?🙃

# 674
Сийка,аз взех диня. Бива.
Пъпеша не.
Утре ще кажа за нектарините.

Общи условия

Активация на акаунт