Препоръка за домашен интернет за София жк Надежда 1

• 240
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,

Извинявам се ако съм избрал грешна категория но тази беше най близката до темата.
Става въпрос че ще ми трябва домашен интернет. Но не знам коя фирма да избера.
Живея в Надежда 1, София. В блока най често използват nadejda.net  до колкото видях.
Таксите почват от 20 лева за 100 мегабита. Искам да попитам какво може да ми препоръчате?

Гледах на Виваком Йеттел А1 но са доста по скъпи. Тоест все някакви намалание за първите месеци и след
това доста големи такси имат. 

В интернет намерих и по евтини фирми около 15 лева но нямат покритие за този квартал.
Понеже наскоро се върнах в София имам малко нужда от съвет защото много не им вярвам на
тия фирми и договори и тн.

Благодаря предварително.

# 1
  • София
Ми, на А1 са пак същите - 23 лв. за 200 мб, като първите 15 месеца ще ти е 10.99 лв.
Кой е мобилният оператор? Пробвай към него да измъкнеш някоя офертичка.

# 2
Ми, на А1 са пак същите - 23 лв. за 200 мб, като първите 15 месеца ще ти е 10.99 лв.
Кой е мобилният оператор? Пробвай към него да измъкнеш някоя офертичка.

Благодаря за отзива.
Тази на А1 не е лоша.
Аз съм на Йеттел и то имам не ограничен
интернет. Мислях да ползвам от мобилните но май няма да е много практично нали за лаптопа. Да аз най добре да попитам да ли могат да ми дадат оферта

# 3
Питай съседите ти от кой доставчик са доволни. След сливането на многото компании преди време, големите наследиха мрежи с различно качество и много зависи как ще е в твоя квартал. 

# 4
Питай съседите ти от кой доставчик са доволни. След сливането на многото компании преди време, големите наследиха мрежи с различно качество и много зависи как ще е в твоя квартал. 

Добре благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт