Става въпрос за една от най-добрите ми приятелки, която през цялата учебна година даваше уроци на детето ми и го подготвяше по профилираща матура в 12-ти клас. Тя категорично отказа да взема пари за уроците. Много искам да и направя хубав подарък, защото много си я обичам и освен страхотна приятелка е и страхотен човек и преподавател.
Тя е много скромен човек, не е вещоманка, нито пък си пада по дрехи, обувки и козметика. Най-много обича да пътешества и затова си харчи и парите. Бях решила да и направя подарък екскуризия или почивка, но не знам дали туристическите агенции предлагат ваучери за определена стойност. Ако пък предлагат - трябва да я задължа да ползва услугите на точно определена агенция, а аз не знам кои са добри. Освен това тя няма да тръгне сама на екскурзия в чужбина, а ще е с мъжа си (с което съм напълно съгласна). Сметнала съм, че ако трябваше да платя уроците, щеше да отиде сума около 1500лв. Най ще ми е лесно да и дам сумата в един красив плик и тя да си купи каквато почивка или екскурзия иска. Но не знам дали е ОК. Много, много искам да я зарадвам, но така че да не се почуства неудобно.
Моля, дайте и други идеи за подарък.