Помощ при избиране на ергономичен стол

• 350
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте. Моля препоръчайте ергономичен (офис) стол за вкъщи. Време е да е сменя стария и да взема нещо по - удобно. На ден стоя по 3-4-5 часа си стоя и ми трябва нещо удобно, и важно е да има опора на кръста - абе изцяло да си е удобен. Бюджета ми е до 400-450 лева (не повече) и съм се насочил Colorado HB Delux от пласико. Дайте мнения! Благодаря!

# 1
  • Out of the Mix
Не е зле да вдигнеш бюджета.
Хубавите столове са от 700-800 нагоре и изцяло от меш, за максимално дишане и комфорт.
Минус е, че задължително 1 път седмично трябва да го смучеш с прехосмукачка, защото си се набива с времето прах от дрехите и помещението, като цяло, колкото и да е чисто.
Виж в ChairPro има добри неща.
Така и така ще даваш пари, събери още малко и вземи нещо, което е здраво и много удобно за дългосрочност.
Аз, примерно от няколко години съм с Ergohuman.
Сега има някакви нови модели по шоурумите.
Обикаляй, сядай и тествай.

# 2
Много грешен подход - някой да ти препоръча. Стол се купува само с една препоръка - от собствените задник и гръб/кръст. И това е така, защото всеки си е индивидуален.
Поради горното отиваш в някой голям шоурум и пробваш наред. Ние сме купували от Офис 1 (на Цариградско шосе) и от Чеър про пак на Цариградско. Сигурно има и други. Но не разчитай на препоръки от чужди задници и гърбове.

# 3
Скоро карах приятелка за такъв стол в голям магазин, на булеварда, който води към летището. Имаше много голям избор

Общи условия

Активация на акаунт