топ матрак

• 461
  • 6
  •   1
Отговори
Момичета, споделете от кой модел топ матрак сте доволни. Предварително благодаря.

# 1
  • София
Доволна съм от топ-матраци, купени на прИмоция от  Кауфланд.
Калъфите се свалят и перат. Ако случайно не е удобен може да се върне в магазина с касова бележка и запазена опаковка.
Май и тази седмица има някакви в брошурата.

# 2
Зависи какво търсиш. Ако искаш само височина избираш каквато твърдост ти харесва. Ако ти е твърд матракът и искаш мекота, вземи такъв само от мемори пяна. Ние взехме такъв на ТЕД за дъщеря ми, понеже беше прекалила с твърдостта на матрака си.

# 3
  • Цюрих
Ако матракът отдолу е твърд, най-удачно е да се закупи мемари пяна с дебелина от 4 до 6см.Няма значение марката. Ако матракът е среден към мек или пружини, не е добре да се омекотява допълнително, защото ще предизвика проблеми с гърба и кръста.В общи линии накрая пак ще ти се наложи да си купиш матрак, така че направо смени матрака,ако има възможност.

# 4
  • Банско
И ние си купихме два топ матрака от Тед, както и големите матраци са оттам. Тези, които избрахме са TED MEMORY SILVER. Важното е, че калъфката има цип и може да се пере. Също так са 7 см а другите са 5 см. Доволни сме,много са удобни.

# 5
  • София
Здравейте! И аз се включвам с един въпрос. На квартира съм и матракът ми е с пружини, които ми създават ужасен дискомфорт. Обмислям да си взема топ матрак, но нямам никакъв опит със закупуването на такова нещо. Предполагам, че трябва да е по-висок, но нямам идея към какъв материал да се насоча и на коя марка да се доверя. Ако имате съвети, бих била благодарна.

# 6
  • Цюрих
Здравейте! И аз се включвам с един въпрос. На квартира съм и матракът ми е с пружини, които ми създават ужасен дискомфорт. Обмислям да си взема топ матрак, но нямам никакъв опит със закупуването на такова нещо. Предполагам, че трябва да е по-висок, но нямам идея към какъв материал да се насоча и на коя марка да се доверя. Ако имате съвети, бих била благодарна.
Ако вече усещаш пружините, тънък топер няма да помогне много. Безсмислено е да се слага топер на матрак, който вече няма дори полуживот. На практика, когато се закупува пружинен матрак е добре да бъде от типа "покет" или над самите пружини да има метална щанга и вложка от кокосови влакна. Матракът така е малко по-твърд, но това ги държи здраво свързани една към друга, не се усещат заради вложката и животът на матрака е поне 10г. Правилото е, че пружинните матраци се сменят на всеки 5г,полиуретановите на 10г-12г. Който каквото и да ви казва, материалите стареят, и стават токсични. Моят съвет е нов матрак.
Без да рекламирам, вкъщи имам пружинни на "Тед" и са в много добро състояние. Ползвала съм на "Магнифлекс", доскоро даже им бях дистрибутор, но ме загубиха по отношение на заниженото качество и отношение. Преди месец си купих матрак от "Икеа" и за мен е учудващо, че е доста удобен, доста е евтин. Купувал съм от "Юск", не стават. Матраци "Парадайз" преди години съм продавала и бяха много добри, но понастоящем нямам наблюдения. В общи линии за пружинен матрак следите следните материали-пружини в щанга или в джобчета(покет), вложка от кокосови влакна, твърда пяна, мемори.За матраците от пяна-твърда основа от HR 35 поне, мемори слой или за по-меко усещане, поне още един междинен слой. Да има надграждане. Това е стандартното изискване за твърд до среден матрак, който разпределя равномерно тежестта на тялото и няма да ви боли гърба.

Общи условия

Активация на акаунт