Къде в Пловдив??? - 109

• 32 319
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
Срещу Бриколаж на 6ти септември има ателие за стъкла и огледала.

# 736
За щори "Ден и нощ",фирма да ми препоръчате?

# 737
Камакс
За щори "Ден и нощ",фирма да ми препоръчате?

# 738
  • Пловдив
Огледало в нестандартна форма ни направиха в ателието на колелото на Бриколаж. Баща и син са, стана веднага, съдействаха ни и за монтажа върху рамката + поставяне на щифтове за поставяне у нас.

# 739
Препоръчайте моля магазин за качествено месо в Пловдив, както и откъде да купувам хубави яйца. За района на Тракия, но, ако си заслужава, съм готов да отида дори някъде около Пловдив. Омръзна ми от Садово и Новомес, развалиха много качеството напоследък. Южен полъх ми е необосновано скъп. 

# 740
Препоръчайте моля магазин за качествено месо в Пловдив, както и откъде да купувам хубави яйца. За района на Тракия, но, ако си заслужава, съм готов да отида дори някъде около Пловдив. Омръзна ми от Садово и Новомес, развалиха много качеството напоследък. Южен полъх ми е необосновано скъп.  
Попов?
Предишни години ходехме редовно за месо до Куклен.
Супермаркет Шанс. Зареждат директно от кланицата на фирмата.

https://maps.app.goo.gl/Sik2ARW5RqJiswb96

# 741
  • Пловдив
Ние все още си предпочитаме Садово за маринованите пържоли, хапките и крилцата.
Кайма, кюфтета и шишчета взимаве от другия край на града. От Южен полъх не са ми по-вкусни мръвките, взимали сме няколко пъти.

# 742
Някъде в Смирненски придават ли салата Радикио? Такава, която мога аз да си нарежа, не нарязана и в плик. Са о като част от миксове я срещам...
Иначе съм виждала в Метро, но ми е далече. В Лекси дали има, на пазара до Гребната?🤔

# 743
Понякога цикория Радикио има в Кауфланд. Но само няколко пъти съм виждала. Обикновено е част от миксовете им. В Лекси не съм.

# 744
Десиссслава , Г-жа Шантал, много благодаря!

Огледало в нестандартна форма ни направиха в ателието на колелото на Бриколаж. Баща и син са, стана веднага, съдействаха ни и за монтажа върху рамката + поставяне на щифтове за поставяне у нас.

Десиссслава , ателието има ли някакво име?

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 21:51 от huliganka

# 745
  • Пловдив
Много харесвам яйцата на Ферма за яйца Стоянов. Вкусни, високопротеинови. Има ги в Лекси на бул. Марица.

# 746
  • Пловдив
Няма име

0898465321 Найден е бащата
0898465311 Марио синът

# 747
Много харесвам яйцата на Ферма за яйца Стоянов. Вкусни, високопротеинови. Има ги в Лекси на бул. Марица.
В какъв смисъл високопротеинови, добавят им нещо ли?🤔🤔

# 748
  • Майничка
Че има ли нископротеинови яйца?

# 749
Че има ли нископротеинови яйца?

https://www.facebook.com/share/p/1C1GMCE8MB/

Звучи интересно, ще ги пробвам!

Общи условия

Активация на акаунт