Къде в Пловдив??? - 109

• 32 210
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
Момичета освен тавекс на главната, къде мога да обменя лева за лири? Мисля след работа - 17:30 ч., да отида и се чудя няма ли в някой мол или другаде, не съм обръщала внимание. Къде бихте ми препоръчали?

# 301
  • Пловдив
Аз лири купих последно от бюрото на спирката срещу стадион Ботев, до аптека Фрамар, принципно само от там купувам валута, защото ми е удобно да спра на пракинга на Лидъл.

# 302
Момичета освен тавекс на главната, къде мога да обменя лева за лири? Мисля след работа - 17:30 ч., да отида и се чудя няма ли в някой мол или другаде, не съм обръщала внимание. Къде бихте ми препоръчали?

Аз обмених в едно чейнч бюро на Иван Вазов , в началото.  За 100 лв. =2100 турски лири.

# 303
Малко по-надолу към римския стадион, от страната на Тавекс има още едно място за обмяна на валути.
Скрит текст:

# 304

На моста на герджика съм обменяла преди.

# 305
Срещу стадион Ботев винаги има налични Турски лири. Иначе съм обменяла и на Железарска, ако идваш от към Тунела посока Римския стадион е на левия тротоар.

# 306
  • Пловдив
Обменяли сме лири в Тракия до Хепи Джо и някъде в Кършияка /ако е удобна локация, ще питам мъжа ми, но и тук се е споменавало мястото/.

Някой ползвал ли е услугите на Щура лаборатория, доволни ли сте и горе-долу какви пари ви излезе?
Събирам и мнения за аниматори, ходещи на адрес.

# 307
Ходили са децата,доволни бяха.
В къщи преди десетина години сме канили Марио , Меджик Марио. Ако не сте го гледали вече, заслужава си.
Много весело беше за деца и възрастни,а самия той е прекрасен млад човек.

# 308
  • Пловдив
 На Брезовска, до Кауфланда има две чейнчбюра, едно срещу друго, винаги имат турски лири.

# 309
  • Пловдив
Бърз въпрос -18 ходи ли до Детски свят?

# 310
Бърз въпрос -18 ходи ли до Детски свят?

Не.
Завива на предния светофар към индустриална зона.
Покрай Детски свят минават 4,, 17, 10,99, 29, 9, 25, 21, 66.
Може да пропускам някой автобус, ко за тези се сещам сега.

# 311
  • Пловдив
Благодаря, Kaili!
Heart Eyes

# 312
  • Пловдив
Здравейте,
Някой знае ли дали има в града таксиметрова фирма или човек, които предлагат за кола Тесла?
Блафодаря.
Здравейте, туко що видях такси Тесла на 6155, еко май се водят и се сетих за този пост. То добре, че мъжа ми ми я показа 😂 Ако още търсите.
Аз днес видях Тесла на Виайлет Такси.

# 313
Благодаря момичета, обмених лири срещу стадиона на Ботев. Препоръчвам, особено с паркинга на Лидл - идеално.Hug

# 314
  • Пловдив
Бързо ли става издаването на ПИК в НАП?

Общи условия

Активация на акаунт