Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са проблемите на Данни с шефа му?
Какви са плановете за срещата в Търново?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително семейни въпроси, срещи на майки и деца, здравни проблеми, споделяне на опит и съвети за отглеждане на деца, както и хумор и забавни истории. Темите обхващат празници, семейни отношения, възпитание на деца, пътувания, работа , лични преживявания и съболезнования за загуба на близък. В него се обсъждат впечатления от почивки, радостни събития като раждане на деца, общи разговорi за празници и семейни събития, както и споделяне на лични преживявания и впечатления от пътувания. Основните теми във форума включват пътувания, семейни събития, празници, социални грижи , кръщенета , обмен на опит и съвети между майки и подкрепа и общуване помежду си.
-
Какви са проблемите на Данни с шефа му?
-
Какви са плановете за срещата в Търново?
-
Какви са плановете за ваканцията в Боровец?
-
Какви са плановете за рождения ден на децата?

Дано се похвалите с нещо в най-скоро време.
Във всичко се включва като помощ.И за гледане на децата,и за готвене,и за чистене по-педантичен е от мен.Само дето не е от най-романтичните,но...неможе пък и да е идеален
Тази варицела е...гадничка.Почти 100% ще се разболеете до 15-20 дни.Ех,все по празници се случва.Когато моите големите я изкараха беше Коледа.Първо се разболя Мони,имаше 10-тина пъпки общо,а след две седмици-ето ти го и Пепи с пъпки по цялото тяло,чак до пръстите на краката.Доста неприятна шарка.Дано минете по-леко!
! Моля, моля! Подробно!
- това е шега, но наистина дано ви е последно ходене!

идвайте да се разправяме...
Вчера Дани не ме пусна да се разправям...паркира колата достатъчно далече...че както бях ядосана...
не се знае какво щяха да му чуят ушите
на онзи....

или
, всичко беше в неутрални цветове - зелено, жълто, оранжево... Само веднъж не се подготвих напълно и после съжалявах. Когато трябваше да се роди Коко, не извадих навреме количката да я почистя и т.н., а реших, че ще изчакам да се роди бебето и чак след това ще я вадя от мазето, за да не ми пречи. Да, ама... Роди се Коко, изписаха ни, времето беше хубаво и аз решавам да го извеждам. Слиза таткото да търси количката и ... 30 - 40 минути никакъв го няма. Накрая се връща и казва, че количката е изгризана от плъхове
на Великден след службата раздаваме на всеки един останал на среднощната литургия по един резен козунак и едно яйце,след боядисването сутринта от 8ч нататък имаме служби в три села последователно за по 1-2часа във всяко,трябва да се правят някои неща още за базара,да се пакетира,описва,да изпрося един стилаж от пощата за картичките....с две думи