МНОГОДЕТНИ МАМИ 13

• 15 996
  • 343
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от нас!
Нашето присъствие на празника пък сега е под въпрос, защото Вики я хвана баба Шарка Twisted Evil - Варицела и сега очаквам едно голямо семейно опъпчване, щото и ние с мъжа ми не сме карали. Горката - цялата е в пъпки, сърби я, боли я. Реве като я мажа. Ужас. За утре бях поканила 5-6 бебоци, обаче им се обадих, че забавата се отменя. Ще бъдем в тесен семеен кръг все пак. Не може да не отбележим такъв важен момент в семейството.
Много ми се иска да дойдем, ама в последните дни ще решаваме.
Феичка, моите съболезнования. За такива неща думите не стигат.
Лека нощ на всички! Hug

# 151
  • София
А,за новината на Дидка и аз знаех,но го пазех в тайна,защото не беше никак сигурно.И аз като Цоцоланка ще се моля да дойдат цялото семейство на Дидка  Praynig

Ивата,дано по-скоро се изгладят отношенията у дома  Praynig

Габи,аман от шефове  #2gunfire Дано се похвалите с нещо в най-скоро време.

Наде,браво на детето  Hug следва продължение  Joy

Дидка,успех на талантливата Ваня!Ти се ядосваше,че не й се учи,ами то детето е творец,те много не са по ученето  Laughing Дано да се развива и да има успехи!

Феичка,съжалявам!Много е трудно,но...такъв е живота.

Неви,и у нас се вихрят едни страсти...не ти е работа.Пепи е доста по-сприхав от обикновено.Бързо се ядосва,вика на Анди и си позволява да го удря.То не че Анди не е досаден понякога,но то едни нерви,едни реакции  ooooh!

А относно въпроса за татковците,и аз да си го похваля  Wink Във всичко се включва като помощ.И за гледане на децата,и за готвене,и за чистене по-педантичен е от мен.Само дето не е от най-романтичните,но...неможе пък и да е идеален  Laughing

Наде,съжалявам   spoko  Тази варицела е...гадничка.Почти 100% ще се разболеете до 15-20 дни.Ех,все по празници се случва.Когато моите големите я изкараха беше Коледа.Първо се разболя Мони,имаше 10-тина пъпки общо,а след две седмици-ето ти го и Пепи с пъпки по цялото тяло,чак до пръстите на краката.Доста неприятна шарка.Дано минете по-леко!

Последна редакция: вт, 03 апр 2007, 23:15 от тедивас

# 152
Аз съм сигурна, че знае достатъчно да се яви... Ама, ако може на друга дата Praynig. Дидке, девойката може и да не знае математиката идеално, но явно си има други силни страни... пък ти се ядосваше...
На проходилия юнак, дето го чака баба Шарка (макар че не е задължително!)- Браво! На брат му - ще очакваме включване!
Свате, не така... Naughty! Моля, моля! Подробно!
Иве, не се ядосвай, всеки си е силен в нещо... Важно е обаче да имате общ поглед върху възпитанието, иначе децата се объркват...
Габи, дано приключи тази одисея вече, че се измъчи, и ти, и таткото! Кажи му на шефа че идваме с Цоцоланка за саморазправа fight fight - това е шега, но наистина дано ви е последно ходене!
Лилибон, какво ти рано! Таман си е навреме, няма в последната минута да го чистиш и оправяш... И аз така си приготвих по отрано всичко, че няма на кой да разчитам... Изпрах си дрешките, изгладих и увих в пелени, почистих кошарката. Както се видя, имало защо - макар и планирана за по рано, бебата пак ни изненада предварително! В същия ден, в който подредих сака за болницата (3 дни по рано от планираното секцио), през нощта, тя прецени че сме готови за срещата си - и тръгна на път! Grinning

Последна редакция: ср, 04 апр 2007, 14:13 от Дивна самка

# 153
Благодаря Ви мами!Знаех си,че Вие ще ме разберете!  bouquet
Цоцоланке,ще чакам да ми напишеш обещаното,да знаеш! Grinning
Наде,как не сте ни наблизо?!Откога се оглеждам и ослушвам за ошарени,че да отида на заразяване! LaughingСамо малката не ми я е карала и искам да я мине и тя.То се е видяло,че явно като тръгне на градина евентуално ще се шари!
Лека нощ от мен. Heart Eyes

# 154
Юлиан и Христо, приятелите на баба Шарка, днес стават на цяла една годинка! Да са живи и здрави, много щастливи, пълни с лудории и игри! Весел празник! newsm38[/color]
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 Tada Tada  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 155
Честит Рожден Ден на Юлиан и Христо !Да са винаги послушни и здрави!

Мамо nadiaeuro,да се радваш всекидневно на дечицата си и да си много щастлива с тях...и да оздравявате бързо!

# 156
ЕвропейскоНаде, честити ти рожденици!
Да са ти живи и здрави,
 да растат умни и разумни,
само радости да ви носят!
А за шарката - не се коси! Не е задължително всички да я изкарате, но все пак в една къща е много вероятно! Моите деца така и не можаха (все още) да я "лепнат" тази шарка!  Но до празника все някой ще е здрав - и макар и в непълен състав, може би ще успеете да дойдете!
Ивата, съжалявам за материалното отношение на вашия татко към семейството! Но може би и той не е хората, дето могат да си показват чувствата и отношението! Приеми пък положителните му качества, а ти компенсирай другите неща! Може и двамата да се промените, знае ли човек?!
ГабиС, направо ме "разбиваш" с тези вкуснотии! Дано няма нужда първо да "опъвате" отношенията, за да ги получаваш!
Поздравявам ви всички, че утре заминаваме и не знам, дали ще мога да ви напиша още нещо!
Весели празници!

# 157

наде да са ти живи,здрави и много щастливи синовете и бързо оздравяване от шарката

# 158
Момичета,да ви кажа вчера какво стана...Дадоха на Дани документите и парите...но в няколко чека от по 150 евро.Първият да се вземе на 30 април,вторият на 15 май,третият на 30 май...и т.н.Това не е ли подигравка,кажете...Имам нужда от поооооооооомощ... smile3547идвайте да се разправяме... newsm29 newsm66Вчера Дани не ме пусна да се разправям...паркира колата достатъчно далече...че както бях ядосана... #Sniperне се знае какво щяха да му чуят ушите   argueна онзи....да не казвам ,че има малки дечица

# 159
Пожелавам ви ,мили мамчета да сте щастливи ЕТО ТАКА http://www.youtube.com/watch?v=5_ARBWKpfA4 !!!

# 160
Честит ти двоен празник, Наде! Да са ти живи, здрави и с пъргави крачета момчетата! Да слушат мама, тати и кака. Да са ти винаги засмени!
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
Леле, Габи, мислех, че само у наше село работодателите са такива гадове... След бурята какво идва...?   Nature Sun With Face

Радвам се за Ваня на Дидка! Мой приятел е учил в Троян- изключително талантлив. Струва ми се ,че изборът ви е добър. Нали това е важното- да преценим и насочим децата си там където им е силата. Как да я накарам да научи таблицата моята, като й е по- лесно да брои неравноделни тактове и да танцува ръценица и хора.

# 161
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮЛИАН И ХРИСТО!ДВОЙНА РАДОСТ - ДВОЕН ПРАЗНИК,ДВОЙНИ ПОЖЕЛАНИЯ!МНОГО ДА СА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!  bouquet
Габи,разбирам те напълно!Моята зълва и мъжът й такива ядове браха в Испания с шефовете си....Не наведнъж,последователно,но все са си ядове.Да ти кажа,май там само разправията си е цаката.Те си мислят,че си изцяло зависим от тях и си позволяват да се гаврят с чужденците.Моята зълва обаче е огън и веднага скача и си търси правата,а се и интересува непрекъснато какви са й и какво може да направи.В краен случай казва,че до еди какъв си срок не й ли се направи договор(визирам последния случай),ще напусне и...шефа й веднага й го направи!Търсете си правата - испанците са наясно,че кадърен персонал не се намира лесно!Успех Ви желая и по - малко нерви!  bouquet
А майката с четирите бебенца,направооооо Heart EyesМного са сладки,ама в България ми се струва,че едва ли ще останат сили на когото и да било да им се израдва заслужено!
Лек ден желая на всички Ви!  bouquetНие с Вики и Миша излизаме,че имаме задача - да намерим бял самолет със сини прозорци за Рожденника ни утре!Голяма мъка с тези желания,ей! Laughing

# 162
  • Варна
[b]nadjaeuro[/b], честити ти рожденици! Да са живи и здрави малките юнаци! Много да те радват и леко да изкарат баба Шарка  [/color] newsm59

Дидка, много хубаво, че Ваня е попаднала на място, където й харесва и където ще може да развива способностите си. Дано само да не й е много мъчно за вас.

Дивна самка, мерси за подкрепата! Друго си е някой да ти каже, че не си съвсем изперкал.  Laughing

Габи, стискам палци успешно да се преборите с работодателя. Сигурно си има слаби страни, може би се притеснява от проверка от някоя инстанция или инспекция. Не е ли възможно леко да го заплашите с нещо такова?
Не е хубаво да предлагам крути мерки, дано все пак се разберете с добро, но ако не става - и това е вариант.

# 163
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮЛИ И ХРИСТО! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА ЗА РАДОСТ НА МАМА, ТАТКО И КАКА!

newsm59  bdbaloni  baloni  smile3510

Момичета, благодаря на всички ви за топлите думи и подкрепата. Наистина животът продължава и след най-тежките моменти. Може би именно в това се изразява магията на живота - че е по-силен от смъртта. Дидка най-добре може да ги обясни тези неща.   Laughing

Габи, миличка, добре, че поне документите сте взели, за да може Дани да започне работа на друго място. Ама шефа му, който му задържа парите дето си ги е изработил, само  #2gunfire  Такива хора май само от скандал и разпространяване на случая разбират.  Няма ли начин да се обърнеш към ТВ - някое предаване като "Частен случай" или "Господари на ефира", които ги има у нас? Те разследват такива случаи и ги представят в ефир (в най-гледаното време) и не спестяват имената на такива нечестни работодатели. Оня най-малко ще иска да го изтипосат по ТВ, защото санкциите в Испания (предполагам, надявам се) за подобни изпълнения са доста сериозни!
А иначе - браво на Дани за вкусотиите, чак се заоблизвах. Я се спазарете да ти ги прави и без да се налага преди това да се карате, а?  Wink
Лилибонче, и аз все предварително си подготвях всичко за бебоците. И понеже нито веднъж не успях навреме да разбера какво бебе чакам  stork-boy или  stork-girl , всичко беше в неутрални цветове - зелено, жълто, оранжево...  Само веднъж не се подготвих напълно и после съжалявах. Когато трябваше да се роди Коко, не извадих навреме количката да я почистя и т.н., а реших, че ще изчакам да се роди бебето и чак след това ще я вадя от мазето, за да не ми пречи. Да, ама... Роди се Коко, изписаха ни, времето беше хубаво и аз решавам да го извеждам. Слиза таткото да търси количката и ... 30 - 40 минути никакъв го няма. Накрая се връща и казва, че количката е изгризана от плъхове  Shocked  (тя беше кожена). Наистина имаше 2 големи дупки на покривчето... И трябваше за отрицателно време да търсим количка. Затова по-добре да си подготвена по-отрано поне за най-важните неща.
Дидка, браво на Ваня. Най-хубавото нещо на света е да се занимаваш с това, което ти е по сърце. Успех на момичето.
Ивата, дано намерите подходящото самолетче. Все пак самолет като че ли по-лесно може да се намери. Когато Гого беше на 4-5 години, се беше влюбил в ... трамваите! И за всички поводи (Коледа, рожден ден, имен ден) все искаше трамвай! Да, ама аз и до днес такава играчка не съм видяла. Наложи се баща ми да направи трамвай от картон. Добре, че татко (да ми е жив и здрав) има златни ръце и може да направи от нищо нещо. Трамваят стана като истински и до ден днешен се пази на видно място в къщи!

# 164
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
nadiaeuro   да са ти живи и здрави дечицата,да растат волни и щастливи и да са твоята гордост винаги и във всичко   Tada  ura newsm59  Gift  Gift
Ваня ми се обажда по два-три пъти на ден-много е щастлива там,много били добри преподавателите и въобще я усещам,че е с приповдигнато настроение..което е много добре!
 ooooh! пиша накратко и набързо,много съм изморена,преди малко се прибрахме,отивам към банята и леглото,ще стана в 4 ч да сваря яйцата,да ги боядисам-5 кори яйца  Sick на Великден след службата раздаваме на всеки един останал на среднощната литургия по един резен козунак и едно яйце,след боядисването сутринта от 8ч нататък имаме служби в три села последователно за по 1-2часа  във всяко,трябва да се правят някои неща още за базара,да се пакетира,описва,да изпрося един стилаж от пощата за картичките....с две думи  Sick нямам думи

Общи условия

Активация на акаунт