Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са проблемите на Данни с шефа му?
Какви са плановете за срещата в Търново?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително семейни въпроси, срещи на майки и деца, здравни проблеми, споделяне на опит и съвети за отглеждане на деца, както и хумор и забавни истории. Темите обхващат празници, семейни отношения, възпитание на деца, пътувания, работа , лични преживявания и съболезнования за загуба на близък. В него се обсъждат впечатления от почивки, радостни събития като раждане на деца, общи разговорi за празници и семейни събития, както и споделяне на лични преживявания и впечатления от пътувания. Основните теми във форума включват пътувания, семейни събития, празници, социални грижи , кръщенета , обмен на опит и съвети между майки и подкрепа и общуване помежду си.
-
Какви са проблемите на Данни с шефа му?
-
Какви са плановете за срещата в Търново?
-
Какви са плановете за ваканцията в Боровец?
-
Какви са плановете за рождения ден на децата?
.... Май ще има
...
чудесно е било явно!Благородна завист ме изпълва!Много обичам Гърция!
другите са на ред за отчет

, май с тебе наистина сме от една порода
).Бяхме на гости на монахините от манастира Св.Лидия-много сърдечни и интелигентни жени .Приютът към манастира дава подслон на деца- сираци от цяла Европа .Храма към манастира е невероятен - величествен и много , много красив .Ходихме и на друг манастир на Тасос - мисля че се казваше Св.Архангел Михаил (не съм много сигурна
, за да мога да отида ,( ама има време ...ще измисля нещо
Изглежда много приятно.
Снощи преди полунощ тъкмо ви написах един кратък разказ и ни изключиха нета, щото като я няма мама, няма кой да го плати
. Добре, че успях да го запиша и ето сега само го копирам. Май Хела и тя като мен е регистрирана в снимка.бг, щото и аз не мога да качвам снимки в момента, та за тях ще почакате.
. Затова напърво време ще се задоволите с кратък разказ.
. Добре, че не летя с частен самолет, ами с обикновен полет на България Еър, където има ограничения за багажа.
Миленчето, каза че толкова не ходи по магазините даже за период от една година и следващото и ходене ще е за Коледа, евентуално.